What are you looking for?
neděle 15. května 2016

PENCIL SKIRT AND LACE BODY ON A DATE

Tenhle outfit se Vám už líbil na instagramu, takže doufám, že Vás zaujme i tady v detailnějším pojetí. Před nějakou dobou jsem Vám psala, jak ráda chodím s přítelem na rande - přestože spolu bydlíme a jsme spolu denně poměrně hodně času. Psala jsem o tom, jak je důležitý nebrat druhýho jako samozřejmost a jak mě baví se i po několika měsících stále snažit vypadat co nejlíp a doufat, že to ten druhej ocení. Proto jsem se těšila i na naše "půlroční" rande a outfit jsem vymýšlela docela dlouho. Snažila jsem se z Kuby dostat něco ve smyslu, jaký oblečení má na mě nejradši a dozvěděla jsem se to, že obyčejný džíny, tričko, slipony a křivák. A že nemá rád volný kalhoty - to už vím dlouho :D. Džíny jsem si ale na drink v oblacích brát nechtěla, tak jsem k sliponům a křiváku přidala delší upnutou sukni, ke které jsem místo trička zvolila značně pRůhledný krajkový body, který nepovažuju uplně za kus oblečení "na ven" :D. Křivák ho ale skoro celý zakryl a já se cejtila trochu tajemně a...ehm...rajdičkovsky?! No bavilo mě to, co si budem. A proto mám tak ráda tyhle příležitosti, kdy člověk může vymyslet něco kreativnějšího a odvážnějšího než obvykle, aniž by to vlastně působilo nějak nevhodně a zbytečně vyzývavě.
PS: Kuba mi pak řekl, že on to bral tak, že jediný rande, který jsme spolu měli, bylo to první a protože bylo úspěšný, tak další už nebyly potřeba a jsem prostě jeho přítelkyně. :DD No co no, já na randíčka chodím, tečka.

Lace body, skirt, earrings - H&M / jacket - PULL&BEAR / shoes - PRIMARK / bag - LINDEX / watches - DW

Add your comment

  1. Domi, nedělej si takhle to obočí :((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, Domi, radši si ho ohol! :D :D

      Vymazat
    2. Spíš nekresli :) V jednom make up článku bylo nafoceno i to, jak si Dominika upravuje obočí a už tam si pár lidí všimlo, že by nemělo být dokreslováno tak moc ke kořenu nosu. Kromě toho, ale žádný problém nevidím :)

      Vymazat
    3. Bože, samozřejmě mluvím o dokreslování, Domča má svý obočí naprosto luxusní, tak je škoda ho takhle kazit...

      Vymazat
  2. Bari Bircak

    Sekne ti to! Ešte by sa mi tam hodilo niečo výrazné, aby to "oživilo" a je to! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Domčo ta tvoje postava! :O Neskutečná změna! Vypadáš úžasně a outfit nemá chybu! :)

    OdpovědětVymazat
  4. To body vypadá krásně! Jinak ti to nadšení z randění závidím, já jsem s přítelem přes 3 roky a bohužel jsme si dost samozřejmí.. :/

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  5. ouu, tak to je pecka outfit Domi! :)) úplně celý bych si ho hned oblékla :D

    Style solution - fashion blog

    OdpovědětVymazat
  6. Mně k tomu nesedí ty boty, jinak fajn (aneb komentář usedlé "stařeny" ;-)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se outfit líbí moc, ale k těm botám se musím přidat :-)

      Vymazat
  7. Úplně skvělý look!!! Jediné,co mi ho ruší je ta obuv!

    OdpovědětVymazat
  8. Bylo by to špičkový, elegance, šmrnc a odvaha v jednom, fakt ti to sekne, délka sukně i ten styl ti sedí - kdybys k tomu neměla špinavý jarmily. Ty křusky to totálně zabily - bez ohledu na to, jestli jsou nebo nejsou momentálně moderní. Je to jako když se holky krásně oblíknou do divadla a ve škole se přezujou do pantoflí. Takže jakákoliv pohodlná balerína, nebo teoreticky conversky (s vyčištěnou podrážkou, když to teda má k něčemu vypadat, že jo!!!)... by vypadaly mnohem líp a bylo by to dokonalý. A jinak ti držím, jsi krásná, zajímavá holka. Jen bacha na to, že co je pohodlný a módní není vždycky slušivý a lichotvý, určitá sebereflexe občas není špatná.
    Bára

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se to líbí moc. Vypadá to skvěle. Ale zvolila bych určitě jiné boty. Tyhle se mi k tomu ani trochu nehodí. :)

    SOUTĚŽÍME! S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  10. Ja bych teda taky zvolila jine boty a kdyz uz ne to, tak je aspon umyt. Hrozne to ten jinak krasnej a slusivej outfit zabilo. A Domi, myslim, ze se umis namalovat fakt hezky, ale to oboci je prehnane, trochu bych s jeho malovanim ubrala, myslim, ze by se k tvemu peknemu obliceji hodilo vic.

    OdpovědětVymazat
  11. Veľmi ti tie šaty pristanú. Ja by som možno zvolila iné topánky, ale to je vec osobného vkusu. Skvelý outfit :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  12. Tohle je skvělý Domi, jednička s hvězdičkou!:))

    OdpovědětVymazat
  13. Obočko je náhodou super a ty jsi děsně roztomilá! :)) Ten top je taky moc hezkej a slip ony úplně chápu, taky bych je obula klidně k čemukoliv. :D A krom toho předpokládám, že jsi je obula hlavně kvůli příteli, což jsi zdůvodnila na začátku článku. Tak nevím, co s tím mají všichni za problém. :D:)

    OdpovědětVymazat
  14. Outfit se mi líbí moc, hlavně to body, i když nevím jestli bych na něj měla odvahu ;) ale botky by si zasloužily umýt, to teda jo :)

    OdpovědětVymazat
  15. Domi, to je tak krásný randíčkovský outfit! Velmi se mi líbí :) Já vím, že ti to píšu snad u každého článku, kde máš outfit, ale tobě sluší vážně všechno! Taky aby ještě ne, když jsi taková kočka a máš tak krásnou postavu :) Jsi strašně roztomilá na těch fotkách, které jsou krásně vyfocené! Hlavně na té první, páté a osmé! Moc ti to celé spolu ladí a mě se náhodou slip ony k tomuhle outfitu děsně líbí a chápu důvod proč sis je taky obula, zmíněno výše ve članku nejspíš kvůli příteli :) Já bych se teda asi neodvážila si vzít na sebe to body, ale je to skvěle vybráno na vhodnou příležitost :) A jinak ti držím palce jak v dalších šťastných společných letech s přítelem, tak i v životě :) Tvé nadšení z randění úplně chápu! Já jsem teda s přítelem teprve dva měsíce, ale i tak bych byla ráda, kdybych se aspoň občas mohla více namalovat, hezky obléknout a pak spolu vyrazit na takové naše randíčko :) Určitě by to bylo skvělé zpestření našeho vztahu a je podle mě moc hezké, jak to bereš :) Moc takových lidí neznám! Krásný zbytek dne Domi :) Terka
    :PS: Velmi si mě tímhle článkem potěšila! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤