What are you looking for?
pátek 8. července 2016

WHITE, RIPPED & PATCHED

Včera se mě někdo na asku zeptal na můj názor na nášivkovej trend. Tak jsem se rozhodla se s ním tady připomenout, protože minulý zrovna týden jsem využila chladnější počasí právě k tomu, abych vyvenčila svojí oblíbenou koženku s nášivkama. A protože jsem zrovna byla dost dobře naladěná, měla jsem chuť na poměrně nevšední barevnou kombinaci. K bundě jsem tak přidala roztrhaný bílý boyfriendy, který jsem ulovila ve slevách už asi tři roky zpátky a od tý doby je měla na sobě tak dvakrát - nechápu proč?! - a k velký červený kabelce přidala hořčicový sandálky. Hrozně se mi ta kombinace zalíbila a nebýt právě těch nášivek bych na ni asi ani nepřišla. Každopádně tyhle svoje barevný nálady rozhodně přisuzuju létu a myslím, že je nás spousta takových. Černá je boží, co si budem povídat, ale to krásný počasí svádí k experimentům i s opravdu barevnýma barvama. Že jo, že jooo?!

Jacket - MOHITO / jeans - BERSHKA / top, shoes, earrings - H&M / bag - MANGO OUTLET via FASHION ARENA

Add your comment

  1. Sluší ti to (i když džíny s dírama ani bunda s nášivkama nejsou zrovna "můj šálek čaje".

    OdpovědětVymazat
  2. uaaa, tohle je nejbáječnější! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit je hrozně super, mně se ten trend s nášivkami hrozně líbí! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  4. Taky tenhle trend miluju a před pár dny jsem si koupila skvělou kabelku s nášivkama :). Jinak outfit je super a skvěle ti sedí!

    OdpovědětVymazat
  5. Vazne moc moc krasnej outfit! Vsechno ti padne jako ulity a moc ti to slusi! Ja cernou taky zboznuju, ale barvy se taky proste nekdy musi nosit! A ty dziny jsou proste bozsky, moc si preju boyfriendy, ale moji velikost maji vzdycky, ale jako fakt vzdycky, vyprodanou a to me tak moc stve! :D Dokonce moje mamka si ted jedny koupila a ja ji tak zavidim!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. kombinace barev je v pořádku a outfit by vypadal dobře, ale znovu je tu dokola omílaný problém - tvé nedostatky - silnější nohy vůči zbytku těla. A silnějším nohám rozhodně nelichotí placaté botky s vyhrnutými nohavicemi a volnějšími kalhoty - všechny tyto aspekty dle mého nohy zbytečně zvýrazňuješ. Díky tomu mi připadá, že tak nějak spodek neladí s vrškem, protože ten máš poměrně drobný. A toto mám u spoustu tvých outfitů, právě tam, kde nohy zvýrazňuješ a u kterých se objevují nejvíce špatných komentářů.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je bomba :) Ale asi na nikom jiném by se mně to nelíbilo, ty nášivky moc nemusím, kór když to má opět každej :)

    OdpovědětVymazat
  8. Osobně nášivky nevyhledávám, ale nemám nic proti a naopak se mi líbí, aspoń ty na tvé bundě. Kombinace barev se mi také zamlouvá. Celkově bych řekkla, že outif se ti povedl a náladu na barvy mám také :-D i když černá vede:D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj...docela skoda ze mene ukazujes new veci,kavarny,liceni,kremy,boty,kabelky...promin ale chodíš porad v tom samym a je to nuda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak choď na jiný blogy, já si netisknu peníze, abych pořád ukazovala něco novýho, to radši pojedu na dovolenou k moři :))

      Vymazat
  10. Jé, Domi, tak to je super outfit! Takhle na křiváku se mi ty nášivky líběj, ale sama bych to nenosila. Takhle to mám se spoustou věcí, na ostatních se mi to líbí, ale sama ne-e :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤