What are you looking for?
pátek 8. dubna 2016

KARI TRAA PHOTOSHOOT

Doufám, že značku Kari Traa, už jste zaregistrovali. Loni jsme pro ně s holkama fotily kolekci jaro/léto a teď konečně ty fotky spatřují světlo světa, protože jde kolekce do prodeje a já jsem naprosto nadšená. Stejně nadšená jsem teda byla i z toho, že jsme měly tu čest jet fotit i kolekci další - tu na příští zimu. A tak jsme se pár dní zpátky vydali s celým týmem do Pece a užili si tam boží den plnej smíchu a krásnýho barevnýho oblečení. Nevím, jestli je všechno "katalogový focení" tak suprový a zábavný, protože pro nikoho jinýho jsem nefotila, nicméně stejně jako minule mě bolela pusa od smíchu. A ne od toho "smíchu na fotky", ale od toho reálnýho, kterej prostě s dobrý týmem je. A já bych Vám dnes chtěla ukázat střípky toho, jak jsme se vlastně měli a malilinkatý ukázky toho, co vlastně můžete v tý zadlouho kolekci čekat.

V Peci jsem nikdy předtím nebyla (#shameonme), jako ostatně na většině českých hor (tentokrát by se hodil hashtag rozmazlenec :D) a proto mě hrozně překvapilo, jak to tam je krásný. Hlavně tenhle bar. A to jsem ještě nevěděla, co je na vrcholu kopce. Další krásnej bar a obě tyhle stylový pecky byly místem našeho focení. Jupíííí.

Uplně jinej make-up než jsem zvyklá aneb minimálně nalíčený oči a řasy a k tomu světle růžová rtěnka. Na instagramu jste mi to dost chválili, ale teda...já jsem spíš na ty tmavší barvy a výrazný oči, co si budem povídat. Líčit se ale nechávám moc ráda, takže jsem si to užila a bavilo mě, nechat se celej den přečesávat a přepudrovávat.

A tahle čepice byla mým nejnejnejoblíbenějším kouskem celý kolekce. 

Ehm. A termoprádlo. Všechno termoprádlo.

Fotilo se několik značek a několik lidí, zatímco fotografickej tým byl jen jeden, takže jsme měly s Terkou prima pauzy, posilňoval nás třeba oblíbenej aperol a stíhaly jsme krásně fotit tyhle random fotky, což se při focení jaro-letní kolekce nedělo, to jsme byly v jednom kole, pořád se převlíkaly a přejížděly v Litoměřicích z místa na místo.

Po dofocení první části věcí jsme si sbalili saky paky a čekali na odvoz nahoru na kopec.

Ten odvoz byla rolba :D A nejela s náma po svahu, ale lesem. Strašně to drncalo, bylo tam vedro a byla to moje premiéra, kterou bych rovnou nechala klidně i jako derniéru. Dolů jsme pak večer šli po svahu PĚŠKY :DDD a to teda nevím, co bylo horší. Samozřejmě jsem se několikrát natáhla a boty jsme měly uplně durch. Nikdo ale neříkal, že profi focení bejvá pohodlný, žejo (tady mi teď chybí ta emoji holčičky s rukou do strany!).

To je ta druhá boží foto-lokace. Bar s mega příjemným majitelem, nádherným prostředím a v sezóně jsou v tom horním balkonu koncerty!! Jakože cože? Tam potřebuju!!!

Pití na zahřátí, kteří někteří uvítali a někteří se k němu báli i přičichnout.

A tak zůstali u čajíčků. #vzornadominicka

Další opalovací pauzička.

Plná smíchu, jak jinak!

A to nejlepší nakonec - focení termoprádla. Miluju, jak to ladí a opět se nemůžu dočkat těch výslednejch fotek, protože jak je to úžasný, teplý a pohodlný, tak je to i fotogenický. Ňuňuňu.

Říkala jsem, že jsem si tu čepici oblíbila. Vždycky jsem si pak volila tu barevnou variantu prádla, ke kterýmu se hodila. No a takhle nějak teda probíhal celej náš den. Převlíkání, přepudrovávání, dodržování pitnýho režimu i opalovačky. 

Ale největší zážitek bylo stejně to scházení sjezdovky pěšky. No řekněte, dělali jste to někdo někdy? :D Doufám, že se Vám článek líbil, bylo to zas takový nakouknutí do něčeho jinýho, než je tady na blogu obvyklé, tak se těším na Vaše reakce.
xxx 

Add your comment

  1. nádherné fotky! Skvělá kolekce, miluji ty barvy! ♥
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Domi, souhlasím, že tohle líčení je úplně něco jinýho než jsem u tebe zvyklá. Ale tobě zo taaak moc sluší :-). Fakt ;-).
    Kari traa jsem si díky tobě a Terce dost oblíbila a zamilovala si tu znacku. A to nemám v šatníku ještě ani jeden kousek, haja. Což budu muset dost rychle napravit :-). Co bys mi doporučila jako první kousek?
    Chtěla jsem se zeptat, kde se dostanu k té Vaší nové jarní kolelci, co jste fotili? Na stránkách nic mevidím :-(.
    Měj krásné jarní dny, papa Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak konečně jsou už věci k prodeji a to tady: http://karitraa.norskamoda.cz/katalog/
      :)) kdybych si měla znova vybrat první kousek, tak určitě legíny, ty člověk unosí nejvíc a nejlíp si tak tu věc ozkouší. A pak už to jeden - tričko, tílko, mikina, další legíny :D

      Vymazat
  3. Ahoj Domi, článek byl skvělý jako ostatně všechny předešlé články jakéhokoliv typu :) Víc prosím takových nakukovacích článků, když bude teda samozřejmě možnost :) Moc ti to na fotkách sluší, ale i ostatním holkám. Takové líčení je na tobě sice neobvyklé, ale moc se mi líbí a tobě dle mého názoru velmi sluší! Tuto značku neznám dlouho, ale díky tobě jsem ji poznala a zamilovala si ji a co nejdříve mám v plánu si od ní koupit první věc do své sbírky :) Přeji ti příjemný zbytek dne a krásný, pohodový víkend! :) Terka

    OdpovědětVymazat
  4. Líčení ti sluší a ta čepice je překrásná! Tu bych si zamilovala i já :D <3

    OdpovědětVymazat
  5. Hrozně ti to sluší!:) Ta čepka vypadá super:)

    OdpovědětVymazat
  6. Perfektný článok! :) Na to termoprádlo si brúsim zuby. Je krásne.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  7. Líčení je super. Líbí se mi tvé vlasy :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Už na snapu jsem se docela dobře bavila, při vašem scházení sjezdovky :D. Jinak se na fotky taky těším, a to termoprádlo je.. geniální? Hledám správné slovo, které by vystihlo to, jak se mi líbí.

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Líbí se mi jak je oblečení barevné a hravé. Moc vám to na fotkách sluší!!

    http://eternitymoments0.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. krásný fotky :)) je vidět že jste si to užili:)

    OdpovědětVymazat
  11. nejsem žádný lyžař ani snowboarďák, ale kolekce je skvělá! miluju norské vzory :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásne fotky a to oblečenie vyzerá super ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  13. Čepice je supr, ačkoliv je moc nemusím :D a moje oblibená pasáž z celého článku je hashtag #vzornadominicka !

    The Art of Outfits

    OdpovědětVymazat
  14. Tyjo to líčení bys měla zvážit :) vždycky mi přijde ta tvář taková svěžejsi než s tmavými stíny/rtěnkou. Takhle ti to vážně moc sekne a čapka je teda parádní ;) nebejt zima tak daleko (zaplatpanbuh), tak ji hned objednávám (no.. Možná si ji přeci jen hned objednám, hihi) Týna

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤