What are you looking for?
čtvrtek 5. května 2016

ANYWAY

Dnes se Vám hlásím s outfitem, kterej bych nejraději nosila 24/7. Sportovní boty a legíny, nejsuprovější oversized triko, dlouhej svetr, navrch bomber a na hlavu samozřejmě kšiltovku, na kterou jsem si přes počáteční nákupní nejistotu zvykla tak, že bych ji mohla mít na hlavě pořád. Je strašně zajímavý, jak změna trávení volnýho času ovlivní Váš styl celkově. Životní styl, modní styl, styl myšlení. Všechno prostě. A mě to neuvěřitelně baví. Jak ta změna outfitů, tak změna v myšlení a pohledu na svět. Občas sice fňukám, že se výsledky dostavujou moc pomalu, ale pak to všechno zpětně porovnám a jsem spoko. Občas sice fňukám, že nerozumím ekonomii, ale nakonec si připadám uplně hustě, když něco doopravdy pochopím a večer před zkouškovu se cejtím fakt chytrá (škoda, že přes noc se tenhle pocit někam vytratí :D). Občas mám pocit, že je uplně všechno špatně, ale stačí se na to podívat z jinýho úhlu, najít si pro věci uspokojivý vysvětlení, opřít se o lidi, kteří tady pro Vás jsou a smířit se s realitou. Občas si o něco zabojovat a občas nechat plavat věci, co za boj nestojej. A hlavně se nechat nabíjet pozitivní energií z každý maličkosti, která Vás během dne potěší. 
Moje poslední dny vypadaj tak, že se buď učím, pracuju, cvičím s trenérem nebo nakupuju jídlo. Společenskej život dost upadá, nicméně dnes by s tím teoreticky mohl být skoro konec, po zkoušce pokusu o zkoušku se totiž konečně chystám mezi lidi, uvidím se s holkama, zítra jdeme s mužem na večeři a v sobotu se nemůžu dočkat svý první sobotní Náplavky v hezkým počasí
Na co se v nejbližších dnech těšíte vy a jak se Vám líbí další z řady mých sportovních outfitů?

Leggins, shoes , backpack, trucker hat - ADIDAS / tee - H&M / cardigan - LINDEX / bomber - STRADIVARIUS / watches - KOMONO

Add your comment

  1. domi, ty jsi fakt nejkrásnější <3

    OdpovědětVymazat
  2. Domi, tobě to tak moc sluší :) Celý outfit se mi hrozně líbí a nejvíce batoh, boty a kšiltovka, akorát se mi k tomuhle outfitu moc nehodí ten dlouhý svetr, já bych si spíše vzala sportovní mikinu, ale jenom můj názor, nechci nijak poučovat a ani to tak nemyslím, každému se líbí něco jiného a mě se ten svetr sám o sobě líbí, ale k jinému oblečení :) Ale jinak je to super stylový a pohodlný! Znám ten pocit moc dobře, když zmeníš své zájmy nebo stravování tak se to projevují právě třeba i u oblečení :) Máš krásné fotky! Přeji ti krásný zbytek dne :) Terka
    :PS: Ať se při dalších zkouškách daří! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Až na ten kroužek v nosu je to fakt pecka <3 Tento styl ti hrozně moc sluší! A musím pochválit i vlasy, líbí se mi to!

    OdpovědětVymazat
  4. Boží outfit, nádherné vlasy... co dodat :)Měj se hezky, Katka.

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám sportovní styl hodně ráda, takže za mě naprosto skvělá kombinace :). Kšiltovka Ti vážně sluší a ty blonďatý vlasy jsou taky pecka :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá kombinace, v poslední době se mi tento styl taky zamlouvá:) a na fotkách ti to neskutečně sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Sportovní outfit se mi líbí, nemusela bych tam teda tak dlouhé tričko, sama je moc nenosím, ale vypadá to celkově moc pěkně.:) Takový styl ti sedne, prostě free:)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  8. strašně krásný outfit! a máš nádherný vlasy:)

    OdpovědětVymazat
  9. Outfit je určitě moc super a vážně jde vidět, že jsi v něm spokojená a šťastná! :) Tak si užij Náplavku, já se zase těším na výlet do Olomouce (a hodně kaváren!). :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  10. Na me az moc adidasu dohromady:-(

    OdpovědětVymazat
  11. Tieto športové outfity ti, podľa mňa, najviac pristanú a vieš ich najlepšie skombinovať. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤