What are you looking for?
neděle 10. dubna 2016

ADIDAS TRUCKER HAT

Dnes bych Vám chtěla ukázat jeden z trochu jiných outfitů, než je u tady zvykem. Sice je mi jasný, že si určitě všímáte změn, který se u mě dějou, jak se vyvíjí můj styl (fakt se těším, až dám konečně dohromady všechny outfity v historii blogu a poskládám je vedle sebe!) a že je tady mnohem míň dámičkovských outfitů a víc těch sportovních. Nakonec na tom není nic divnýho, když chodím 4-5x týdně do fitka, je jasný, že nebudu chodit po městě načančaná a s podpatkama a košilema ladit vak s věcma na cvičení, kterej tahám všude s sebou. A když říkám všude, tak myslím třeba i večer na Náplavku s vínem :D. Co jsem navíc dostala od Kuby k narozeninám tuhle kšiltovku, nejradši bych jí nosila ke všemu. Skvěle zamaskuje #badhairday a navíc dodá outfitu šťávu. No a kdyby Vás náhodou zajímal tip na to, co dělat s vlasama, který máte celej den doma smotaný v drdolu a večer musíte někam jít - rozpusťte to, konečky zastrčte pod ramínka podprsenky (nejlíp to drží pod sportovní!) a nasaďte kšiltovku. Je to rychlovka a zajímavej look zaručen - no ne?

Jacket - PULL&BEAR / shirt, trucker hat, shoes - ADIDAS / pants - FREDDY PANTROOM / backpack - SINSAY

Add your comment

  1. Mě se na tobě líbí i ten "dámičkovskej" styl, ale tenhle ti sluší o něco víc a je to každopádně i pohodlnější, co si budeme povídat :) Jinak ti to hrozně na fotkách sekne! Těším se na článek o seskládání hodně outfitů vedle sebe :) Přeji ti krásnou neděli a hezký zbytek víkendu! Terka

    OdpovědětVymazat
  2. mně se líbí v poslední době všechny styly, teď nemyslím na tobě, ale celkově... někdy mám chuť na to a někdy zase na to a úplně tě chápu, že k vaku nebudeš nosit šaty xD. Tento styl, co máš na sobě je jeden ze stylů, který je mi nejblíž, když někam razím prostě jen tak ven s partou. :) Moc se mi to líbí! A truckerka je suprová.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  3. hrozně ti takovejhle messy hair styl slusi, a dokonce mi neva ani kšiltovka, kterou normálně fakt nemusím, supr! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mne se taky libi i ten damickovskej styl, ale tohle vypada jako celek fakt dobre :)) a ty vlasy jsou super, nekdy se ty drdolovy vlnky povedou :D
    Akorat si porad nemuzu zvyknout na ty holy kotniky vsude :D sama je nosim az kdyz uz je fakt teplo, vam neni zima holky ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu! Někomu prostě nakotníky zima není, dokud není pod nulou :D já to tak třeba mám, pokud je mi teplo v botě a na těle, tak mi kotník fakt nevadí :)

      Vymazat
  5. Takéto outfity mám veľmi rada, najmä keď idem niekam na nákupy, do potravín alebo do fitka :) super!

    OdpovědětVymazat
  6. Domi, líbí se mi na Tobě i tento sportovní styl, prostě vypadáš parádně :)

    OdpovědětVymazat
  7. Od pasu nahoru super, ale ty kalhoty... (nějak tomuhle stylu kalhot nemůžu přijít na chuť)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla jsem to napsat úplně stejnými slovy. Než jsem zarolovala, říkala jsem si pecka, vím, že už se tu o kalhotech diskutovalo a třeba jim jen škodí fotky, ale taky jsem jim nepřišla na chuť a přijde mi, že postavě dost ubližují.

      Vymazat
    2. V pohodě, holky, je mi jasný, že se nelíběj všem. Navíc mi přijde, že na fotkách vypadají hůř než ve skutečnosti, tak se tím uklidňuju :)

      Vymazat
  8. Aaa Domi, páči sa mi to, vyzerá to tak rebelsky! Ale celkovo sa mi tento štýl k tebe hodí a tá šiltovka je fakt pekná :)
    Domcisss

    OdpovědětVymazat
  9. nádhernej outfit! tohle k tobě prostě jde:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Myslím si, že ti toto sluší viac. :) A asi sa v tom aj lepšie cítiš. :) Je to super.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  11. V tomhle outfitu leda do posilky a zpět. Není to špatný, ale tak nějak to nevidím na nošení po celej den, do města apod.

    OdpovědětVymazat
  12. Celkově ti to sluší a přijde mi, že ti sluší všechny styly. Říkala jsem si pecka, než jsem zarolovala dolů a všimla si opět těch kalhot zařezaných ve slabinách a řekla jsem si o ou. Vím, diskutují se tady často a neber to jako hate, jen mám dojem, že tyhle kalhoty sluší opravdu jen fitnesskám. Každopádně hlavní je, že ty se v tom cítíš dobře a o tom to je :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za názor a za slušně podanej negativní pohled (to už je snad kouzelnej úkaz nebo co :)). Máš pravdu, že to zařezávání na fotkách nevypadá hezky, na živo normálně při chůzi je to v pohodě, tady prostě pózuju, tak stojím jinak a je to pak znát no. Navíc jsem si teď pořídila jedny kalhotový Freddy, ne vyloženě legíny jako tyhle, tak snad na ně budou lepší reakce :)

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď :). Hrozně se mi na tobě líbí (a to je i důvod, proč tě jako jednu z mála pravidelně sleduji), že dokážeš přijmou i jiný než sluníčkový názor a reagovat na něj mile a vlídně. A taky to, že na každý komentář odpovíš. Jde vidět, že ti na tvých čtenářkách záleží. Co se týče těch kalhot, tak naprosto věřím, že reálně vypadají na postavě mnohem lépe, než při pózování na fotkách. A btw. viděla jsem na insta fotku v nových kalhotách a ty vypadají peckově. Měj se krásně, Domi :).

      Vymazat
  13. Máš naozaj úžasný batoh.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  14. zarezane kalhoty ... nemas hezkou postavu. sebevedomi az do nebe. videla jsem katalog KT veci. vypadas smesne.

    OdpovědětVymazat
  15. Ne-e, todle se mi bohužel nelíbí. Nepřijde mi to vůbec ženské, mnohem víc mi k tobě seděl styl, co jsi měla cca před rokem - nejkrásnější outfit byl ten ze státnic. Chápu, lidé se mění, včetně jejich vkusu, ale mě by se líbilo, kdybys od sportovní Domči občas odskočila k té více elegantnější :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za názor :)) já se k tý dámičkovský vrátím občas teď, až bude hezky, ono se to i víc hodí a líp nosí v tomhle počasí!

      Vymazat
  16. Fake septum. Fake barva vlasu, Kalhoty vytvarejici fake postavu. Ne tohle vazne ne. Pritom jsi prirozene pekna a k tomuhle se snizovat nemusis. Jen nazor. Mej se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeeeee, tak to nemůžeš takhle brát přece. Fake septum je pro oživení outfitů, občas super, ale píchnout bych si to prostě nedala, tak se mi tohle zdá jako fajn alternativa. Vlasy jsem si barvila i když jsem je měla tmavě hnědý, protože moje barva je prostě nijaká a ty kalhoty taky jako jinou postavu nevytvořej, jen zdůrazněj křivky, řekla bych. Ale taky děkuju za názor :)

      Vymazat
  17. Ahoj Domi, promiň, ale k těm kalhotám se nějak nedokážu nevyjádřit.. To Ti nevadí, že se ti takhle hrozně zařezávají ve slabinách? :( Vždyť je to šíleně nevkusné a odpudivé.. Vím, že teď na sobě dřeš a moc Ti fandím, ale podle mě sis měla na nošení takto uplých kalhot ještě počkat, vůbec to Tvé postavě nelichotí.. Na druhou stranu to chce asi velkou odvahu a sebevědomí, které Ti závidím, takže pokud se v nich cítíš dobře, mého komentáře si nevšímej a dál nos, co se ti zachce! :) Přeju ti krásný den!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není zaříznutí, ale prostě ohyb kalhot, který jsou látkový a světlý, takže je to hodně vidět. Děkuju za názor, v pytli ale bohužel chodit nebudu nehledě na to, jestli mám nějaký sebědomí nebo ne. Kdybych náhodou doteď nějaký měla, tak už mi z něj stejně moc nezbývá.

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤