What are you looking for?
čtvrtek 28. července 2016

DIFFERENT PERSON

Včera večer jsem si při sledování Orange is the new black jen tak zapletla dva copánky. A pak jsem v nich šla na zkoušku spát. Do rána z toho vznikly krásný vlnky a protože jsem je nechtěla nějak poničit, nechala jsem si i tu pěšinku uprostřed. Nijak moc jsem se neprohlížela a vyrazila na blogerskou snídani do Tančícího domu, přičemž mi Kuba ještě před barákem rychle cvakl outfit. Ten Vám teď můžu ukázat a doplnit k tomu to, že hned v tramvaji jsem si tu pěšinku hodila klasicky na stranu, protože jsem se v tom hrozně necítila. I takhle z těch fotek si vůbec nepřipadám jako já. No a Kuba vlastně taky zhodnotil, že vypadám jako uplně jinej člověk. Ani nechápu, jak je možný, jakej rozdíl udělaj jinak hozený vlasy, pěšinka posunutá o dva centimetry. Tak by mě zajímalo, jestli z toho máte taky ten pocit a zdám se Vám uplně divná a jestli se zdáte vy sami sobě divný, když si hodíte pěšinku na jinou stranu než obvykle?! :DD

Vest - MOHITO / top, jeans - H&M / bra - BECHICK.COM /bag - LINDEX / shoes - BOTOVO

Add your comment

  1. Já si řekla, že vypadáš uplně jinak hned jak jsem tu fotku uviděla, ale sluší ti to i takhle. Nicméně pěšinka na stranu ti určitě sedí víc, ale ty vlnky jsou super. Taky někdy zkusím copánky na noc. Jinak outfit ti moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já nosím pěšinku jen ze strany a když jsem ji zkusila jednou více doprostřed, bylo to šílený :D Až když jsem se vyfotila, viděla jsem, jak strašně to vypadá, takže já zůstávám u klasiky :D A opravdu vypadáš jinak, ale na stranu se mi to u tebe líbí víc :)
    Číča se chtěla taky vyfotit asi ^^

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Rozhodně, ale spíš než o vlasech je to psychikou, víš, že máš něco jinýho než obvykle a to tě může rozhodit, znám to sám. Vyzkoušel jsem tolik účesů a až teď, asi půl roku co mám ten stejnej účes, se cítím skvěle!

    OdpovědětVymazat
  4. Dnes mi prislo obleceni z kari traa a hned jsem tam volala a stezovala si,ze mi poslali v katalogu takovou tlustou holku a jestli mě to ma jako motivovat k nakupu,pani se mi omluvila! Aspon nekdo je normalni...uz nevis kam bys ten svůj kulatej oblicej nacpala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lol to by som necakala, ze hejtri budu nakupovat prave to oblecenie, ktore Dominika propaguje. Stavim sa, ze pritom jak datlujes tento komentar na mobilu, bezis do kramu po rovnake oblecenie, co ma Domi v tomto clanku na sebe :D :D

      Vymazat
    2. To je ale roztomila kocicka na fotkach :)) A teraz nemyslim teba, Domi :D

      Vymazat
    3. Pacienti s PPP mají obvykle tyhle nenávistný komentáře na "obalenější" jedince. Prober to se svým lékařem.
      B.

      Vymazat
    4. Já se divim, že ti není trapně, psát takový kecy ;))))

      Vymazat
    5. Takže když už nepíšou lidi o tom, jak má Domča tlustá kolena nebo kotníky, tak budou psát o kulátém obličeji. A příště, až nenajdou nic, co by zkritizovali, tak budou psát, že má tlusté prsty na rukách? Je mi z toho špatně :)

      Vymazat
    6. já se tak směju :D tenhle "hlubokomyslný" komentář mi vážně zlepšil den! :D
      bejby, vypadáš úplně jinak, fakt že jo! vlasy Ti takhle moc sluší, ale nemůžu se vynadívat hlavně na líčení.. + ty podpatky! vypadáš tak žensky, dospěleji <3

      Vymazat
  5. vlasy ti podle mýho takhle moc nejde k obličeji, ale outfit je supr :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vlasy dělají s obličejem hrozně moc, je pravda, že vypadáš vážně jinak :D ale i tak ti to fakt sluší, jen je to prostě nezvyk. Ale asi bych se taky spíš přiklonila k pěšince na straně. Jinak outfit je uplně super! Strašně se mi líbí tvoje kalhoty s tím topem :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mne sa to práveže páči :) vyzeráš trošičku inak, aleee pekne :) a inokedy si urob copy tak, ako nosis vlasy a hotovo :) hihi ale mne sa pacis tak ci tak no ja sama sebe nepripadam inak lebo ja nosim vlasy naozaj hocijako.. raz na jednu stranu, raz na druhu stranu, raz v strede inokedy ucesane dozadu, takze ja som uz zvyknuta :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ta vesta je překrásná <3 Proč vždycky když vidím nějaký tvůj outfit mám pocit, že něco z toho musím nutně mít ? :D

    OdpovědětVymazat
  9. Za mě je to naprosto úžasné. Jsi krásná. Ta první fotka je TOP!!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Nekdy moje vlasy vytvori svoji vlastni pesinku, ktera se mi tak libi, ze si ji proste necham, nepripadam si jako jinej clovek, spis kdyz vypadam ,,jinak lip´´ a slusi mi to, tak si pripadam sebevedomeji! Outfit je vazne krasny, moc se ti povedl, jako vzdy ostatne! :D Ty dziny jsou bozi, stejen jako vesta! Ale nejlepsi je stejne kabelka! :D Jo a ty boty? OMG!!!!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  11. Fíha, dneska super!!
    Džíny vyvážený podpatkama, takže nezkrátí trup, šňůrky ve výstřihu se příjemně opakujou na botách, vesta prodlužuje siluetu, barvy ti sednou k typu, za mě opravdu dobrý - včetně tašky!!! 1*
    B.

    OdpovědětVymazat
  12. Ta poslední fotka Domí <3 Podle mě ti to takhle sluší mnohem víc než s pěšinkou uprostřed, měla bys to tak nosit častěji :)

    OdpovědětVymazat
  13. Juj nádherné vlasy, moc ti to sluší, celé pěkné!:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  14. Všimla sis tý minivosy u fotky detailu bot? :D to pobavilo :D jinak outfit super :) moc se mi líbí právě ty boty :)

    OdpovědětVymazat
  15. Podľa mňa to más takto pekné,dokonca by som povedala že ešte lepšie ako na stranu :)

    OdpovědětVymazat
  16. S tou pěšinkou to mám úplně stejně :D Nikdy ji nenosím uprostřed, cítím se v tom hrozně zvláštně. Ale tobě uprostřed hrozně sluší :) A outfit je top!
    http://www.marketafrank.com/

    OdpovědětVymazat
  17. A mě to náhodou dost baví ty vlasy takhle. No a outfit jsem ti chválila už naživo. Kráska jsi!! :*

    OdpovědětVymazat
  18. Ty copánky ti udělali krásný vlasy, to se mi ještě nepovedlo!Jinak s tou pěšinkou to mám stejně, přijdu si jak asociál :D ale u tebe bych to hodnotila pozitivne, nevypada to zas tak zle! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Domi, nějak jsem z nudy projížděla tvoje staré outfit posty a narazila na tenhle, a pane bože ten je totálně dokonaleej, od hlavy až k patě ! <3 prostě sem ti to sem měla nutkání napsat :D měj se krásně :-*

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤