What are you looking for?
pondělí 7. března 2016

ANOTHER PHOTO DIARY

No, tenhle typ článku už tady nebyl docela dlouho, takže samotnej výběr fotek mi zabral asi dvě hodiny a teď mě jímá hrůza, že budu ještě ke každý něco psát, haha. Ale je pravda, že takhle mě to baví asi nejvíc. Jedno přes druhý a zároveň tak nějak všechno. A teď u toho navíc v hradeckých Kočkách upíjím nejlepší chai masalu a je mi blaze, miluju to tady, kočka na každým rohu, příjemná atmosféra, dobrá hudba a samý mňamky.
Takže jaký že byly mý uplynulý dny týdny?


Začnem mým oblíbeným pitím. Levandulovo-borůvkovou limonádou z Bistra proti Proudu, kde už je to pro nás s Niks docela tradice. Jestli tam někdy zavítáte, dejte na mě a tu limonádu si objednejte, nebudete litovat!

Jestli bych nutně potřebovala nějakej sponzoring, tak právě na mladej kokos :D Ten bych totiž nejradši pila každej den, mamka pro mě v Hradci vždycky má nějakej schovanej a já docela často neodolám ani v Delmartu, kde je mají za 75,-, což je snad nejlevnější v Praze. Nebo ne?

Přestože fotek jídla je vždycky převaha, ve fitku jsem skoro každej den. Občas si den předem naordinuju restday a pak mě během dne něco vytočí a v tu ránu mám sbalenej batůžek a vyrážím do Radlic. Protože tam to je nejlepší terapie.

Po sto letech jsme s Kubou zavítali do Yam Yamu a mě ty moje předkrmy tak chyběly, že jsem si jich musela dát rovnou tenhle velkej mix. Pokud nevíte, do čeho jít, tak je to super volba, protože tím ochutnáte vlastně 6 jídel najednou.

O představení novýho Olympusu už jste četli určitě u holek, takže je nebudu opakovat, jen Vám sem hodím pár svých oblíbených fotek. Zkoušela jsem tam pro-mě-novej objektiv (17mm) a totálně jsem si ho zamilovala. Kdybych momentálně nešetřila na jiný věci, tak je to moje top priorita.

Po tom, co jsem zas u všech viděla fotky z COSu, musela jsem tam konečně zajít i já. To jen abyste věděli, že i člověk, co se v marketingu pohybuje, se nechá ovlivnit naprosto jasnou mediální masáží a v tomhle luxusním obchodě utratí svoje penízky a závidí těm, co s nima mají spolupráci. Ale ty šaty (neboli divně zúženej pytel, jak říká přítel) za to prostě stály, uvidíte na jaře!

Chvilky v Hubu jsou vždycky super. Už se nestává, že by tam člověk seděl sám, vždycky je nás tam několik a celkem pravidelně i nějakej pes :D Takže pracovní morálka tam není uplně na nejvyšším bodu, aspoň ne tak první hodinku pobytu. Ale je to naše a je to boží.

Mii blogerskej psík Nellisa <3

Zkouším mugcake s jiným ovocem než červeným. Borůvky jsou třeba geniální.

Když mě hned ze začátku mýho cvičení oslovil Aktin, byla jsem z toho uplně vedle. Brácha se mi smál, přítel se mi smál a doma z toho taky byli dost v šoku. Teď se se všema o všechno dělím, domů vozím v pytlíčkách ochutnávky a libuju si, jak jsem tohle dobře vychytala. Není to totiž jen o tom, co všechno mi přijde, ale i třeba o tom, že o většině věcí nevím co-jak-proč a Lucka (se kterou jsem si mimochodem strašně sedla a už se těším, až se poznáme osobně!) mi všechno ochotně vysvětlí a poradí mi s příchutěma. To se mi líbí, takže teď už mám předtréninovou rutinu v podobě spalovače Red Cells, BCCA a po tréninku karamelovej protein. A ke snídani různý máslíčka. A přítel mlsá proteinový sušenky. A tak no. O jídle Vám ještě chystám dlouhej článek, akorát si na něj musíte ještě chvíli počkat, chci ještě vyzkoušet pár receptů (opravdu jsem to právě napsala? já??) a rovnou je tam přidat.

Ejvi nás s Nikčou vzala do Twenty7 na snídani. Sice jsme při brzým vstávání a dlouhý cestě do Holešovic pěkně nadávaly, ale bylo super se zas takhle vidět.

A to jídlo...netřeba komentáře :D. A jo, tentokrát jsem opravdu měla výčitky.

Máte někdy den, kdy máte pocit, že Vám to fakt sluší a tak si musíte vyfotit selfíčko? Já jsem ho měla zrovna tady :D.

A to jsem byla zrovna na cestě do fitka na svoje první velký focení ve fitku. Vzal si mě do parády Přemysl Vida a já jsem z fotek naprosto nadšená. Aspoň mám teď k těm cvičícím článkům co používat.

Kromě jinýho jsme s přítelem byli minulou sobotu zase na Náplavce na trzích. Opět jsme ale totálně vymrzli a usnesli se, že příště tam zajdeme až na jaře. Takže....jaro kde jsi?

V Cacau na Acai bych mohla být taky nalezlá denně. Hrozně jsem si tu chuť totiž oblíbila.

Další super holčičí posezení bylo v My Raw Café. Těšila jsem se na banánovej cheesecake, ale neodolala jsem ani pizze, kterou tam mají naprosto, ale naprosto dokonalou a nejradši bych se jí ujedla. Cheesecake je taky bomba, ale daly jsme si ho skoro všechny a bylo nám hrozně těžko a přeslazeně. Ale to se asi dá čekat i takovýho jídla.

No a dále už jenom fotky z Hradce, kde jsem strávila posledních 5 dní. Pořádně jsem si užila svejch chlupáčů a tolik pusinek jsem zas nedostala ani nepamatuju <3

Doma jsem si taky zkusila udělat mugcake bez mixéru, zvolila jsem drcený vločky a bylo to uplně v poho. Kuba mě taky naučil jíst ho s hroznovým vínem a dávat si banánu jen půlku. A mamka mě zas donutila do toho přidat raw kakao a maso z mladýho kokosu. A bylo to moc dobrý. To je tak, když mi do toho pořád někdo kecá - sice se vztekám, ale nakonec mi to chutná. 

Takhle to vypadá, když se řekne, že se jde chystat masíčko :D

A protože jsem doma byla delší dobu, než je mým zvykem a už se mi nechtělo víc dní v kuse válet, když mám konečně z Prahy najetej cvičební režim, vyrazili jsme s Kubou vyzkoušet Extrifit. Já jsem z toho byla nadšená a moje válecí dny v Hradci tak skončily, protože příště si kupuju permici!

Naši nás vzali na super oběd na golf a já jsem si dala pěkně nefotogenickej burger, takže jsem vyfotila aspoň Kubovu pražmu s kuskusem :D

No a na zákusek jsme skočili právě do Koček. Nebyla jsem tady snad sto let a strašně jsem se těšila. A o to víc, když jsem u nich na instagramu den předtím zjistila, že zas mají levandulovej dort. Omg omg omg. Nejlepší věc na světě. Všechno levandulový je nejlepší na světě, proto ji mám i vytetovanou, žejo. A k tomu chai masala (dvakrát.....). DO-KO-NA-LÝ. 

A kočka na stole už je klasika <3 

Tím bych zakončila další extra dlouhej článek, dál mám v zásobě ještě pár outfitů, pomalu dávám dohromady fotky na jídelní článek a na instagramu jsem byla požádaná o článek o svým cvičicím oblečení, takže i to bude. #staytuned a přeju příjemnej start novýho týdne!

Add your comment

  1. Tohle jsou stejně nejlepší články a člověk si tím uchovává vzpomínky i sám pro sebe, takže je asi i nejradši píšu. Nejvíc se vždycky těším na měsíční shrnutí. Mám pak pocit, že jsem ten měsíc fakt neproflákala a zažila tolik super věcí.
    Btw. na těch fotkách z Koček máš úplně super vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu no, já si tyhle články pak zpětně čtu a hezky se na to vzpomíná, na všechny ty drobnosti :) a děkuju moc!

      Vymazat
  2. Tyto články mě moc baví :) těším se na článek o jídle i oblečení

    OdpovědětVymazat
  3. Ty blond vlasy ti moc sluší :) a je super, že tě to cvičení pořád baví a držíš se :)skvělý článek!!

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi pekné fotky a to jedlo vyzerá skvele (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  5. Super fotky, mám z toho jídla hlad! :D

    OdpovědětVymazat
  6. nejlepší jsou tvoje fotky jídla, to bych vždycky splácla všechno :)
    weekend outfit

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Domi, také ti přeji krásný vstup do nového a pohodového týdne! :) Jinak tvé články jsou naprosto skvělé! Čtu je ráda úplně všechny ale nejradši mám stejně motivační, kosmetické, z cest a takové jako ten dnešní ukázka fotek že všeho co jsi za poslední dobu dělala a co se v tvém životě událo :) (takže vlastně všechny :D ). Máš skvělé fotky a moc se mi líbí jak máš tento článek pěkně postupně rozepsán a nemáš to hekticky jedno přes druhé! Jinak ráda vidím že tě to cvičení tak chytlo a stále se tomu venuješ! :) Moc se taky těšim na jídelní článek, určitě mi dá další motivaci a hlavně plno různých nápadů na úpravu jídla :) Jen tak dál Domi, tvůj blog je skvělý! Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zase velký díky, Terez! Musím říct, že tvoje komentáře jsou jedny z mých nejoblíbenějších a vždycky mi uděláš hroznou radost! <3

      Vymazat
  8. z těch tvých článků je mi vždycky ouzko. Toho jídla! :D sakra práce.
    Skvělé fotky!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Domčo, ráda se vracím na tvůj blog a tvoje články mě moc baví. Je to spojení krásných fotek a tvých pocitů, názorů. Moc se mi líbí tvůj styl a ráda se inspiruju i outfity, které jsou občas nevšední, ale zároveň dokonale promyšlené a originální. Ty světlejší vlasy ti moc sluší a přeju spoustu vytrvalosti u cvičení, ale je vidět, že tě to chytlo, takže obdivuju odhodlání a možná i trošku závidím :D Máš opravdu hezký blog a jsi sympaťanda :) Ať tě to stále baví :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za krásnej komentář, jsi hodná, že jsi mi dala takhle super zpětnou vazbu! :)

      Vymazat
  10. Máš úžasný fotky ! <3 Taky jsem o víkendu psala podobnej článek :)

    OdpovědětVymazat
  11. Domi, to tvoje jídlo - to mě jednou zabije! :D Jinak MOC hezký fotky a držim palce, ať ti nadšení z cvičení vydrží co nejdéle! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ghh proč mě to děláš, to jídlo mě vždycky absolutně dostane :D Nádherné fotky, opět! A ten mugcake vypadá dobře! A Náplavku mám hrozně ráda :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  13. Já Domi vůbec nechápu, kolik toho kde zboucháš, samý cheesecaky, limonády a nemáš dvě stě kilo??!! :D :D To je fakt nefér! Vždycky mám po těhle článcích hrozný chutě...jo a ještě ti musím pochválit vlasy, ta blond ti fakt sekne!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DD to mi říká hodně lidí no...ale nevím, čím to je, každopádně je to pro mě skvělý :D a stejně o teď musím omezit, takže...

      Vymazat
  14. Krásne fotky Domi, tvoje články mi vždy dodajú takú energiu! :) Ako to/Čo robíš, že na tých fotkách vyzeráš tak skvelo, uvoľnene ? :)

    http://www.accessoriesforbeauty.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, tohle mě strašně těší! A focení mám ráda, baví mě to a cítím se přitom dobře, takže tím to asi bude bych řekla :)

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤