What are you looking for?
úterý 1. března 2016

FREDDY PANTROOM OPENING

Únor je prostě  krizovej měsíc a neříkejte mi, že ne! Život je obvykle jako na houpačce, na to jsme všichni zvyklí, ale ten únor..... Únor byl prostě tak nějak víc propadlej, než předchozí měsíce. Nic moc se nedařilo a já jsem si prošla hned několika krizema. Řekla bych, že krizovej měsíc to byl i z blogovýho hlediska. Vyrojilo se hodně anonymů a zlejch existencí, co nikomu nepřejí úspěch a do všeho šťourají víc, než je normální. A i blogový akce se tak nějak nedařily tolik, jak jsme byly doteď všechny zvyklý. Párty v Etnosvětě byla všechno jen ne povedená párty a včerejší otevíračka Freddy Pantroom si vyloužila taky několik černejch teček. Ale kromě toho i několik hvězdiček, to zas jako jo. Tak si o tom pojďte přečíst víc!


Freddy jsou kalhoty se specifickým střihem kapes na zadku, který tím rádoby nadzvedávají a ukazují ho světu v lepším světle. Já jsem na ně koukala online všude možně, ale naživo jsem je nikdy neviděla, natož abych je měla na sobě. Když jsem se dozvěděla, že bude v Praze obchod, byla jsem nadšená a rozhodnutá, že pokud jsou opravdu tak úžasný, jak se zdá, investuju do nich a pořídím si je. Když už na tom zadku teď fakt makám, tak ať ho i odměnim. O to větší byla moje radost, když mi bylo nabídnuto zúčastnit se neoficiální otevíračky den předem, než se otvírá pro veřejnost (což je dnes 1.3.) a napsat o tom článek. Je to takový další "win win", kterých už bylo díky Elite Bloggers hned několik.

Zbrusu nový obchod se nachází v Galerii Harfa na Českomoravský. Hádám, že většina z Vás tenhle obchoďák nemá právě po cestě, nicméně zajet se tam vyplatí. I kdyby jen čistě kvůli vyzkoušení těhlech kalhot. A ještě Vám doporučuju po cestě vystoupit na Křižíkově a stavit ve Woodoo People na smoothie, ale o tom až někdy jindy.

Na akci jsme vyrazily s Domčou a obě měly pěknej fofr, aby jsme tam byly ve správnej čas. Tak jsme si poběhly v chumelenici a vánici od metra abysme co? Čekaly 45 než se začalo něco dít. A tady jsou právě ty černý tečky, o kterých jsem mluvila. Když jdu na akci, čekám, že začne včas. A když je z nějakýho důvodu zpožděna, tak bych čekala, že nám to někdo řekne, vysvětlí proč a třeba i nabídne nějakej prozatimní program - třeba jídlo :D. Nic takového se ale nestalo, několikrát jsme se musely samy chodit ptát, co se děje a proč se tak dlouho čeká. Prostě organizace nula nula nic. Když teda přišel Ital, na kterého se údajně celou dobu čekalo, přestřihla se stříbrná mašle a proběhl proslov, co se nedá nazývat proslovem, protože to bylo něco jako "vítám vás tady a pojďme se pustit do jídla". Docela jsme z toho byly vedle, ale možná jsme už prostě jen zmlsaný těma promakanejma akcema, kterých se účastníme jindy, ale spíš ne.

Nicméně po přípitku už jsme si mohli všichni detailně prohlédnout obchod, nafotit si ho, ošahat si jednotlivý modely a já jsem s překvapením zjistila, že tady mají nejen kalhoty, ale i různé vršky (trika, mikiny, bundy) a kabelky. V obchodě se nás s Domčou ujala každé zvlášť prodavačka a prošla s náma jednotlivý modely, abychom si mohly vybrat přesně ten, co nám bude sedět nejvíce. Tyhle slečny si naopak zasloužejí jedničku s hvězdičkou, protože to byl perfektní servis a já jsem si díky té "své slečně" vybrala naprosto boží model, po kterým bych sama asi nesáhla. Juchůůů!  

Obchod je celkově moc hezkej, maličkej, ale suprově využitej prostor a moc se mi líbí skladování džín v malých čtvercových poličkách.


Jídlo si jednoznačně zaslouží další hvězdičky, protože bylo výborný. Na italskej způsob. Já jsem poprvé v životě (fakt!!) ochutnala fík a neuvěřitelně mi chutnal - s tou šunkou ještě, uaaaa, mňam. Další mňamka byl lilek, protože na ten já jsem ujetá a mohla bych ho jíst denně a v neposlední řadě maliny, který taky nechyběly.

Zkoušení jsme si s Domčou docela užily, byly jsme dost překvapený z toho efektu, kterej tam fakt je a ani jedna jsme se nemohly rozhodnout pro jednu barvu, takže to bylo náročný a radilo nám s tím spousta lidí :D. Já jsem navíc zjistila, že i můj větší zadek v těhlech kalhotách může vypadat docela dobře a to se prostě vyplatí. 

Favoritama pro mě byly tyhle khaki a pak dvoje šedivý. Co myslíte, jaký jsem nakonec vybrala?

Dozvíte se to až v nějakým outfit postu, teď Vám prozradím jen to, že u kalhot to nezůstalo a domů se mnou šla i tahle boží mikina, z naprosto úžasnýho materiálu a dost super střihu. Další win win, vzhledem k tomu, že jsem ani nevěděla, že tam mají něco jinýho než kalhoty.

Každopádně, doufám, že se Vám tenhle report líbil a napište mi, jestli jste na sobě někdy Freddy kalhoty měly nebo jakej je Vás názor na ně! Budu se těšit :))



Add your comment

  1. Hmmm, to vypadá zajímavě. Dobrej způsob, jak se za dřinu ve fitku odměnit :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Freddy znám z instagramu, ale taky myslela jsem si, že dělají jen ty džíny a ne i bundy, mikiny :).
    Dělají fakt super zadky :D

    OdpovědětVymazat
  3. Kocko,me by zajimalo jakou jsi volila delku? Klasickou nebo 7/8?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasickou, těch měli mnohem víc na výběr a aspoň si je můžu ohrnout podle potřeby :)

      Vymazat
  4. Super fotky... Zdá sa, že si si to užila.

    www.danielainthelibrary.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ta mikča vypadá suprově, úplně vidím, jak je měkučká! :) A džíny jsou taky super! A i když to jídlo vypadá úplně hrozně dokonale, tak tě chápu, protože mě by to čekání vytočilo úplně maximálně, já jsem na tyhle věci úplně hrozná, když něco není jak má být, tak jsem úplně mimo :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, děkuju :) no právě no, natož, když je to prostě už poněkolikátý, co někde čekám...a to jsem pak ještě čekala v tý vánici 35min na autobus :DD

      Vymazat
  6. Freddy kalhoty jsou jedna z těch věcí, u které se (ačkoliv to nerada přiznávám:D) nechávám ovlivnit Instagramem a chválou ostatních - protože jen kvůli tomu o nich TAK dlouho přemýšlím! :D
    Ale i kamarádky co je mají si je nemůžou vynachválit, a od každé slečny co je má jsem neslyšela nic jiného, než že se ta investice fakt vyplatí....tak snad jednou, až na ně našetřím, protože si říkám, že si to fakt zasloužím!:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ta moc toho instagramu je prostě STRAŠNÁ :D já jsem včera v největším dešti hledala jeden fresh bar, kde jsem nikdy předtím nebyla a jen proto, že jsem to viděla na instagramu s chválou a MUSELA JSEM TO TAKY VYZKOUŠET :D smála jsem sama sobě!

      Vymazat
  7. Omnomnomnomnom, to jídlo vypadá skvěle. Kalhoty jdou bohužel trochu mimo mě, protože je nosím úplně minimálně, ale jídlo se mi líbí moc :D. Jinak k tomu čekání - nenávidim to! Raději nosím u sebe stále knížku, kdybych náhodou musela někde čekat, tak abych ten promarněnej čas aspoň nějak využila. Např. dnes na očkování, i když jsem byla objednaná, tak bohužel onemocněl doktor, takže jsem hodinu navíc strávila v čekárně. Díky bohu za Marketu Lazarovou. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Kalhoty vypadají super, líbí se mi, ale o něco méně se mi líbí ta cena :D. To čekání muselo být protivné, taky by mě to naštvalo a jestli ty máš velký zadek, tak já tedy nevím :D

    OdpovědětVymazat
  9. Zajímavý článek, líbí se mi, že jsi zmínila i negativa. Já mám poslední dobou, co se vyrojilo EB, trochu problém s tím orientovat se v tom, kdy to prostě vychází z Vás a kdy je to fest placená reklama. Už jsem podobný komentář psala u TerezyinOslo na instagramu, ale prostě dřív jsem měla pocit, že prostě blogerka šla do kavárny, kafe si zaplatila a bylo to buď fajn nebo ne a tak o tom napsala. Teď vidím čtyři stejný reklamy na Etnosvět a ano určitě to jídlo bylo dobrý, ale taky se určitě vytáhli atd. a je pro mě náročný se v tom orientovat. Nevím, jestli jsem to popsala srozumitelně, ale dřív jsem se mohla ztotožnit s tím, že jste normální holky, co chodí třeba do práce nebo na brigády a tak získávají jednotlivé produkty a teď mi začínáte splývat s reklamními mluvčími. To je asi to, co je poslední dobou i pro ostatní těžko zkousnutelné. Ne že by vám nepřáli úspěch. I když určitě takových se taky najde kvanta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když to je právě to... My, když něco dostanem, nebo máme něco proplacený, můžeme psát cokoliv se nám zachce. Není to tak, že když o tom nenapíšem v superlativech, tak to budem muset vrátit nebo nedostanem peníze... Já o tom asi napíšu nějakej článek, protože mě mrzí, že to takhle spousta z Vás vnímá... A jsme pořád normální holky, jen se nám prostě povedlo si blogem i přivydělávat a občas nás někdo někam pozve - nemysli si, já jsem z toho pořád občas dost v šoku :))

      Vymazat
    2. Domi, ale ono podle mě vůbec nejde o to, že něco dostaneš, a když je to super, napíšeš chválu, když ne, nenapíšeš ji. Nikdo si tu podle mě nemyslí, že dostáváš za chválu zaplaceno a nemůžeš si napsat, co chceš. Jde o to, že blogy některých "elitek" se zaplnily těmi stejnými produkty a tak trochu (asi přirozeně) vytlačily to, co by si jinak ty holky, jakožto "běžní smrtelníci", šly koupit samy. Teď si to koupit nejdou, protože nemusí, protože dostanou něco jiného zadarmo. Jenže jich to dostane deset a člověka to už trochu nudí, když stejnou věc vidí všude. Všimla jsem si, že se to teď hodně řeší a jakoby u tebe si toho všímám snad nejvíc, možná proto, že jsem tě dřív hodně četla a vidím tam tu změnu... Ale zase musím říct, že některé holky to zvládly skvěle a se vstupem do Elites se jejich blog skoro nezměnil a za to je chvílim, mně samotné přijde těžké zvládnout takový výrazný "kariérní posun", aniž by to čtenáři vadilo :)
      Veronika

      Vymazat
    3. Ahoj Veru, já jsem nad tím teď chvíli přemýšlela a nepřijde mi teda, že bychom tlačily všechny stejný produkty... Možná ze začátku, když bylo míň kampaní nebo když jdeme společně na nějakou akci, ale jinak máme spíš každá individuální kampaně a není nás v jedný zapojeno deset.. Ale děkuju za zpětnou vazbu, ráda si tyhle vaše názory přečtu a oceňuju, že je to napsaný mile a slušně ;)

      Vymazat
  10. Ahoj,je skoda ze si fotiz zadek jak nejaka fitneska,kdyz ho mas tlustej a nohy jak spalky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DD na tohle jsem se těšila! :))))))

      Vymazat
    2. Bože, vy jste fakt primitivove. Tak se ukaž ty jakou máš postavu, když máš plnou hubu kecu. Začni něco dělat se svým životem, abys nebyl tak zamindrakovaný a nehonil si tady ego anonymama.

      Jinak Domi, postavu v těch kalhotech( a ne jen v těch kalhotech i normálně) máš fenomenálni :3 za takovym zadkem bych se na ulici otočila( a to nejsem lesba :D )

      Vymazat
  11. Máš tak super postavu! A kalhoty ti fakt sedí :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ikdyž bych tenhle efekt asi potřebovala, mně se prostě nelíbí. Mám tyhle kalhoty nějak spojené se stylem slečen, který mi není sympatický (alespoň u nás ve městě to tak je) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, přesně vím jak to myslíš :D ale tak třeba se to rozmůže nějak obecně mezi holky a třeba se ti to i začne líbit :)

      Vymazat
  13. Ahoj Domčo,
    myslím, že napsat o článek o tom, jak to vlastně v Elite funguje by rozhodně pomohlo:) Zároveň musím bohužel souhlasit s předešlýma komentama, že obsah jednotlivých blogů je podobnější než předtím a člověk zkrátka nebude o jedné akci číst desetkrát.
    A zvědavost mi nedá se nezeptat...co se stalo v tom Etnosvětě? Je právě až zarážející, že o tom nikdo z vás nic nenapsal když jinak si člověk může přečíst o jedné akci na deseti blozích :D
    Jinak držím palce ať je březen lepší než ten ošklivý únor!;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, jak to funguje v Elite, už asi všichni vědí, prostě dostaneme nabídku na kampaň s detailníma informacema a buď do ní jdeme anebo ne, toť vše.
      V Etnosvětě se nic nestalo, jen jsme prostě zvyklé na lepší akce. Hrozně tam vázla organizace a bylo to tak nějak nuda, nemělo to žádnej vývoj a celkově to prostě bylo podle mě naprosto nezvládnutý. Jídlo bylo dobrý jako vždy, ale to bylo prostě všechno, takže nikdo nemá důvod o tom psát jako o super skvělý párty.

      Vymazat
  14. Ty šedý ti krásně sedí, doufám že sis vybrala ty :) A dělají opravdu boží zadek :D Asi si je taky budu muset pořídit.

    OdpovědětVymazat
  15. Výše jsem četla, že máš nohy jak špalek atd a =t si nefotíš zadek.. no z toho si rozhodně nic nedělej, na holky nejsem, ale musím říct, že zadek v těch kalhotách máš luxusní :D a fakt ti sednou. Článek se se mi líbí. :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤