What are you looking for?
pátek 15. dubna 2016

FREDDY&LEATHER

To, že jsem si zamilovala Freddy, už jste si asi všimli. Z těch šedých látkových nebylo moc z Vás nadšených, proto jsem dost zvědavá, co mi povíte na tyhle. Napodruhé jsem totiž sáhla po kalhotové variantě (místo té legínové) a musím říct, že nemůžu být spokojenější. Nejen, že jsou uplně stejně pohodlný, jako ty látkový, což jsem opravdu nečekala, ale ten jejich tvarovací efekt je ještě o sto procent lepší. Jestli mě nějakej názor opravdu zamrzel, byl to ten, že když chceš mít hezkej zadek, máš se sebou něco dělat a ne si pořizovat kalhoty, co udělaj naoko tu práci za tebe. Kdo z Vás mě totiž sleduje pozorně, tak ví, že jsem ve fitku skoro víc než na vlastním bytě, makám jak o život, neuvěřitelně mě to baví a když mám náhodou pocit, že vidím na svý postavě nějaký změny, nakopne mě to k tomu, abych makala ještě víc. A když už se snažím, tak mi přijde opravdu naprosto v pořádku odměnit se za to kalhotama, který prostě seděj a dělaj to, co dělaj. Nedělaj člověku jinou postavu, neudělaj z tlustý hubenou a z uplně placatýho zadku zázračně kulatej. Zvýrazněj křivky, tvarem kapes zadek imaginativně nadzvednou a vypadá to prostě dobře. No však posuďte sami na fotkách, třeba se mnou budete tentokrát souhlasit. Já se v nich cítím opravdu suprově, což platí o celý týhle kombinaci. New Balancky jsem loni nosila snad měsíc nonstop a na (svoji první) koženou bundu z Manga jsem se těšila celou zimu. Tričko na fotkách moc vidět není, ale má ohrnutý rukávy, volnej střih, příjemnej materiál a je to geniální basic kousek, kterej seženete asi za stopade v Pull&Bear. No a fotky? Se sluníčkem v zádech a na Kubovu novou hračku - Olympus OM-D. Co na to celý říkáte?



Jacket, bag - MANGO OUTLET / shirt - PULL&BEAR / jeans* - FREDDY via AKTIN.CZ / shoes* - NEWBALANCESTORE / watches - KOMONO / sunnies - BAŤA


Add your comment

  1. Super outfit (:

    http://www.danielainthelibrary.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Nemůžu si pomoct, ale ty kalhoty mi přijdou nevkusný a nehezký v jakýkoliv podobě... ale zbytek outfitu je super! :)

    CITC FASHION BLOG

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, je mi jasný, že spoustě lidem prostě do oka nepadnou :)

      Vymazat
  3. Vypadáš senzačně Domi :) Mně se teda hrozně moc líbí bundička

    OdpovědětVymazat
  4. Za mě teda taky bohužel zase ne (i když maličko lepší než předtím :D). Ale já nebudu říkat žádný ošklivý věci :)) já to mám takhle - já bych si je nekoupila :) koupila jsem si kdysi "push-up" v calzedonii a měli stejný střih jako tyhle kalhoty a prostě se mi to zošklivilo díky tomu. Mě tam prostě vadí ten pruh pod tím zadkem :) ale každý má jiný vkus, jinak ti to sluší a jsi hrozně pozitivní na fotkách :) a nevím, jestli už jsem to psala, ale strašně se mi líbí tvůj nos :D
    Kač!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tos mi asi nepsala, to bych si pamatovala :D děkuju :))

      Vymazat
  5. Teda Domčo, tady na těch fotkách ti to neskutečně sekne! Boží :O ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Domi, moc se mi líbí tvůj outfit, tenhle ti vážně hodně sekne a musím říct, že Freddy ti podle mě slušely a sluší i ty předtím a to ty látkové, ale přece jenom tyhle druhé se mi na tobě líbí více :) Nechápu lidi, co ti píšou ty komentáře typu, že ty kalhoty neudělají práci za tebe a máš se sebou něco dělat.. Jsou to jenom hloupé a závistivé řeči, kterým se nesmíš poddat, chápu, že to musí být dost těžké a taky vím, že ty si je bereš hodně k srdci, ale nenechej si tímhle pokazit náladu! Za to ti to nestojí :) Držím palce! Zdraví Terka :) :PS: Na poslední fotce máš strašně krásný,milý a roztomilý úsměv! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě rozhodně ne! Tyhle kalhoty se mi nelíbí :( a je to škoda, protože jinak zbytek outfitu je fajn! Ale jestli se v tom cítíš pohodlně a dobře, tak je asi nos. Člověk by měl nosit to, co se líbí jemu a nikoli ostatním ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Hlavně to zaříznutí mezi nohama :( To prostě není hezký ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není zaříznutý, achjo. Je to prostě ohyb kalhot, dělaj to každý kalhoty, akorát na těhlech je to kvůli materiálu a barvě víc vidět.

      Vymazat
  9. Kalhoty se mi proste nelíbí, ale zbytek outfitu je na jedničku s hvězdičkou ! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Já si podobnou bundu z Manga objednala vloni na jaře, bohužel v S a byla mi velká, tak si ji vzala mamka. Byla tehdy za skvělých snad 900,-, tak jsem celou zimu vyhlížela, kdy slevní nějaké další (jak maniak :D) A samozřejmě jsem to v ten nejdůjležitější moment celý prošvihla a moje velikost byla najednou prostě fuč :D Tobě moc sluší, tak budu asi muset lovit dál :D Kalhoty taky asi nejsou úplně můj šálek čaje, taky mi nejspíš vadí ty proužky přes zadek...ale pokud se v tom sama cítíš, jen dobře!

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Eli! Já jsem tuhle taky vyhlížela hrozně dlouho a naštěstí už jsem právě věděla, že mám sahat po menší velikosti než jindy :)

      Vymazat
  11. Proti Freddy kalhotům nic nemám, sama taky jedny mám, ale přijde mi, že se ti tyhle blbě zařezávají v rozkroku:(
    Jinak všechno super, jen možná jinou velikost/jinej střih/jinej typ/jinou barvu kde to nebude tak znát/ kalhot...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je fakt nijak zaříznutý nemám, vždyť bych byla sama proti sobě, nebylo by to pohodlný. To je prostě těma pózama/materiálem/barvou. Schválně si někde vyzkouším nějaký tmavý, jestli to bude rozdíl :)

      Vymazat
  12. Můj dojem je podobný jako minule - od pasu nahoru líbí, od pasu dolů nelíbí (prostě styl kalhot, co vypadají jako kamaše - noční můra mého dětství, nejsou můj šálek čaje). Škoda, že není víc vidět tričko, protože černý kousek s volým střihem z příjemného materiálu a za stopade by se mi hodil. Třeba ho ještě uvidím v jiném outfitu ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju i tak :) tričko určitě někdy ukážu, ale až na něj bude počasí a to už nevím, jestli ho budou stále mít, tak jsem to takhle napsala jako tip pro váš :)

      Vymazat
  13. Za mě kalhoty nee, ale zbytek outfitu je super!

    OdpovědětVymazat
  14. Tyhle kalhotové se mi líbí mnohem víc, než ty látkové. I tak to není úplně šálek mého čaje, ale to už je každého věc. Rozhodně si nemyslím, že bys nemakala, naopak. A právě proto, že tak makáš je pochopitelné, že se chceš odměnit něčím, co tvojí tvrdou práci vyzdvihne.
    Nakonec hlavní je, jestli se v tom cítíš dobře ty a podle toho co píšeš bych řekla, že jo :)
    Fotky se mi moc líbí, to sluníčko ti dělá pěkné vlasy :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Super outfit. :) Mne na tebe kalhoty vôbec nevadia. :) Sedia ti a tieto sa k outfitu mega hodia. Ja by som si ich nekúpila, lebo sa mi proste sami o sebe nepáčia.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  16. Domi, outfit je krasny, ta hneda farba ti naozaj sekne! Bunda je uplne skvela. :) A ja Freddy uplne zboznujem a podla mna ti tieto sive 'riflove' strasne pristanu!! Sama mam jedny latkove a uz dlho sa chystam na tuto jeansovu variantu, ktora vyzera este lepsie. U mna je najvacsim plusom u Freddy's to, ako su strasne strasne POHODLNE, dokazala by som ich nosit nonstop a pocit ako keby som mala na sebe leginy. To clovek nepochopi, kym ich nemal na sebe.
    Za mna uplne skvely outfit a krasne slnecne fotky. :)

    http://sunshinesusanblog.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju ti moc a s tou pohodlností máš pravdu, vůbec ani nemám potřebu se doma převlíkat do volných tepláků jako jindy :D

      Vymazat
  17. Ohromna zmena od tech leginovych, u kterych mi bohuzel taky prislo, ze zbytecne delaly silnejsi nohy, tyhle vypadaji super :) a super svetlo a celkove fotky, moc ti to slusi!

    OdpovědětVymazat
  18. Moc se mi líbí barevná kombinace outfitu, zvlášť ty botky a bundička :) Ohledně kalhot se nemá cenu nijak vyjadřovat, vidím, že sis kritiky užila až dost.. já bych je asi nenosila, ale jak vždycky říkám, každý jsme nějaký a líbí se nám odlišné věci :) Takže za mě super :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  19. Krásný outfit, moc ti sedí :) a já sama bych kalhoty zkusila! :) Popřemýšlím určitě o koupi...

    OdpovědětVymazat
  20. Jak jsi psala na fb ohledne pauzy od outfitu - tak co se kritiky tyce, napadlo me jedine reseni a to nefotit si nohy :D - ale pocitam ze to musis, pokud delas treba reklamu prave kalhotam... :) Anebo na to kasli a delej si svoje, kazdemu se stejne nikdy nezavdecis :)

    Outfit se mi libi moc, hlavne barevne je to super a musim rict, ze tyhle kalhoty tvarujou fakt skvele !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já nevim, jestli jsem těm nohám měla zasmát nebo co.. Každopádně pokud budu fotit outfity, tak samozřejmě s nohama, možná to ale fakt na nějakou dobu nechám být. Možná třeba přes celý léto, žejo.
      Děkuju moc ale :)

      Vymazat
  21. Tak koukám, že to bylo mířený na můj komentář na IG ;)
    Bylo to myšleno tak, že se jedná o džíny za 2-3 tis a mají v "popisu práce" tvarovat zadek, tak to prostě je podáno...
    Jenže bohužel pravda je taková, že když jsem tyhle kalhoty viděla na pár holkách, který mají postavu ze cvičení fakt super, tak jim sekly! Jenže upřímně, tobě prostě teď moc nelichotí... (a koukám, že nejsem sama, kdo si to myslí)
    To, že jsi teď začala cvičit, je paráda!! Fakt mám z tebe radost a je dobře, že tě to chytlo! Ale je dobře známo, že výsledky se nedostavují hned a ani tyhle kalhoty tomu nepomůžou.
    Nicméně moje pointa byla taková, že ty sis koupila (nebo dostala, nevím) drahý džíny, který ti nelichotí a přitom je kupa kalhot, který na tobě vypadají dobře. A taky to, že když budeš na sobě makat průběžně a delší dobu, ty kalhoty ti určitě sednou líp - ALE to ti díky cvičení pak sedne VŠECHNO líp ;)
    Takhle jsem to myslela.. to je můj názor a doufám, že jsem to podala slušně a že pochopíš, jak jsem to myslela.
    B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PS: outfity fotit neprestavej, to by byla skoda ;) styl mas super *

      Vymazat
    2. Ach jo Dominko, mně je z těch lidí fakt smutno :( Já nemám problém s tím, když ti někdo řekne svůj názor. Ale některé názory prostě zachází až moc daleko. Jakože říct "To, že jsi teď začala cvičit, je paráda!! Fakt mám z tebe radost a je dobře, že tě to chytlo! Ale je dobře známo, že výsledky se nedostavují hned a ani tyhle kalhoty tomu nepomůžou." To jako sorry. Já nesnáším všemožné motivační články a sluníčkové blogy, ale prostě bych si fakt přála, aby se zejména blogerky mezi sebou spíš poporovaly a nepsaly takové sračky ;)

      Vymazat
    3. Tak teď jsem se docela pobavila... Slečnu z blogu Il Tulipano Giallo občas taky sleduji, všimla jsem si, jak tam prezentuje, že už dlouho chodí do posilovny, ale že by to na ní bylo vidět, jsem si nikdy moc nevšimla. Takže s tím, že výsledky se nedostavují hned, asi mluví hlavně z vlastní zkušenosti. Ty máš Domčo náhodou super postavu, má šťávu a šmrnc (samozřejmě vždycky je co zlepšovat, ale u koho ne :))... a ty jeansy to skvěle podtrhují. Hlavně se nenech zdeptat nějakou ,,chytrou" tuctovkou, která spíš asi nemůže vydýchat, tvoje blogové úspěchy :).
      Katka

      Vymazat
    4. Hmm tak úplně jako nevím, zda to slečna vylepšila. :D Někdy je dost tenká hranice mezi upřímnosti a drzostí. :-P Já jsem teda z kalhot úplně nadšená, kdyby nebyly tak drahý, tak do nich jdu hned a Tobě tyhle teda neskutečně seknou Domi..prošla jsem všechny ty komenty a teď mi leží v hlavě, proč se tolika lidem nelíbí, mně přijde, že vypadaj jako úplně normální kalhoty, jen podtrhnou určitý přednosti. ;) A bundička z Manga je přímo boží, už jsem ji na Tobě obdivovala minule! <3
      Měj se hezky,
      Zuza

      Vymazat
    5. Holky, já moc děkuju za zastání, vážím si toho :) abych to ale asi nějak uvedla na pravou míru, Barča je moje dobrá kamarádka a nemyslela to tak zle, jak to vyznělo Vám a nejdřív i mě. Občas je ta upřímnost jen napsaná moc prudce a zbytečně to pak může ublížit. My jsme si to ale už vysvětlily a rozhodně není nutný se tady obouvat do ní a tím mířím samozřejmě na ten anonymní (Katky) komentář, protože na Barče ty výsledky opravdu vidět jsou a i mě to dost motivuje. Každopádně moc všem děkuju za reakce, za chválu a za uklidnění, jste super <3

      PS: Viď, Zuzi, mně taky právě přišlo, že dobře podtrhujou a ani ty moje nohy mi v nich nepřijdou nijak tragický no...nebo aspoň nepřišly do včerejšího večera :D

      Vymazat
    6. Je milý, že se kamarádky zastaneš :)... Já to ani tak nemyslela jako obouvání z principu (oko za oko), ale prostě mi opravdu nepřijde, že by to na ní bylo nějak zvlášť vidět. Schválně jsem teď koukla i na instagram a prostě...když zatne biceps a správně se nastaví, vypadá jako holka co se sportu nevyhýbá, ale opravdu ne vymakaně. Takovou fotku si z fleku uděláš taky, když budeš chtít. O to víc nechápu, proč do tebe ryje a poukazuje na nějaký nedostatky a nelichotící kalhoty (což já pořád fakt nějak nevidím, že by ti objektivně nelichotily). Tohle podle mě kamarádky nedělaj. Klidně to nezveřejňuj, jen jsem k tomu chtěla říct svoje... I když se mě to vlastně netýká, jdu tedy raději dělat něco užitečnějšího ;).
      Katka

      Vymazat
  22. Za mě tyhle rozhodně lepší (y) sice přes stehna ti to pořád nelichotí, ale zadek dobrý (což je jejich účel) a aspoň se ti to už nezařezává v intimních místech jako ty legínovitý (legíny NEJSOU kalhoty).
    Za mě jsou průser New balance, připadaj mi naprosto nevkusný a odporný, abstolutně nechápu že jsou z nich blogerky udělaný (asi sponzoring žejo).
    Každopádně ať už ti Freddy sedí nebo ne a máš jakkoli (pro mě) příšerný boty, tak jsi nejkrásnější česká blogerka ikdyby sis vzala na sebe pytel od brambor a k tomu růžový tepláky pod prsa.
    K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, tohle mě docela pobavilo, děkuju moc za komentář :D
      K těm botám, já jsem ty svoje dostala v rámci spolupráce, ale oblíbila jsem si je tak moc, že teď pokukuju po dalších, co si klidně koupím sama, protože jsem s nima fakt spokojená, jak co se kvality týče, tak i pohodlnosti. Ale je jasný, že se všechno nemůže líbit všem ;)
      A ta poslední věta je uplně ňuňu, fakt děkuju <3

      Vymazat
  23. Ahoj Domi :) mám na tebe dotaz, který se netýká článku nebo outfitu, tak doufám, že mi odpovíš..
    Chystám se na tetování do Rstudia v Kyjově a nikde nemůžu najít, jestli se tam dá platit i kartou nebo berou jenom hotovost..
    Prosím, nevíš jak to tam mají? :)
    Měj se, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, musím teda říct, že se ve mě okamžitě po přečtení tohohle komentáře zvedla vlna závisti :D strašně mi to tam chybí <3 Já jsem byla v tom novým studiu jen jednou a to myslím kartou ještě platit nešlo, je to už ale asi rok zpátky, takže netuším, jak se to tam teď změnilo. Každopádně budu MOC MOC MOC ráda, pokud ode mě budeš Kokiho pozdravovat!

      Vymazat
    2. Děkuji za odpověď a budu pozdravovat :) toto studio jsem si vybrala vlastně díky tobě, když jsem viděla jaké máš krásné tetování :)

      Vymazat
  24. Ahoj, Domčo,

    tak za prvé outfity určitě fotit nepřestávej, protože to by teda byla věčná škoda! Máš super styl a tyhle posty mě fakt baví, protože já jsem, co se módy týče, úplný pařez :).

    Za druhé - tyhle kalhoty jsou asi tak o 200% lepší než ty minulé. Líp ti sednou a přijde mi, že konečně postavě lichotí. U legín mi přišlo, že tenhle účel neplní, což je u tvé parádní psotavy škoda

    No a za třetí mě teda dost mrzí ty ,,uvědomělý,, komentáře o tom jak máš hroznou postavu, silný nohy, a bla bla bla... jako jestli je tvoje postava ,,hrozná,, tak už fakt nevím jaká je ta ,,dobrá,,. Přijde mi že tyhle komenty jsou čistá závist a většinou to postují ti, co maj sami problém se sebou. Takže to hoď za hlavu, protože takový lidi tu budou vždycky ať budeš fotit outfity nebo jen západ slunka ;). A s postavou se taky nestresuj, mít tvoji postavu tak si pískám od rána do večera :D.

    Hezkou neděli, Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Jituš, tyhle slova mě strašně těšej! Já se s tou negativní zpětnou vazbou nějak poperu - ostatně jako vždycky. Sice mě to nejdřív psychicky sundá, ale pak mě to namotivuje a nakonec se mi hce ještě víc makat, takže nakonec vlastně všechno dobrý. Focení outfitl by mi totiž fakt chybělo, tak snad to tak nedopadne no :)

      Vymazat
  25. Bunda je božská a kalhoty se mi líbí mnohem více než legíny :) Sluší ti to!

    OdpovědětVymazat
  26. Hlavně ti to tady strašně sluší v obličeji - úplně záříš! :) A fanynkou kalhot nejsem, ale proboha nos si co chceš a v čem se cítíš dobře, tak jsi kočka! :)

    OdpovědětVymazat
  27. zajímavý čeho si lidi nevšimnou :) jestli se někde něco zařezává nebo nezařezává bych si teda nevšimla. Domi, super outfit! Moc se mi líbí! Úplně záříš a to je nejlepší ! S.

    OdpovědětVymazat
  28. Z boku to vypadá dost dobře, ale zepředu a zezadu už je to horší :D ty kalhoty mají vážně zvláštní střih.

    OdpovědětVymazat
  29. Dominiko, k tomu, že máš celkem drobnou postavu od pasu nahoru, prostě některým lidem přijde, že máš větší stehna a nohy. myslim, že ti tu vyloženě nikdo neříká, že jsi nějaká bečka, ale máš nějaké proporce. každý máme něco a ty bys měla uznat, že máš své nedostatky, a ne vzdychat nad tím, jak ti lidi nadávají, že jsi tlustá a jak tě nikdo nemá rád (viz článek výše)
    co takhle to jednou vzít z druhé strany a ponaučit se z toho co ti píše většina. na jednu stranu jo, nos si co chceš, na druhou stranu, když ti napíše 50 lidí, že máš hroznou čepici nebo zařízlý a nelichotivý kalhoty, mohla by ses nad tim zamyslet, že možná na tom něco bude. a pokud už máš sebevědomí na to, to nosit, měla bys mít i sebevědomí na to, přijmout na to kritiku.
    myslim, že většina pro tebe nelichotivých komentářů se většinou vztahuje právě na výběr oblečení, ne na tvou postavu, resp. jak výběr oblečení tvou postavu podtrhuje. sama víš určitě moc dobře, že nohy oproti ostatním částem těla máš silnější a tak bys měla nosit věci tak, abys to nepodtrhovala, tzn. co nejvíc opticky prodlužovat, volit spíše tmavší barvy, vkusné střihy ... a bohužel mi přijde, že často děláš opak, silnější kotníky podtrhuješ kalhoty nad kotníky apod.
    beztak si ten komentář zase přebereš spíš negativně, ale zkus někdy nebýt paličatá a nechat si poradit :) ne každá kritika hned znamená hate!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Achjo, já bych fakt asi neměla psát nikam vůbec nic, aby to zas někdo neotočil proti mě, že? :)) ale neboj, i to, že jsem tlustá a škaredá už jsem se tady u sebe dočetla, takže uplně pravdu nemáš.
      No a ano, nohy silnější mám, taky na tom makám a proto se snažím být se sebou i spokojená a mít se ráda, tudíž nepotřebuju nosit věci, co se to snažej okatě zakrýt a prostě nebudu nosit jen tmavý věci, takže když mám ráda tyhle kalhoty, tak si je občas prostě vezmu. Tím spíš, když mi někdo, na kom mi záleží mnohem víc, než na anonymních ohlasech, řekne, že v nich vypadám super :)
      Ale vůbec tvůj komentář negativně neberu, naopak, v některých věcech máš pravdu a já to uznávám ;)

      Vymazat
  30. Kalhoty za mě vůbec ne! Ale ta bunda je naprosto skvělá a i zbytek outfitu!

    OdpovědětVymazat
  31. Já osobně bych si kalhoty asi nekoupila, ale myslím, že k tobě se hodí..rozhodně jsou zajímavý :) A hrozně ti to sluší, jsi krásná! :)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Domi,mně přijde,že tyhle Freddy ti děsně seknou a líbí se mi! Hodně ti to sluší a je znát,že makáš. Ať ti vyjde tvá snová postavička!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤