What are you looking for?
pondělí 28. prosince 2015

FOODIE TIP

Dnes Vás zase jednou vítám u jídelního článku. Víte, že na dobrý věci si já potrpím a určitě jste si i všimli, že občas zmiňuju Šmakujto box. Letošní Vánoce jsem dokonce sama sobě nadělila krabici dobrot, který jsem si vybrala na jejich e-shopu, což mi přijde vlastně stejně tak super jako box. Box, ve kterým Vás čekají produkty, o kterých dopředu nic nevíte, je super pro lidi, co mají rádi překvápka a nevadí jim zainvestovat tak trochu naslepo. Pro ty, kteří si radši koupí konkrétní věci, je právě eshop. A na můj must-have seznam dobrot tak s každým novým boxem přibývá další produkt. Když se tak podíváte na úvodní fotku, uhodnete co se přidalo k mýmu oblíbenýmu popcornu, sladkým bramborám a malinovým marshmallownům tentokrát?


Musím říct, že prosincový box mi zatím přijde uplně ze všech nejlepší!

Začnu tím největším a to úžasnou zázvorovou limčou! A bez mučení přiznávám, že ty balení mě prostě dostávaj, vždycky! A o to líp, když i ta chuť je dokonale lahodná jako v tomhle případě!

Značku Scarlett&Mustard už znám z jednoho z předchozích boxů a kombinace rybízu s anýzem zní fakt božsky. V katalogu produktů byl dokonce seznam všech příchutí, co firma vyrábí a teda limetovo-mátová?! To by bylo něco pro Domču, mmmmm!!!

Vánoční kafe! Opět perfekní obal včetně popisků a navíc fakt báječně voní. A to já o kafi řeknu hodně výjimečně, protože mi většinou ani nechutná ani nevoní. 

Tramtadadá! To je on, mého srdce šampion, nejlepší produkt! Karamelky citronovo-levandulový příchutě jsou naprostá lahoda a kdyby mi je mamka nezabavila přímo z ruky, snědla bych celej balíček na posezení. Nic tak dobrýho jsem dlouho neměla!

Můj od začátku nejoblíbenější šmakujto produkt byl popcorn od tohohle výrobce, akorát varianta s javorovým sirupem a pekanovými ořechy. Tentokrát je v boxu příchuť karamel, chilli a pepř, což taky není k zahození, ale já pepři nefandím, takže...

Poslední věcí, kterou pro změnu hned vyzkoušela mamka, je kořenící směs na ryby, kterou po pomlskávání si nad kaprem schválila celá naše rodina.

Jak říkám, tenhle box u mě zatím vede na plný čáře a navíc jsem během psaní tohohle článku zavítala na ten eshop a zjistila, že ten limetovo-mátovej kurd tam mají taky, ajajaj.

Add your comment

  1. Ja som k týmto boxom s jedlom nikdy neskúšala. Nejako som aj chcela, no bála som sa :D Ale tieto jedlá vyzerajú super !
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
  2. páni obdivuji ty tvoje chutě, pro mě by to asi nebylo, ale člověk nikdy neví dokud nezkusí :) každopádně dobré pochutnání přeji ;)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Dost chutný článek! Hned bych něco snědla, ale naštěstí jsem dost plná cukrovím, takže už se do mě nic nevejde! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. To kafe vypadá dobře:)

    www.stylishcoffee.cz

    OdpovědětVymazat
  5. To kafe! Pokud se ho potřebuješ zbavit, ráda se obětuji O:).
    K anonymu nahoře - reklama, nebo ne, dokud dělá reklamu dobrým věcem, tak nevidím žádný problém. Zrovna dnes jsem díky její fotce na instagramu zašla do Marthy's Kitchen na wafle s pudinkem a borůvkami a myslela jsem si, že umřu štěstím. Vážně dobrota :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Popcorn s prichuti pepre by mi taky uplne nesmakoval, zato ty bonbony bych si dala! Kata z withlovek.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Kafe vypadá skvěla a ta marmeláda je pecka!

    http://eternitymoments0.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Mmm tak karamelky mě zaujaly úplně nejvíc! A hned po nich popcorn. Obojí bych hrozně ráda ochutnala! :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  9. Milujem karamelky mohla by som ich jesť vkuse. :3
    http://tobecreativehasnolimits.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Milujem karamelky mohla by som ich jesť vkuse. :3
    http://tobecreativehasnolimits.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤