What are you looking for?
středa 27. dubna 2016

PINKIE MAKE-UP LOOK

Abych tady ty témata zas trochu oživila, přidávám dnes po milionu let jeden make-up look. Dopředu však opět říkám, že nejsem žádnej expert, štětce používám asi tak dva týdny a kolikrát to stejně radši ve spěchu udělám rukama. Ale baví mě to, to musím uznat a jsem fakt ráda, že mám ve svým okolí holky, který mě pomalu učej i na luxusnější kosmetiku a já tak zkouším víc věcí, než jen svou drogérkovou klasiku (který ale stejně zůstávám věrná, protože prostě moneymoney). Po minulým (TADY) příspěvku tohoto typu jsem tentokrát ukecala Kubu, aby mi to pomohl nafotit (děkuji děkuji) a ani jsem nečekala, že se to tolik povede! Tak pojďme na to!

Můj skoro celej základní make-up kit.  

Produkty značky E.L.F. a štětce jsem dostala od eshopu HappyHairshop, na který jsem narazila už dřív díky svojí spolužačce z Olomouce (Terezce z kanálu TChicChannel) a zamilovala jsem se tam do matných rtěnek. Když dostala možnost vyzkoušet těch věcí víc, sáhla jsem třeba právě po štětcích, protože jsem dosud žádné neměla - to jsem docela ostuda blogerka, co?!

No a ty matný rtěnky jsem samozřejmě taky nevynechala. A jedna z nich je takovým základem dnešního make-upu, kterej na mě v těchto barvách až zas tak často nevidíte.

Vzhledem k tomu, že teď nemám zrovna ukázkovou pleť, první krok ještě před focením pro mě byla podkladová báze od Dermacolu, ke který jsem se vrátila, protože je prostě nejlepší, make-up Rimmel, který mi neuvěřitelně sedne a žádnej jinej už hledat nepotřebuju a jako korektor Dermacol make-up cover, což je něco naprosto neuvěřitelnýho a jestli ho ještě doma nemáte, tak po něm někde mrkněte. Ale bacha, světlý holky musej objednávat online, většinou jsou na prodejnách dostupný jen ty střední odstíny. Je fakt hodně krycí, takže určitě ne na celou pleť, ale na chyby rozhodně perfektní. V případě potřeby a nouze se s tím dá dokonce zakrýt výrazné tetování (odzkoušeno za Vás :D).

Pudry mám v zásobě dva, jeden Rimmel, na kterej se mi povedlo na horách šlápnout a celej ho rozlámat - takže už je jen na domácí použití a tenhle od the Balm, kterej nosím všude s sebou, protože má navíc i zrcátko. Bronzer na konturování jsem dostala od Mii a je ze Sephory. Drží naprosto dokonale celej den a je hodně pigmentovanej, takže se občas sama při líčení leknu :D

Na obočí používám pořád to stejný a to kit od Make-up Revolution, kterýmu jsem neodolala krátce pro propagaci týhle značky na spoustě blozích a vůbec toho nelituju. Je naprosto geinální, vyhovuje mi i štěteček a vzhledem k změnám barvy mých vlasů jsem už vystřídala všechny tři barevný odstíny, což asi moc obvyklý nebývá.

Spoustě z Vás se zdá moje obočí odjakživa dost výrazný. Potom, co jsem byla v browbaru jsem dost změnila tvar, ale stejně ho mám pořád ráda výraznější. Takhle bez namalovanejch očí to samozřejmě vypadá ještě víc kontrastně.

Podkladové bázi na oční stíny Artdeco jsem taky věrná od prvního použití. Jen tak nějaká báze na mý oči totiž neplatí a tohle je tutovka. Navíc tahle mini-krabička vydrží snad rok.

Stínovejch paletek mám spoustu, většina je ale laděná do hněda a s jejich používám jsem mnohem víc sžitá než s touhle a to bych ráda změnila. Tato má totiž nádherný růžový a fialový odstíny, na který člověk tak snadno nenarazí.

Naučila jsem se taky místo tekutý černý linky volit černý stíny a nanést je jako linku. Celý líčení pak podle mě působí víc jednotně a taky dospělejc :D Nejvíc černočernej stín, jakej jsem zatím v drogerii objevila, je od Essence. Takhle sice vypadá dost třpytivě, ale v tý lince pak nic třpytivýho není a když s nima dělám večerní výrazný kouřovky, tak to tak vypadá skvěle. Navíc tyhle monostíny stojej snad maximálně pade.

Řasenka u mě vede růžovka od Gosh, nicméně už mi dochází a tak ji doplňuju tou svojí oblíbenou Regina náplní z drogerie Teta :D je to super, takže pokud máte řasenku, u který Vám vyhovuje kartáček a nechce se Vám kupovat nová, kupte si náplň za 39,- a máte po starostech.

Jako poslední přicházej na řadu rty. Nejdřív používám scrub od Lush, kterej krásně vyhladí rty a navíc je fakt dokonale sladkej a jedlej.

A zakončuju rtěnkou. Tentokrát touhle matnou E.L.F. v krásným chladným nafialovělým odstínu.

Tadááá, hotovo!

Asi ty světlý rtěnky začnu nosit častějc!

Add your comment

  1. Ty světlé vlasy se mi na tobě začínají líbít čím dál víc!! Moc ti sednou, vážně. A tady to líčení je naprosto boží, hlavně rtěnka. Měj se hezky
    Katka

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezké líčení i článek. Myslím, že to je nejlepší fotonávod, jaký jsem zatím na blozích potkala

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký, ale pozor na to obočí, míváš ho vždycky hezký, ale tady ty hranatý začátky, ještě k tomu tak blízko u sebe nevypadají ani dobře ani přirozeně :) Jinak Dermacol je top :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnka je moc pěkná, A s náplní do řasenky je to dobrý tip. Ani jsem netušila, že něco takového existuje.

    OdpovědětVymazat
  5. Jeee, no a já si na tebe vždycky vzpomenu, když je používám :) <3

    OdpovědětVymazat
  6. Anooo... krásne... pristane ti to.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  7. Ja tvoje obocie prave uplne milujem. :) Mam moc rada beauty clanky od teba a tie rtenky vyzeraju naozaj super. A fotky ako vzdy uplne dokonale a jedinecne. :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj Dominika,

    si pekne mile dievca, svoje prirodzene obocie mas velmi pekne. Ked ho dokreslujes, tak by ti malo zacinat v linii kutika oka a boku nosa(pridrz si stetec/ceruzku k boku nosa a ved liniu cez kutik oka a vyssie na obocie, tam by sa malo zacinat obocie). Takto si si ho dokreslila prilis blizko seba a deformuje zbytocne tvar. :)

    mojaskrina.blogspot.sk

    Pekny den, s pozdravom Iva

    OdpovědětVymazat
  9. Pěkné líčení, sluší ti to :). Ta rtěnka je skvělá!
    Na mém blogu právě probíhá giveaway, takže budu moc ráda, když se zapojíš :)
    CATAMOUNT Giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. Určitě nos ty rtěnky častěji, vypadáš senzačně :)

    OdpovědětVymazat
  11. Domčo, musíš Kubu pochválit, fotky jsou úžasný! Stejně jako tvoje líčení, samozřejmě :D

    OdpovědětVymazat
  12. Domi skvelý článok a ten rúž ti veľmi pristane ! :) Fotky presne vystihujú názov príspevku - sú krásne ! :)

    http://www.accessoriesforbeauty.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Jako Domčo!!! Ty jsi fakt kočka. Tomuhle já říkám krása, máš v sobě fakt něco meziplanetárně zajímavýho. Moc díky za nový tipy na nákup (jako odměny za zkoušky žejo:DD) A teď mě napadá..myslíš, že je možný, aby výrobci měnili složení svých výrobků? Já používám makeup od max factor color adapt (stoji tyvado 450:D) ale jednou jsem si ho koupila právě jako odměnu za zkoušku a myslela jsem, že zemřu blahem jak je skvělej. Odstín uplně skvělepadnoucí, konzistence se po nanesení měnila na příjemně jemně pudrovou. No prostě žůžo. A tenhle týden jsem si kupovala nový balení a jsem z toho fakt nešťastná. Tekutej, oranžovej (jako všechno bych snesla, ale tu barvu fakt ne), mastná pleť po něm. A přitom ten samej odstín. A za tu cenu mě to fakt výrazně rozladilo:D Kdybys věděla, čím to může být, budu ráda.
    Terez

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělý článek a makeup ti moc sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Hezké, líbí se mi jak je to přirozené. :) Občas mi některé makeupy na různých blozích přijdou šíleně přeumělkované.

    Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  16. Domi, moc ti tohle líčení sluší! :) Ale podle mě ti to sekne, i když nalíčená nejsi! Ty vlasy ti šíleně sluší, tenhle drdůlek z půlky vlasů se mi začíná čím dál tím více líbit :) Jenom to obočí mi příjde zbytečně trochu moc výrazné, ale vím, že tobě se to tak líbí více, jenom můj názor :) Moc se mi na tobě taky líbí ta světlá rtěnka, ta opravdu nemá chybu! :)Jinak na ten korektor od Dermacolu se musím jít brzo podívat do obchodu! Můžu se zeptat kolik přibližně stojí, pokud si tedy pamatuješ cenu? Děkuji. Přeji ti příjemný a slunečný den :) Terka
    :PS: Přítel ty fotky krásně nafotil :)

    OdpovědětVymazat
  17. Pěknej článek a supr fotky, mně se nejvíc líbí ty matný rtěnky, ty budu muset vyzkoušet:)

    Na mým blogu teď probíhá Giveaway o smoothie maker, tak to můžeš zkusit;-)
    SimplyAdele-giveaway

    OdpovědětVymazat
  18. Skvelý článok a krásne líčenie :) Musím povedať, že máš aj skvele tvarované obočie ♥
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  19. Domi, ty si tak prirodzene krásna :) a hlavne, pôsobíš hrozne sympaticky. Zároveň ďakujem za tip na tie čierne tiene, ktoré sa dajú použiť ako linka! :D Tiež som rozmýšľala, že to vyskúšam takto, nakoľko sa mi to takisto zdá prirodzenejšie a jednoduchšie ako sa trápiť stále s ceruzkami a tekut. linkami :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤