What are you looking for?
čtvrtek 17. března 2016

TRANING CLOTHES

Pár měsíců zpátky, cvičením naprosto nepolíbená, jsem u Domči četla, že se nejlíp cítí ve sportovním oblečení a že se v tom fitku cítí jako princezna. NECHÁPALA JSEM TO. Jakože vůbec. Protože sportovní oblečení? Legíny? Bože, proč?! Vždyť všude mají tolik hezkejch věcí a je tolik možností, jak se někdo může cítit nejlíp v tom sportovním? Na instagramu Kayly Itsines jsem viděla hlášku "Will there be a food and can I wear my gym clothes?" Nechápala jsem, co těm lidem v těch komentářích příjde tak vtipnýho na tý druhý části. Ta první mi byla dobře známá, to zas jo :D. Asi už chápete k čemu směřuju... Teď to totiž všechno chápu a hlavně tu Kayly větu bych už nejradši používala taky. Protože prostě to je nejlepší a neuvěřitelně to sedí. Vždyť i u mě byl ten uplně prvotní impulz právě oblečení. Kari Traa oblečení (mimochodem, už brzo budou venku fotky z toho našeho podzimního photoshootingu letní kolekce, jupijou!) a TENHLE první tak-trochu-sportovní článek to všechno odstartoval. Od tý doby vybírám právě sportovní oblečení nejraději (a nejčastěji:D). Protože ho v podstatě unosím nejvíc, když ho na sebe beru 5x týdně. A potřebuju toho mít hodně na střídání, protože každej trénink ze mě naprosto leje. A protože jste mě na instagramu žádaly o tipy na to, kde kupovat sportovní oblečení, co mi nejvíc vyhovuje a proč - je tady tenhle článek. S fotkama, který jsem fotila v naši úžasný Olympus Room. Tak se na to pojďte se mnou mrknout


Začnu hned tím nejnejnejoblíbenějším. Tím jsou bez jediný pochybnosti právě tyhle Kari Traa legíny(S). Miluju tuhle kombinaci barev a mám to přesně tak, jako spousta dalších holek - nesportovní outfity volím nebarevný, zatímco ve fitku pravidelně svítím. Snad nikdy jsem tam nebyla jen v černým nebo šedým, pokaždý je nějaká část oblečení výrazně barevná. A mě to baví, strašně moc. U těhlech legín vlastně uplně nejvíc!



A k nim mám i KT tílko(S). Je dost kompresní a já na něj většinou nosím ještě mikinu, protože přece jen, obtažená nahoře i dole být zatím nechci :D


Můj první KT kousek, jsou tyhle legíny(S). Jsou super zářivě zelený a strašně moc pohodlný (to jsem dřív taky netušila, že sportovní legíny můžou mít různý stupně pohodlnosti :D). Blbý je na nich jen to, že ta zelená strašně rozšiřuje a to je občas dost k vzteku, takže je nenosím až tak často jako ostatní věci.

TRECGIRL(S) jsou mým nejnovějším přírůstkem. Svou spolupráci s Aktinem jsem si chválila už v jednom z minulých článků a zatímco Vám v tom o jídle, který chystám, představím nějaký jejich dobroty, tentokrát to je právě tohle TREC oblečení. Další barevná divočina, u který jsem teda právě čekala ten rozšiřovací efekt, kterej se ale - tradáááá - nekoná. Jupí!

A abych byla pořádně poladěná, vybrala jsem si k nim i tohle volný tríčo(S). Super kombo na ty dny, kdy chci být pořádně "holčičí". A navíc už k tomu mám vyhlídnutou i mikinu, haha. Říkám, že po sportovních věcech koukám nejčastějc.

Další z mých oblíbenců jsou tyhle pokaňkaný (M) z eshopu nejleginy.cz, se kterým spolupracuju už tak rok a půl a patří k mým nejoblíbenějším vůbec. Přístup Martina, který eshop vede, je totiž naprosto skvělej, vždycky mi dobře poradí a hlavně je vidět, že můj blog sleduje, sám od sebe mi kolikrát napíše a doteď si pamatuju, jak mě potěšilo vánoční přání ve schránce. Z nejlegín mám teda legín hned několik a opravdu jsou všechny dost nej. Kvalitní, super pohodlný a stylový. Tyhle konkrétně mi chválil snad úplně každej.

K nim nosím buď šedou mikinu, kterou uvidíte níže nebo tohle Nike tríčo, který je mým prvním Nike kouskem a je z posledního ze 3 eshopů, se kterým dlouhodobě, pravidelně a hlavně spokojeně spolupracuju, Ringit. Chtěla jsem nějaký volný s 3/4 rukávem a tohle moje představy naprosto splnilo. Navíc mi ta barva (k mému podivu) i docela sedne a triček tohohle typu bych v budoucnu rozhodně chtěla mít víc.

Z toho samého eshopu mám i Adidas legíny (36), který miluju hlavně proto, že je to prostě Adidas (a já jsem #teamadidas a nakazila jsem tím i Kubu) a taky proto, že jsou černý a tím pádem si v nich připadám štíhlejc.

Kolekce Stella mě nadchly uplně pokaždý a když jsem na svý první blogerský přehlídce dostala právě tohle tričko v bílo-zelený variantě, myslela jsem, že ho budu nosit jen na spaní. Bylo mi velký a dost barevně nesladitelný. Pak jsem začala cvičit a ve slevách v Adidasu objevila tuhle barevnou variantu. A byla moje a je jedním z mých nejnošenějších kusů. Protože je volný, pohodlný...a Adidas.

Další Adidas láskou ze slev je tahle mikina. Docela jsem nad ní v obchodě váhala, ale pak jsem si řekla, že i kdybych v ní necvičila, tak jí prostě unosim. No a já v ní teď cvičím uplně nejradši. Oproti tílku je to příjemná změna a navíc mi jde uplně ke všem legínům co mám. A taky ji potřebuju ideálně ještě v nějaký další barvě. Nebo aspon podobnou. Ještěže se mi blížej narozeniny! :))

Další nejlegíny (M). Tyhle si chtěla objednat i moje mamka, hned jak viděla u mě na instagramu. Bohužel pro ni je mezitím vyprodali a bohužel pro mě mi je teda dočasně zabavila. Jsou ale strašně pohodlný a švy mají jen na vnitřní straně, takže to dělá ještě lepší efekt. navíc ty černý tečky ideálně tvarujou postavu. Dokonce jsem si v nich byla ochotná vyfotit i zadek!

Svítivě oranžovej top a podprsenku pod ním mám z H&M, ta jejich sportovní edice mě neuvěřitelně baví a navíc je cenově docela přijatelná. Hodně se mi líběj i věci v Lindexu, jenomže poslední dvoje legíny, co jsem si tam vyhlídla, byly při pohybu (třeba dřepu) průhledný. A to fakt nechci. Čímž chci říct, že Vám dávám tipy jen na ty neprůhledný, rozumíme si, jo? ;) Tílko má prodyšnej materiál a akorát by teda mohlo být trochu kratší nebo jinak vykrojený, něco mi na něm prostě nesedí.



Oproti tomu podprsenka je jednoznačně tou nejhezčí, kterou mám. Má zajímavej tvar a je hodně pevná. Mají ji v několika dalších super barevných variantách, akorát patří k těm dražším tam, tuším, že okolo 600,-, což jsem za ni neměla v úmyslu dávat, nějak špatně jsem se podívala a u pokladny jsem se pak málem vyvrátila, ale už jsem se jí nebyla ochotná vzdát.

Tohle tedy byly moje nejvíc oblíbený kousky a vlastně skoro většina z nich. Moje sbírka se určitě postupně rozroste, moc se těším na novou Kari Traa kolekci a taky doufám, že si něco vyberu i k těm narozkám.

Snad se Vám článek líbil, bylo to zas něco trochu jiného a navíc na přání. Mě to fotit i psát bavilo, tak věřím, že i někoho z Vás to oslovilo a že se třeba inspirujete. Jakékoliv doplňující otázky hoďte klidně do komentářů a mějte se krásně!

Add your comment

  1. Krásne... ja som tomu tiež najprv nerozumela, ale cítim sa v podobnom oblečení perfektne (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Wooow, to je nádhernýho oblečení ♥ Navíc na těch fotkách vypadáš fantasticky! Moc Ti to sluší
    Nejhezčí seš na to fotce s šedou mikinou Adidas, jak máš jednu stranu tváře zakrytou vlasama :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tie farebné legíny TRECGIRL sú super a v tej Adidas mikine si božííí. :)

    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  4. Waou ... Tie legíny ti krásne sedia :)

    OdpovědětVymazat
  5. jee fotky v Adidas mikině jsou krásný :)) jinak mě tam ruší vpravo dole to "něco" na většině fotek :) ale jinak moc hezkej post :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ta adidasová mikča Ti ohromně sluší😍

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvice se mi libi ty adidasove leginy i mikina, v jednoduchosti je proste krasa :)

    xxx

    CITC FASHION BLOG
    → Join the Giveaway!

    OdpovědětVymazat
  8. Posledná podprsenka je úplne top! Musím sa po nej poobzerať. A kolekcie Stella Sport sú vždy úplne nádherné :).

    OdpovědětVymazat
  9. Já zase tak moc nesportuji, ale když mě chytne sportování (většinou mi to vydrží tak 3 měsíce a nebo v létě kolo), tak nakupuji oblečení především ve Sportisimu, či Hervisu... z ringit mám dobrou zkušenost, je to super eshop a sídlo je kousek od nás :D. Ostatní eshopy neznám, ale spíš preferuji obtáhlá třička z těch pot pohlcujících materiálu.:)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Teda! Máš pěknou sbírku :3 Mně se hrozně líbí všechny tvoje legíny! Já poslední měsíc se snažím taky tak trochu cvičit, ale jen doma s vlastní vahou a nijak to nepřeháním.. mám totiž problém s jídlem -_- prostě ne a ne se naučit správně jíst, až někdy rozčiluji sama sebe :D

    Hrozně mě inspiruješ :) A ještě radši se dívám na tvůj Instagram!

    Máš boží tetování. Hodně mě upoutává to na ruce. Hned jak jsem narazila na tvůj blog, první věc kterou jsem zkoumala bylo tvoje tetování :)

    OdpovědětVymazat
  11. už vím, co potřebuju!nádherné věci!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý fotky a skvělý oblečení. Líbí se mi snad všechno :D

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Domi, další super článek s krásným oblečením akorát ta cena mi přijde docela vysoká ale chápu, že je to určitě velmi kvalitní materiál! :) Časem si alespoň jedny nebo dvoje legíny na střídání pořídím. Naprosto mě nadchly svými krásnými barvami a vzory :) Trička jsou taky moc pěkná a na tu podprsenku se zajdu podívat. :PS: Na těch fotkách ti to strašně sekne! :) Terka

    OdpovědětVymazat
  14. Boží fotky! Neskutečně ti všechno sedí :)

    OdpovědětVymazat
  15. To Nike modre triko mam v sede a miluji ho :) ! Sekne ti to Domi !

    OdpovědětVymazat
  16. Ta mikina a legíny od Adidasu jsou boží ❤️

    OdpovědětVymazat
  17. Skvělý fotky Domčo!! <3 Ta Adidas mikča ti sedne snad úplně nejvíc, fakt hezkej kousek :)

    OdpovědětVymazat
  18. adidasova mikina ti sekne :)

    http://andreadeblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  19. Ta mikča od Adidasu a to Nike tričko jsou Top! :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Mám to tak, jako ty. Oblečení volím spíš v neutrálních barvách, ale sportovní mám barevné. Zatím ho nemám tolik, ale hrozně mě baví pokukovat po dalším a dalším. Hlavně legíny - čím barevnější a s nápaditějším vzorkem, tím lepší.
    Skvělý článek. Těším se na další :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Domči, nádhera. Sledujem ťa ešte z doby, čo si necvičila a vidím, že ťa to naozaj chytilo, nie ako trend, ale ako životný štýl. Určite sa mi bude chcieť od teba čítať ešte veľa podobných článkov :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤