What are you looking for?
pátek 25. března 2016

FAVORITE COLORS I GUESS

Poslední dobou mám pocit, že nosím pořád, ale fakt POŘÁD  to stejný. Což není pravda, mám skříň plnou věcí a už uvědomila jsem si, z čeho ten pocit pramení - nosím pořád dokonalo stejný barvy.   Černá, bílá, šedá a khaki. A pořád dokola, ani nevím jak dlouho už jsem na sobě neměla jinou barvu - vyjma barevnýho pyžama a barevných věcí na snowboard. A když už jsem u toho snowboardu, tak Vám prozradím, že tenhle článek je předpřipravenej a já jsem zrovna teď v Itálii s přítelem a jeho sourozencema. Nebyla jsem si jistá, jestli budu mít čas na chystání článků a vlastně celkově jestli budu mít připojení a i kdyby, rozhodně nechci trávit večery na notebooku, tak jsem to vyřešila takhle a už dopředu se těším, až Vám zase budu dělat svoje oblíbený reporty. Když se ještě vrátím k outfitu, musím vyzdvihnout boží minimalistický triko, který jsem sehnala na Fleru stejně jako mikinu z TOHOHLE článku. Bundu znáte jak svý boty, beztak ji většina z Vás má taky (hlavně v růžový, že ano!) a kalhoty z Calzedonie aka ty nejpohodlnější (i když ne zrovna lichotivý) tepláčky jste tady už taky vidět mohli. Fotky mi nafotila Kristý z WNB a hrozně mě baví, jak je to na tom znát - jsou o dost jinačí než všechny moje ostatní outfitovky. Taky to tam vidíte?

Jacket - STRADIVARIUS / pants - CALZENODIA / shirt - FLER.CZ / shoes - ADIDAS / watches* - DW

Add your comment

  1. Ahoj Domi, moc ti to na fotkách sluší a mě se tvé oblečení vždy líbí! :) A ty fotky jsou krásně nafocené :) Užij si s přítelem a jeho sourozencema hory! Terka :)

    OdpovědětVymazat
  2. ta bunda je skvělá!
    a užívej si :3
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Haha, úplně se v tom vidím :D Postupně ze skříní vyřazuji kousky, které nenosím a nedávno, když jsem se do té skříně zadívala, neviděla jsem snad nic barevného :D Samá černá, bílá a šedá..a khaki samozřejmě :D
    Jinak ta bundička je úžasná, sluší ti :)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky! =)
    seulementteresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Super outfit a hlavně ty vlasy, takhle světlejší to máš absolutně top! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Fotky jsou opravdu krásné a pátá je úplně TOP <3

    OdpovědětVymazat
  7. Fotky sú ako vždy krásne. Len mne tam vadia tie tepláky, keďže ja moc teplákový fanúšik nie som. :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  8. Tie farvy ti veľmi pristanú. :) Takže ich nos aj ďalej!
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  9. ahoj, jen tak by mě zajímalo, kolik zobrazení měly tvé první články :)))) když si začínala s bloggováním

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤