What are you looking for?
středa 23. března 2016

#elitebloggerstrip DAY TWO

Druhej (a poslední) den v Tatrách je dávno za námi a my jsme se vrátily domů nabitý pozitivní energií a sice unavené fyzicky, ale psychicky v naprosto skvělý kondici. Měly jsme se totiž opět naprosto královsky a vlastně snad ještě líp.

Začaly jsme snídaní, což je vždycky ten moment, na kterej se většina z nás těší už od chvíle, kdy skončí snídaně předchozího dne :D. Jsme na ně holt dost ujetý. Já jsem si i tentokrát dala nejdřív slanej talíř a potom i kaši, protože takhle dobrou si prostě nikdy sama neudělám. 

Celou noc sněžilo, takže venku byla obrovská kupa čerstvýho sněhu a kromě toho teda i dost mlha, což mě vyděsilo ráno tak moc, že se mi na ten kopec vůbec, ale vůbec nechtělo. Usoudila jsem ale, že by byla škoda to nevyužít a že i kdyby bylo nahoře fakt hnusně, tak nás bude určitě víc, kdo to bude chtít zabalit hodně brzo.

Při vybírání lyží se najednou udělalo uplně nádherně, což jsme využili na fotky, než se stačilo zase zatáhnout, haha. Původně jsme si měli měnit lyže i během dne, abychom jich vyzkoušely co nejvíc, ale nikomu se nechtělo vzdávat těch, na který si už zvykl, tak jsme si je měnili až další den.

Já jsem si tentokrát vzala AKčka. Jsou to krásný designovky, těžší než ty, co jsem měla den předtím a trochu jsem se jich bála - uplně zbytečně, protože s těmahle lyžema bych klidně i podváděla snowboard. Jezdilo se mi na nich uplně nádherně, neskákaly mi nohy všude možně a prostě mě to oproti pondělku neuvěřitelně moc bavilo, jezdila jsem jako drak a užívala si to


Náš veselej #AKteam

Na kopci jsme končili o trochu dřív než posledně, protože jsme měly nabitej odpolední program. A to nás ještě na pokoji čekaly takovýhle dobroty, mňam!

No a pak už jsme vyrazily do toho překrásnýho SPA, kde nás čekala obrovská spousta procedur.

Když máš jeden pokus na fotku, prostě to nějak cvakneš a ještě se u toho bavíš s někým jiným, na výslednou fotku se ani nepodíváš a pak v počítači zjistíš, že je to vlastně dost pecka :D

V rámci dodržování pitného režimu, který byl ještě důležitější proto, že nás čekal saunový ritutál, jsme dostávaly různý speciality. Tohle byl třeba čaj s hrozně zajímavou chutí v těch nejvíc cute mini hrníčkách.

Dostaly jsme vlasovou masku z přírodní kosmetiky (a já si pak musela 3x umejt hlavu, abych se i povedlo ji odmastit :D) a bylo nám představeno několik pleťových produktů - pro mě nejúžasnější bylo rozmarýnový odličovací máslo, který dokonale sundalo make-up a navíc vyživilo a promastilo pleť. A hlavně nádherně vonělo, žejo.

Vynikající drink z tatranského čaje (když už, tak už!) a lesních plodů.

Krom vlasové kůry jsme absolvovaly také aromaterapii, kdy jsme si popovídali s terapeutem, zaškrtali v tabulce políčka o tom, co nás momentálně trápí (a já si prožila skvělej moment, když jsem si vzpomněla, jak jsme tohle stejný dělaly před půlrokem v Bratislavě a já byla tou dobou strašně nešťastná a zaškrtla jsem am snad všechny fyzický i psychický problémy, zatímco teď jsem měla problém zaškrtnout vůbec něco, protože jsem prostě konečně fakt šťastná a spokojená - to byla ale dlouhá závorka :D) a na základě toho jsme dostaly vonnej olejíček, se kterým jsme si následně zalezly na delší dobu do sprchy a nechaly ho vstřebat do kůže. Následovala masáž rukou, hodně vypitý vody a potom ten saunovej rituál. Ten probíhal tak, že nás 9 naběhlo do sauny, kde nám pán (saunový mistr nebo co) neustále přikládal a mával ručníkem tak, aby ten horkej vzduch pořádně proudil a my jsme se řádně vysaunovaly, přičemž v polovině jsme si ještě udělaly solnej peeling. Samozřejmě nahatý - takže teambuilding level milion :D. V sauně bylo okolo 97 stupňů a těch posledních pár minut z patnácti už jsem měla pocit, že to nedám a buď odejdu nebo omdlim. Nakonec jsem to vydržela a jsem na sebe pyšná. S radostí jsem pak skočila do ledovýho bazénu a po vylezení z něj jsem se teda málem složila doopravdy, musela jsem být dobu opřená o zeď, protože se mi dalších 15 minut motala hlava tak, jak ještě nikdy. A celej večer jsem měla rudý popálený kolena, haha. Ten pocit potom (asi tak po hodině, když jsem se zklidnila) byl ale k nezaplacení, takový znovuzrození. Saunovej člověk ze mě ale nebude, na to je to pro mě moc velký utrpení, i když zážitek je to jak blázen.

Po tom všem jsme se rychle nachystaly na večeři, která pro nás byla tentokrát připravená v soukromém salonku s živou hudbou. Nádhera!

Menu bylo typicky slovenský, tudíž jídla dost těžký a já jsem se cítila tak strašně nacpaná, že jsem nedokázala dojíst vlastně ani jeden chod. A i z chuťovýho hlediska u mě vedlo menu z prvního dne. Hrozně jsem si ale užila tu živou hudbu a velkej širokej stůl, kde jsme se konečně všichni dobře slyšeli a ani já jsem si na kraji nepřipadala odstrčeně.

Touhle večeří jsme teda zakončili další skvělej den, v noci se už jen sbalili a ráno v šest vyrazili na vlak zpátky domů. Nikomu se nám vůbec nechtělo a není divu - vždyť kdo by z takový krásy chtěl do svýho normálního prostředí!

Je mi jasný, že tyhle fotky a články teď uvidíte na všech našich blozích, ale snad nám to odpustíte, byly jsme tam společně a všechny s Váma rády sdílíme náš pohled na to. Já musím jen zas a znova dodat, jak jsem vděčná, že jsem součástí týhle party, která je opravdu parta a ne jen skupina holek, co prostě blogujou a občas se sejdou na nějaký předváděčce a za rohem se pomluvěj. 

Děkuju děkuju děkuju! <3

Add your comment

  1. Už u prvního článku z tohohle hotelu jsem měla strašnou potřebu a chtíč se na tohle nádherné místo podívat. Prostě se jen na dva dny zabalit, odjet a relaxovat. No a teď to potřebuju ještě víc! :D Máte to fakt pěkný, že jste taková parta a našly jste v sobě kamarádky :) To Vám může, myslím si, kde kdo závidět :)

    OdpovědětVymazat
  2. úžasný fotky! <3
    seš strašně krásná:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. muselo to být paráádní:) a skvělý odpočinek a odreagování:)

    OdpovědětVymazat
  4. v dobrom závidim :)

    http://andrea-de-blog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Je to paráda, že jste si to tak užily :) Nádherný fotky

    OdpovědětVymazat
  6. jůů :) moc pěkné fotky. Miluji takové výlety.

    Somethingbykatep

    OdpovědětVymazat
  7. Naprosto super článek, který pozitivnem dobil určitě nejen mě!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Nádhera, úžasný fotky, muselo to být super :). Jen bych měla poznámku k té sauně - pokud nejsi zvyklá, je úplná blbost snažit se tam vydržet hned napoprvé 15 minut, kor v tolika stupních, to je hrozně moc a myslím, že pro tvé tělo (už podle reakce, kdy ti bylo mdlo) to moc zdravé není. Já mám saunu doma, tak jsem celkem zvyklá, a i tak tam většinou nesedím tak dlouho, spíš kolem 10 minut pak se jdu zchladit a odpočívat a tohle kolečko udělám tak 3x. To je pak člověk jako znovuzrozený :). Je hezké, že tam pán mával ručníkem, ale spíš vám mohl vysvětlit, jak se správně saunuje :). Byla by škoda, kdybys kvůli tomu na saunu zanevřela, protože jinak je to superzdravá a příjemná věc :).

    Káťa

    OdpovědětVymazat
  9. Muzu se zeptat odkud jsou ty uzasne bilo cerne plavky? Nadherny!!! Dekuji

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤