What are you looking for?
úterý 8. března 2016

DARK LIPS

Tenhle outfit ze dne, kdy bylo asi tak stejný počasí jako dnes - pro ty holý nohy ne uplně ideální, dnes jsem teda byla naštěstí rozumnější - zůstal jaksi zapomenut a dnes je nejvyšší čas ho vytáhnout. Proč zrovna dnes? Protože zítra jdu zase ke svý drahý Domče na vlasy a doufám, že už to konečně bude finální podoba a výraznější změna, takže ty "starý vlasy" potřebuju zveřejnit teď, protože ty nový Vám určitě budu chtít ukázat hned jak budou čerstvý. Ne že by se pak zkazily, ale víte jak! To bylo trochu slabší, Dominiko.. V tomhle příspěvku bych vyzvihla rtěnku, která vlastně ani žádný vyzdvižení nepotřebuje, protože pochybuju, že by ji někdo přehlídl, ale měla jsem jí na sobě uplně poprvé a to jí mám už tak rok. Je to holt docela náročná barvička a fakt poutá pozornost. A to i v Praze, kde bych to uplně nečekala, vždyť tady se dá potkat tolik individuí, že já osobně už se ničemu nedivím. Kromě staro-nový rtěnky mám ještě uplně nový kalhoty. Zahlédla jsem je na věšáku v Pull&Bear a přestože zkoušení kalhot nesnáším, tady jsem neodolala. Maj totiž super zajímavej střih (ty kapsy miluju!), nevšední délku a taky moji oblíbenou barvu. K těmhle třem plusům přibyl ještě ten, že jsem brala o číslo menší než jsem zvyklá, takžeeeee chápete. Prostě jsou moje. 

Co vy na to, líbí nelíbí?

Jacket, pants - PULL&BEAR / scarf - ZARA / shoes - ADIDAS / bag - LINDEX / lipstick - SEPHORA

Add your comment

  1. Sluš ti to, ta tmavá je zajímavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi jak outfit, tak i líčení! Sluší ti to :)
    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  3. Ta rtěnka je náhodou božská a moc ti sluší :) A Domi, s tím nakupováním kalhot jsme na tom stejně :D Od srdce to nenávidím, ale když musíš, tak musíš :) Udělala jsi dobře, že sis je pořídila.

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnka se mi líbí, kalhoty taky. Ale z těch holých kotníků je mi normálně zima :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Líčení je super stejně jako outfit, jen se mi nelíbí délka kalhot :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Domi, musím ti opět pochválit tvůj krásný outfit! :) Velmi se mi líbí ty nové kalhoty :) Jen jsem se chtěla zeptat zda ti nebyla zima na kotníky? Moc se těším na tvé nové vlásky! Koukala jsem na tchibo blog a uviděla tam tvůj příspěvěk. Moc pěkné fotky a hezky napsáno! :) Jinak ta rtěnka je naprosto úžasná, přesně takovou už dlouhou dobu sháním! Mohla by jsi mi prosímtě říct jaký je to přesně odstín? Děkuji :) Terka
    :PS: Měj krásný zbytek dne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no byla no :D protože zrovna byl fakt mega ufoukanej a chladnej den, takže jsem to hodně podcenila... ale jinak si na to dávám bacha a když je nad 10 stupňů, tak je to v pohodě uplně :) rtěnka je Sephora - Bewitch me :)

      Vymazat
    2. No právě jsem si říkala jestli ti byla zima nebo ne :D Děkuji za odstín té rtěnky! :)

      Vymazat
  7. super! moc se mi ten outfit líbí:)takový styl si sedí nejvíc:)
    www.andreykab.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti to sluší, rtěnka je naprosto skvělá!

    OdpovědětVymazat
  9. tady jsi přenádherná, Domi!

    OdpovědětVymazat
  10. Tyjo tak ty kalhoty jsou fakt skvělý!! Miluju khaki barvu, líběj se mi ty kapsy i střih celkově a fakt dobře ti sedí. Jsi hubeňoučká! A rtěnka ti teda sedí skvěle, já bych v tom vypadala jak zombík:-)))

    www.simplyadele.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Pristane ti to a tieto rúže nos častejšie ! :) Ja by som takú odvahu nemala, aj keď ju mám doma :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
  12. Zdá se mi to nebo máš tady nějáký dlouhý vlasy? :D určitě se těším na finální podobu, ale jak to máš teď to vypadá také dobře ;)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Mooc líbí, rtěnka je úžasná a kalhoty super!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤