What are you looking for?
pátek 4. prosince 2015

BOX FOR KING

Od posledního článku uplynula delší doba než je u mě obvyklé, nějak nečekaně jsem si totiž udělala pár blog-free dnů. Seděla jsem teď u článků pořád a protože spousta blogerů a vlogerů se pustili do každodenních článků, dala jsem si já trochu oraz. Odjela jsem do Hradce, naplno si to tady užila, většinou chodila ven bez telefonu a bylo to fakt fajn. Mám teď neuvěřitelně happy období, těším se, až Vám o tom napíšu víc, až sepíšu rekapitulaci posledního měsíce a vlastně se i těším na všechno, co mě teď čeká. O tom dnes ale psát tak úplně nechci.
Dneska Vám chci v tomhle článku představit jednu novinku. Když mi na mailu přistála nabídka od BOX FOR KING, hodně mě zaujala. Však vy víte, že já jsem na všechny překvápka a tajuplný balíčky od jídelních, přes kosmetický až třeba právě po tenhle. A o co vlastně jde? Tak si to pojďme říct!


Box for king je krabička plná stylových věcí pro muže. Pro holky máme nějakej beauty-box na každým rohu, pro kuchařky to stejný. Ale pro pány? To tady přece chybělo! A co když má někdo doma fešáka, co se rád parádí, má rád originální stylový věci a navíc si užívá překvápka? Pokud jednoho takovýho doma máte, je tohle přesně něco pro něj! Box je projektem založeným na dvou věcech - první je podpora českých návrhářů a designérů a druhá je snaha o vytříbení vkusu mužů v Čechách. 

Každý měsíc Vám tak může přijít box plný věcí, o kterých dopředu nebudete mít ani tušení. Vždycky to ale bude něco jiného, něco nevšedního a tématicky zaměřenýho. To zní super, ne?

A co konkrétně tenhle první vydaný box obsahoval? V první řadě to jsou tyhle stylový ponožky, který mně osobně totálně evokujou vánoce a to se mi zamlouvá. Navíc na barevný ponožky jsem teď dost ujetá a fandím jim v každý podobě. A taky fandím každýmu chlapovi, co si na takovej prvek do outfitu troufne.

Druhou věcí je sprchovej gel a šampon v tom nejvíc nejkrásnějším balení jaký jsem kdy viděla. 


Slivovice pro pořádný chlapy. To mi přijde docela vtipný, zvlášť v období, kdy se jezdí na hory, tam takováhle lahvinka nesmí chybět, jak tak znám naše rodinný zájezdy.

Další skvělou věcí je tenhle náramek. Jednoduchý, stylový, super k hodinkám i jen tak. Za mě jedna hvězda!

Poslední věc v boxu je malej diář z fakt kvalitního materiálu. Za mě je to bohužel ale nejslabší věc z celýho boxu, přijde mi trochu nepraktickej a přestože vypadá moc hezky, tak bych ho nepořizovala, protože diář má být podle mě hlavně praktickej, skladnej a zároveň v něm být hodně místa, což bych o tomhle zrovna netvrdila. Na druhou stranu ho v pohodě vložíte třeba do pouzdra na notebook, kde bude v podstatě neviditelnej, nikde se Vám neotlačí a když si do něj budete před někým zapisovat termíny schůzek, rozhodně se za něj nebudete muset stydět. 

Jako celej mi ale balíček přijde fakt cool a jsem hrozně ráda, že mě tým Box for king oslovil a ukázal mi další zajímavej projekt, kterej můžu já ukázat Vám.

Tak jsem zvědavá, jakej na to máte názor vy! 
Baví Vás takovýhle články? 
Líbí se Vám box? 
Umíte si představit ho svýmu partnerovi/tátovi/bráchovi objednat?

Add your comment

  1. Rozhodně skvělý nápad, navíc i ten obsah je parádní! S těmi ponožkami jsem se teď taky nějak zbláznila, zrovna dneska jsem si koupila s lištičkama prostě.. :D Nechybí ani jeleni :D:)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se to líbí :) ale s diářem už přítel párkrát neuspěl, protože si do něj ve výsledku stejně nic nezapisuje a tak zůstává ležet na stole :D a ponožky se líbí mně, ale nevím, jestli by si je na sebe vzal někam jinam než doma :D
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  3. Páni tak to je fakt super:) moc se mi líbí!:) a hlavně ten diářek je fakt super krásnej:)

    OdpovědětVymazat
  4. Doost zajímavej box! Tyhle barevný, bláznivý ponožky vždycky okukuju u anglánů, když maj oblek..vypadá to fakt stylově! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤