What are you looking for?
čtvrtek 28. dubna 2016

I MEAN, SERIOUSLY?

Já teda nevím - rozumí tady tomu počasí ještě někdo? Je možný, že nějaký dva týdny zpátky jsme seděli na Náplavce v tričkách s krátkým rukávem a bylo nám horko? Oukej no, aprílový počasí, ono to vlastně sedí. S nošením podzimní parky bych se ještě smířila, ale že budu muset zase z hlubin skříně lovit zimní kabát?! Na konci dubna, seriously? Dva dny před Majálesem?! Nepochopim. Proto jsem si udělala z tohohle outfitu tak nějak uniformu posledních pár dní. Na nákup, do fitka, do Hubu, na poštu, na oběd s Kubou, kamkoliv. Pohodlný vrstvení, moje momentálně nejoblíbenější legíny, mikina, kterou miluju hlavně proto, že ji máme s Kubou stejnou a triko, který s mikinou a legínama tvoří nerozlučnou trojici. Patřila k tomu ještě hořčicová čepice, ale tu jsem zazimovala tak důkladně, že se mi nepodařilo ji najít :DD.
Doufejme, že zítra ráno už bude hezky a na Majálesu si pěkně za sluníčka zatančíme a zazpíváme. Já už se totiž nemůžu dočkat!

Parka - H&M / leggins, sweatshirt, shoes - ADIDAS / tee - ANSWEAR / backpack - SINSAY

Add your comment

  1. Domi, jak ty to děláš, že ti to vždycky tak moc sluší?! Tohle jsou každopádně mé nejoblíbenější outfity! I když to říkám skoro o všech,haha. Ale u tohohle je to pravda! Krásné, jednoduché, ale zároveň i pohodlné a na hodně příležitostí :) Moc se mi líbí ta mikina, asi se po ní brzy poohlédnu :) Doposud nevlastním ani jeden adidas kousek, tak je na čase začít pomalu rozrůstat mojí adidasí rodinku, protože se mi líbí spoustu kousků! Užíj si Majáles, mě to bohužel kvůli škole časově nevyšlo. Přeji ti hezký zbytek dne :) Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Terez :) ale dávej bacha, Adidas je dost návykovej :D

      Vymazat
    2. Děkuji za radu, ale říkám si, jestli už není trochu pozdě :D mám totiž objednáno pár věcí z internetu a tím to asi nekončí

      Vymazat
  2. Tak zrovna u tohohle mi přijde, že ti to jako outfit nesedlo, snad kdyby byly jiny kalhoty a bez te zlute :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sluší ti to - o tom žádná. Ale nějak mi legíny s addidas pruhy přijdou vhodné tak do fitka, na doma nebo na zahradu. Asi už jsem stará škola nebo je to tim, že do nich nemám figuru :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, děkuju za názor :) já mám právě většinu legín do fitka, ale zrovna tyhle jsem si kupovala s cílem na normální nošení, když se potřebuju cítit fakt pohodlně a tak :)

      Vymazat
  4. souhlasim že ty pruhy jsou moc ale možná bych je ještě snesla bez těch bot, ale s těmi boty se děsně tlučou! a ještě ta mikina s velkým logem k tomu. reklama na Adidas dobrý, ale věčné téma sponzoringu, určitě to jde i vkusně dělat reklamu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle ale není sponzoring, zaprvé by to bylo označený, zadruhý jsou to mý oblíbený kousky a zatřetí - KÉŽ bys měla pravdu a spolupráce to byla :D

      Vymazat
  5. krasna ! :)

    http://andrea-de-blog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Jen se vyjádřím ke komentáři, který je kousek výš. Líbí se mi, že si někdo myslí, že tě sponzoruje i Adidas. Kdybys náhodou těch kousků, co ti posílají, měla až moc, klidně mi je pošli.. pomůžu ti s nimi :D

    Outfit se mi líbí, sama teď dávám přednost pohlnějším kouskům (možná kvůli tomu, že trávim poslední dny v pyžamu..). Jediné co se mi na něm tolik nelíbí, je to triko. Asi jsem suchar, ale pro mě je odvaz v barvách, když si vezmu šedou nebo modrou. Každopádně to trochu rozzářilo to škaredé počasí, které teď venku je.

    Užij si Majáles :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DD děkuju moc! A s tím trikem to chápu, je to taky jedna z nejvýraznějších barev, co doma mám, ale zatím mě fakt baví právě takhle když ho kouká jen kousek :)

      Vymazat
  7. Achjo, vzdyt leginy nejsou kalhoty :( chapu pohodlnost, taky jí preferuju, ale podle me se dá i pohodlně obléknout vkusněji nez natahnout teplaky.. ale tahle moda asi jen tak nezmizí z ulic, slečny a leginky, klidne prusvitny, nic delšího pres zadek, zadna tunika, proste leginy jedou ..to uz jsou lepsi ty freddy, ikdyz v nich mas velblouda, sluší ti o moc víc a aspon trochu vypadaji jak kalhoty..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím, legíny nejsou kalhoty, proto k nim mám hodně dlouhý triko a přes to ještě parku, takže zadek mi vidět rozhodně není :)

      Vymazat
    2. Mas pravdu, kdyz uz, tak alespon takhle a do vcerejsiho chladnejsiho počasi to bylo ok, ikdyz mas o moc hezci outfity podle me v zasobe .. ale slecny a prosvitajici leginy na zadku a k tomu kratky bundy, at to ma hubena nebo silnejsi, je to peklo :( nejlip s podpatkama jeste..

      Vymazat
  8. Domi, tento sportovní outfit se mi hodně líbí :) A musím Ti říct, že tady vidím velkou změnu na postavě, paráda. Jinak já tomu počasí taky nerozumím :D

    OdpovědětVymazat
  9. I love this outfit! You took the sporty look to a whole new level!

    http://stormia-fashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Míň Adidas a líbilo by se mi to :)

    OdpovědětVymazat
  11. Veľmi pekný, športový outfit! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Sluší ti to, ta žlutá outfit krásně rozsvítila :)
    PS: na mém blogu právě probíhá giveaway, takže budu moc ráda, když se zapojíš :)
    CATAMOUNT Giveaway

    OdpovědětVymazat
  13. Táto športová móda ma v poslednej dobe fakt berie. :) Krásne.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤