What are you looking for?
středa 18. května 2016

SWEATPANTS

Ahoj, ahoj! Zdravím Vás z postele, kde se poslední dva dny nacházím nejčastěji, protože detox režim mě dost odrovnává z provozu :D. Včera jsem celý odpoledne prospala, dnes jsem teda šla aspoň plavat a podrobně Vám to všechno popíšu až bude po všem a já budu zase vesele kousat pevný jídlo. Dnes ráno jsem totiž s vypětím všech sil zvládla nafotit outfit, ve kterým jsem si šla pro dávku Uga na dnešní den. Zatímco Kuba snídal vajíčka - na který nikdy nemám chuť a tentokrát bych je nejradši snědla i s pánví :DD - udělala jsem si lehkej make-up a místo linek tentokrát zvolila červenou pusu a připadám si v tom hrozně zmalovaně, přitom jsem v podstatě nalíčená mnohem míň než dřív. Hlavně jsem Vám ale chtěla ukázat tyhle tepláky*, který naprosto miluju, stejně jako celej ten nášivkovej trend, ve kterým už mám jedny košilošaty, triko, tyhle tepláky a nově i koženkovou bundu - a fakt se těším, až Vám to všechno ukážu. Jak se k tomuhle hravýmu barevnýmu trendu stavíte vy? Já jsem z něj fakt nadšená, jen hádám, že na jeho kombinování se musí jít hodně opatrně!


Bomber - STRADIVARIUS / shirt - PULL&BEAR / sweatpants - JUSTPLAY.SK / shoes - NIKE / bag - MANGO / lipstick - SEPHORA MATTE LIP CREAM

Add your comment

  1. Ta poslední fotka je kouzelná...

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi krásná Domi! :) Podle mě ti to sluší mnohem více, když jsi namalovaná takhle než když máš výrazněji namalované oči linkou nebo stíny :) Tahle rtěnka je TOP a tobě neskutečně sedí, nos jí častěji! Zmalovaně vážně nevypadáš, ale asi jenom máš takový svůj pocit. Znám ten pocit totiž moc dobře, když já si dám svůj rtěnko-balzám jednou za čas tak si pak taky připadám dost zmalovaně, ale ve skutečnosti mám jenom trochu zvýrazněnou pusu :D A ty máš k tomu tak hezké rty :)! Outfit se ti povedl na jedničku, jenom bych spíše zvolila za sebe k tomu i sportovní tašku přes rameno, ale i takhle to vypadá pěkně! Vypadáš prostě krásně ve všem! :)) A tenhle trend mě určitě taky brzy dostane, jelikož mi to úplně připomíná mé dětství, když jsem měla všude na oblečení své oblíbené nášivky, které mi mamka koupila, když jsem byla hodná :D :)Ráda si pořídím nějakou věc s nášivkou, nebo si ji přímo doma podle svého vkusu koupím a doma pak nažehlím třeba na mou ručně udělanou džínovou vestičku! Děkuji za inspiraci! Ty fotky se moc povedly! A slečna má pravdu, že ta poslední fotka je kouzelná :)) Vypadáš na ni jako roztomilý smíšek! Přeji ti hezký zbytek dne :) Terka
    :PS: Ugo výzvu jsem taky tenhle rok chtěla zkusit, když ten minulý jsem to nestihla, ale bohužel to ani tento nevyšlo, ale příští to určitě ráda zkusím :) Hodně mě zajímá, jak se pak budu cítit a jak na takovou stravu bude mé tělo reagovat! Každopádně tobě držím palce ať zítřejší poslední den Ugo výzvy zvládneš a ať ti už je lépe a budu se těšit na shrnující článek o této výzvě :))
    :PPS: Jsi neskutečná kočka a jde vidět, že na sobě opravdu makáš! Moc ti to sluší! Ale tobě to slušelo i předtím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec nejsi zmalovaná, ba naopak- moc ti ta červená sluší! <3

    OdpovědětVymazat
  4. Domi, musim se přidat, v takovém makeupu tě vidím snad poprvé a vypadáš o mnoho víc svěží, uplne jsi prokoukla, rozhodně o moc lepší, jak hodně namalované oči! sluší moc, pecka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Takhle nalíčená se mi líbíš asi nejvíc, fakt super!:)

    OdpovědětVymazat
  6. very nice sporty outfit..i love your pants
    kisses

    OdpovědětVymazat
  7. Líčení za mě fakt parádní, takhle krásně prokoukne tvoje přirozená krása:))...a nášivkovej trend? Já ho na všech vidím, líbí se mi to...ale sama jsem s tím snad nikde žádnou věc neviděla :D :D asi chodím do špatnejch obchodů...

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezky si zkombinovala teplaky do moderniho looku, fakt se mi to libi :D
    http://www.shineoffashion.com/

    OdpovědětVymazat
  9. No sice jsem zarputilej odpůrce tepláků, ale tahle kombinace mi překvapivě neva a dokonce se mi i líbí. Ale to bude asi tím, že ty jsi tak hezká a sluší ti vše. :)
    ... a pro Jane - zkus Mohito :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak takto si fakt nádherná. :) Len ten zips na teplákoch mi vadí.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  11. tepláky nevkus, jako celý tvůj blog teda. hlavně si nahrabat co nejvív věcí z eshopů. bloferka o ničem. nechápu že tě to baví tohle.

    OdpovědětVymazat
  12. Tepláky se mi vůbec nelíbí. A vadí mi kombinace zlaté a stříbrné, nemám to ráda. Líčení vypadá fajn. :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Zmalovaných ľudí som videla dosť, toto líčenie mi naopak príde dosť jemné, len ten červený rúž je výrazný a vôbec mi tam nevadí! :)
    Vadia mi tie tepláky, ktoré ja osobne nemusím, priala by som si keby sú ro radšej čierne gate, ale ak sa v tom ty cítiš fajn, všetko je v poriadku.

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤