What are you looking for?
sobota 23. července 2016

HEELS FOR A DATE

Včerejší den byl zas jeden z těch nabitých emocema od rána až do večera. Celý dopoledne a část odpoledne jsem strávila ve fitku, kam jsem šla původně sama na rychlej trénink, z čehož se nakonec vyklubaly skoro 4 hodiny, který obsahovaly nejen trénink plnej novejch cviků, ale taky dlouhej psychologickej rozhovor s kamarádem, obsáhlý rady od trenéra, několik skoro-shybů a radostných tanečků a ochutnávku proteinových lívanců. Z Radlic jsem teda opět odcházela uplně vyklidněná, nabitá dobrou náladou a s trochu zvednutým egem. Vydrželo mi to asi tak hodinu, protože celej zbytek odpoledne jsem strávila spocená a otrávená na cestě na letiště pro balíček do UPS, který je pro mě naprosto nejhorší doručovatelská společnost a aby toho nebylo málo, tak byla náhlá výluka metra. Nepřejte si vědět, jak to vypadalo na Andělu - totální davy zmatenejch lidí prodírajících se od zastávky na zastávku. Po tomhle úmorným dobrodrůžu jsem se doma jen převlíkla, udělala ze sebe zase člověka a vyrazili jsme s Kubou po dlouhý době na večerní rande. Rozhodli jsme se, že čas od času vyzkoušíme nějaký nový místo a já si o tom tady na blogu otevřu i novou rubriku. Než se tak ale stane a já Vám povím o naprosto božským gastrozážitku, chci Vám ukázat právě ještě tenhle outfit, ve kterém jsem tam vyrazila a cítila se v něm fakt parádně.
PS: Otázka za bludišťáka - jak asi dopadla ta bílá košile po rajčatový polívce?! :D

Shirt - YOINS / shorts - PRIMARK / bag - MANGO OUTLET/ shoes - BOTOVO / watches - ROSEFIELD via WOODIES

Add your comment

  1. love the outfit and specially the shoes! they are a big trend this year :)
    xx
    lau

    www.malibluemymind.com

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzeráš krásne a opätky ti pristanú, no ale po takom "úspešnom" dni si myslím, že tá polievka skončila na blúzke :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ano ano anoo Domi a vysoké opätky konečne! Veľmi pekný outfit, jednoduchý, čistý, kombinácia farieb super a neboj, nie si jediná, ktorá odchádza domov v čistom bielom kúsku a príde s nejakým fľakom :D

    OdpovědětVymazat
  4. už tak bylo dost okatý, že se snažíš napodobovat Elišku, ale když už si koupíš i ty samý boty, achjo. dřív si bývala fakt daleko originálnější a nenosila to co každá druhá.

    OdpovědětVymazat
  5. Košile ti děsně sekne a boty vypadají pohodlně! Kráska!

    OdpovědětVymazat
  6. Naprosto super outfit! Jen za mě bych zvolila menší kabelku ale jinak paráda!!

    OdpovědětVymazat
  7. Nevím, kdo je Eliška (viz komentář výš), takže klidně můžu napsat, že je to za 1, prostě super, holčičí, svěží, přitom sexy. ANO!!!!!
    (PS: Domi, tu tašku si fakt pak kup kvalitnější, je to měkká, beztvará zřícenina. S lepší kabelkou 1* a dvakrát podtržená)
    B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) kabelka je kožená, tak nevím, proč na tebe působí nekvalitně, mě právě ten její tvar/netvar dost baví, ale jak píšu v reakcí níž - tady by se opravdu hodila menší :)

      Vymazat
    2. Jj, vidím, že je kožená, ale jde o tenkou kůži, která je tím pádem měkká (kůže nerovná se vždycky kvalita, prostě Mango je řetězec a když prodává kůži, nebude to žádná sláva, protože musí uspokojit cenovou poptávku zákazníka; čímž nechci provolávat, že si musíš koupit MK nebo LV, to je blbost. Ale v ceně okolo 1000 seženeš fakt kvalitní a pevnou koženku, ale kůže ještě okolo 2000,- bude spíš měkká a tahavá, než kvalitní. Za dobrou koženou tašku se prostě platí víc). Tvar/netvar by se mi líbil u jinýho typu kabelky, mám ráda různý vaky, pytle, ale tady je prostě vidět, že taška by držet měla, ale nedrží. Osobně bych vyztužila dno, aby nebyla tak pytlovitá, pak to bude ok.
      Velikost mi naopak nevadí, mám ráda velký tašky, tahám s sebou půl majetku :D
      B.

      Vymazat
  8. rozhodně ti toto sedí víc jak ostatní outfity, jen mi k tomu nějak nejde ta neforemná taška. hodila by se určitě nějaká menší co má tvar, třeba crossbody. tohle trochu kazí ten "večerní dojem". ale jinak pěkné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a souhlasím. Holt jsem ale přes léto rozlítaná na třech bytech a u přítele mám jen dvě velké kabelky, takže tahle byla menším zlem :)

      Vymazat
  9. stejně máš hrozně silné nohy oproti vrchní části těla, je to zvláštní. ale přitom docela malý zadek oproti těm nohám. ale pozor na šněrování bot, přidává to hrozně kotníkům, to ty tvé určitě neocení. ale košile je moc hezká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani to není zvláštní, 10 let jsem krasobruslila a nohy se mi prostě namakaly. Pak jsem přestala a začal se mi k těm svalům přidávat tuk, kterej teď jde těžko dolů, navíc, když chci, aby tam zůstaly svaly, na kterejch teď dál makám. Dokonale symetrická holt ještě dost dlouho nebudu, s čímž jsem já už tak nějak smířená, takže vy to budete muset taky přežít :D

      Vymazat
    2. Ježiši :D :D tady ty rozbory Domčiné postavy ... :D :D tak jak vás nonstop baví řešit ptákoviny, tak Domču nonstop baví nosit kraťasy.. cítí se v nich dobře, vypadá dobře.. a jestli i vy se cítíte dobře tím kritizováním, tak je mi vás fakt líto

      Vymazat
  10. Hrozně ti to sluší :) A ta košile je super!

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj,nemela by jsi nosit kratasy,mas silne nohy....a ty boty na snerovani tomu moc nepomuzou...,co musim ale pochvalit je halenka,ta je naaaadherna!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, je to se mnou strašný, uplnej tlusťoch, měla bych nosit pořád jen dlouhý černý kalhoty, já vím :))

      Vymazat
  12. je to tu znovu - znovu nelichotíš své postavě, botky jsou sami o sobě hezké, ale všichni už tu ví, že máš problém se silnějšími nohami a to i u kotníků a šněrovací boty jsou to nejhorší co tlustým kotníkům můžeš udělat - dáš jim vyniknout.
    a z krasobruselní možná můžeš mít silné nohy, ale měla bys mít dle mého i hezký zadeček a nohy tak nějak vytvarované, asi bych to v tomto případě na sport úplně nesváděla. ale to je už tvá věc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zase na druhou stranu - ty moc neumíš pravopis, takže taky veřejně vystavuješ svoje chyby, ne? Botky jsou samY o sobě hezké (ty boty). Žena je se silnějšímA nohamA, neboť se silnějšími nohami je tak maximálně stůl.
      B.

      Vymazat
    2. ano, ale já si psaním nevydělávám. a každý může říct názor, jako já na nohy, tak ty na můj pravopis :) takže zase na druhou stranu je vše správně a jak má být.

      a možná jestli mi to opravdu spíš nepřipomnělo nohy od stolu než ženské. apropo jak by se psaly nohy od slona? :D

      Vymazat
  13. Košile je božská, bílá ti sekne! :) Líbí se mi i hodinky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Máš krásnou postavu! Jsi šikovná jak na sobě makáš!

    OdpovědětVymazat
  15. Krásnej outfit!

    http://www.marketafrank.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤