What are you looking for?
čtvrtek 12. května 2016

BEAUTY FAVORITES

Dnes Vás vítám u článku, ve kterém bych Vám ráda ukázala svoje kosmetické oblíbence. A tentokrát tím nemyslím make-up, ale všechno ostatní! Přes krémy, věci do koupele a péči o pleť až po laky na nehty a vychytávky z Lushe. Já sama si tyhle tipy na svých oblíbených blozích čtu moc ráda, protože přeci jen toto nejsou věci, do kterých chci investovat příliš mnoho peněz a nechci tak zkoušet naslepo každou chvíli něco jiného. Pokud Vás tedy zajímá, co mohu doporučit já, pojďte číst.

Začnete hned tím Lushem. Kdo mě sledujete na snapchatu (domlukasova), mohl si všimnout, že jsem včera mluvila o balíčku, který jsem si v Lushi vyzvedla a slibovala jsem Vám, že se jedná o uplnou pecku. Tou peckou je produkt Elbow Grease*, který je ideální hlavně na tetování, které projasňuje a zvýrazňuje tak barvy. Já jsem si tenhle produkt vyzkoušela už na akci SecondRound, o které se ještě zmíním v dalším článku a hned po tom jednom použití jsem si ho musela pořídit i domů. A k tomu navíc ještě Monsters and Aliens FUN*, což je multifunkční produkt (pěna-mýdlo-šampón) s mojí nejoblíbenější Lushovskou vůní - směs pepře, pačuli a vanilky. Ani nevíte, jak se těším, až se dnes doma naložím do vany s touhle vůní.

Kromě krému od Zoelly mám jako dlouhodobé oblíbence i krémy z BodyShopu a nečekaně - Lush, v tomhle případě mám totiž pocit, jakože si po sobě roztírám čistej banán s kakaovým máslem.
Co mám světlý vlasy, používám zásadně tenhle fialovej šampón, ještě společně se stejným kondicionérem a pro jistotu i hedvábný olej, protože tyhle zesvětlující šampóny hodně vysušujou vlasy. Odnaučila jsem se už ale každodennímu mytí hlavy a mým nejlepším kámošem se tak stal suchý šampón Batiste, který je zároveň i super tužidlo a dodává vlasům objem. Doma mám jak tohle velký balení, tak i malou příruční verzi, kterou nosím pořád s sebou.

Když jsem byla pozvaná na představení kosmetické řady Herbalife Skin*, byla jsem hodně skeptická. Šla jsem tam v podstatě jen proto, že jsem zrovna měla volný odpoledne a nutně jsem potřebovala vypnout a myslet na něco jednoduchýho. S Herbalife mám totiž asi jako většina z Vás spojený pití hubnoucích koktejlů, který jsou všechno, jen ne zdravý a tělu prospěšný. Na akci jsem ale pochopila, že se Herbalife snaží tento negativní pohled lidí změnit a ukázat, že už se dávno pohnuli někam jinam a přišli právě s kosmetickou řadou. Ta obsahuje spoustu produktů (5 základních a další doplňkové) a já jsem si je všechny mohla vyzkoušet. Nejvíc mi rozhodně vyhovuje jílová maska s mátou, po který je pleť okamžitě nádherně prozářená a probuzená a taky povzbuzující bylinkový toner, který si prostě kdykoliv během dne stříknu na obličej, abych se trochu refreshla.
A vzhledem k tomu, že jsem skoro každý den ve fitku, kde ze mě leje jakobych byla spíš někde v bazénu, přesedlala jsem na voděodolné líčení a k jeho odlíčení mi nejvíc vyhovuje dvoufázový Nivea odličovač.

To je ta moje nejoblíbenější vůně ve formě sprchovýho gelu, co jsem dostala od přítele k Vánocům a tenhle zbyteček si tam šetřím na to, abych k němu mohla čuchat a nemusela se zbavovat prázdný nádoby - jsem na ní prostě trochu úchyl. A k tomu fialovej šampón, kterej se taky snažím šetřit, protože je pro mě uplně drahocennej.

Poměrně novým produktem, který se okamžitě zařadil do mé beauty rutiny je depilátor od Babyliss*. Holit se ve vaně mi ještě přišlo poměrně v klidu - i když otravný. Ovšem holit se ve sprše, kde navíc teče teplá voda asi tak 5 minut - to už mi fakt došly nervy. Tahle varianta je proto pro mě mnohem pohodlnější. Epilátor nastavím na intenzitu vhodnou ke svý pleti (2 z 5) a pomalu přejíždím kde je potřeba, zatímco přístroj vysílá "červené blesky". Pohodlný, mega rychlý a účinný. Tohle léto si v tomhle směru rozhodně užiju víc než jakýkoliv dřívější.

Rtěnkové oblíbence jsem sem zařadit chtěla, ale foťák se docela vzpouzel :D

Jsou jimi samozřejmě Clinique POP. Jeden nude odstín, jeden sytě červenej a jeden tmavě červenej. Když nad tím tak přemýšlím, tak bych vlastně teoreticky žádný jiný rtěnky ani nepotřebovala :D

Další oblíbenkyně, co si zasloužej zmínku jsou hezky z drogérky značky Uma Cosmetics. Pro hodně z Vás asi neznámá značka, já se k ní taky jednou přichomejtla nějak omylem, ale jakmile jsem zjistila, jaký super zajímavý odstíny rtěnek mají, bylo vymalováno. Našla jsem tam svojí dokonalou růžovou, kterou teď konečně zas budu nosit, ideální zimní tmavě hnědou a taky nude. Fakt to někdy omrkněte, až tenhle stojan potkáte. Jsou totiž fakt boží a skvěle držej.

Nejoblíbenější balzám, jehož oblíbenost se ještě stupňuje v teplým počasí - mátová Zoella. MI-LU-JU.

Co jsem objevila tyhle gel laky od Rimmelu, žádnej jinej jsem si nekoupila. Mít totiž nehty skoro týden uplně bez škrábnutí je pro mě malej zázrak. Zatím pořád točím tyhle dvě barevný varianty, protože mě baví ta dlouhá výdrž, ale zkusím použít i nějakej klasickej Rimmel lak a přetřít ho tímhle topcoatem. Schválně, jak to vydrží takhle napůlený.

A vyzkouším na to rozhodně nějakej z těchto. Nejkrásnější barvy ever!

A na závěr trocha aromaterapie, ve kterou věřím na 100%. Tenhle olejíček mám už druhej a je naprosto geniální, už podle názvu. Miluju si ho dát jen tak do vany nebo ho použít na masáž. Nebo k němu třeba jen čuchat a pomalu se uklidňovat.

No a touhle mojí tajnou "vnitřní sílou" se s Vámi loučím a doufám, že Vás nějaký produkty zaujaly, určitě mi dejte vědět v komentářích!

* barter produkty

Add your comment

  1. Super veci...aj ja rada relaxujem s olejčekom vo vani (: je to neskutočné.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Domi,skvělý článek! Moc jsem se na něj těšila už od té doby, co jsi se o Lushi zmínila :)) Asi tě ani teda nepřekvapí(nebo možná překvapí), když řeknu, že bych chtěla všechno, co jsi tu měla nafocené a nejradši bych teď šla do obchodu a všechno jim to tam vykoupila :D <3 Jak ty to děláš, že vždycky umíš člověka nalákat na tak skvělé produkty :) Každopádně ti děkuji za skvělé tipy, určitě si aspoň něco zajdu koupit a udělám si tak radost! Přeji ti krásný den, i když dneska bohužel ne s moc sluníčkem, ale doufejme, že se k nám to krásné a hlavně teplé počasí zase brzy vrátí! :) Terka

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné věcičky. Strašně ráda bych vyzkoušela něco od Zoelly. Právě jsem dopotřebovala stejný typ Batiste, byl super

    OdpovědětVymazat
  4. Lush zbožňuju. Baví mě jen kolem toho obchodu chodit a čuchat na celém patře tu vůni, aaaach :). A ta vychytávka na to tetování mě teda dost zaujala. Má to na tetování nějaký efekt? Mám tetování za krkem a i když ho mám teprv rok a půl tak přes léto mi na to poaří dost slunko, když mám vyčesaný vlasy. A co mě fakt děsí takový to po letech "vyblitý" tetování :D.
    Na "gelové" laky od rimmelu jsem se už dívala. Nicméně jsem furt nevěděla jestli se vyplatí do nich investovat a fakt vydrží. Neb mě fakt každý lak s neustálým umýváním nádobí, úklidem a rýpáním v hlíně vydrží perfektně nalakované nehty tak 3 dny.

    Tak se měj fajnově, Jitka :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty hvězdičky u některých produktů jsou proč?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, vidíš, zapomněla jsem tam tu hvězdičku dolů doplnit :D jedná se o produkty, co mi firmy darovaly k vyzkoušení :)

      Vymazat
  6. Bezvadný článek! :-) Domi, prosím tě, jaký je epilátor?? Opravdu bezbolestný? Po jedné nevydařené zkušenosti.. tomu moc nevěřím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tenhle opravdu jen vysílá ty záblesky do kůže, takže nemá co bolet, nic netrhá nebo tak :D já bych v životě nemohla mít nic jako vosk nebo depilace toho bolestivýho typu, na to jsem moc cíťa!

      Vymazat
    2. Ja by som len dodala, ze si terab urobit poriadny prieskum kym sa niekto rozhodne pre IPL epilaciu. IPL je vhodne len pre ludi so svetlou pokozkou a tmavymi vlasmi/chlpami a v lete ked je clovek opaleny by sa nemal pouzivat vobec, lebo IPL nedokaze identifikovat co je koza a co chlp, ale vysiela svetlo do celej oblasti a moze dojt k jazvam. Urcite by som odporucala lasorvu epilaciu, ktora je sice drahsia a trochu boli /stipe/ ale vie presne identifikovat chlp a "spalit"len ten. IPL povazujem len za kozmeticky vymysel na vymamenie penazi od ludi a radsej by som investovala do dopreho epilacneho strojceka, ak si niekto nemoze dovolit laserovu epilaciu, co chapem, lebo ja som si tiez mohla dovolit len podpazusie aj to uz je dost davno :)

      Vymazat
    3. Já jsem samozřejmě návod četla a světlou pokožku s tmavýma chlupama mám a proto používám přístroj teď, než se začnu pořádně opalovat :)

      Vymazat
  7. Ahoj,
    mohla bych se zeptat, jak jsi se před tímhle vynálezem z Lushe starala o tetování?
    Tatérka mi doporučila kokosovej olej. Ale nějak nevěřim v jeho mocný schopnosti :D S pochopitelně chci, aby barvy zůstaly v týhle božský intenzitě co nejdýl.
    Ájá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, kokosovej olej je boží a jeho schopnostem bych věřila :) mě ale moc vadí ta výrazná vůně a to, jak dlouho je po něm mastná pokožka. Ale je pravda, že by se tetování promašťovat mělo a v létě hlavně pořádně mazat vysokým faktorem. Já jsem se o něj teď přes zimu nijak nestarala, kašlala jsem na to, takže teď budu používat tohle z Lushe, co je sice taky hodně mastný, ale zase se to rychle vstřebá a tu vůni fakt miluju :)

      Vymazat
  8. Skvelý článok ! Od Zoelly by som veľmi rada vyskúšala aj ja nejaké produkty :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Super článek, dost mě zaujal ten laserovej epilátor, já používám od Braunu klasickej vytrhávací a dá se to, už jsem si zvykla a nebolí mě to :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek! Mám otázku. Kdes koupila ten krém od Zoella Beauty? Nikde na českých e-shopech není. Objednávala jsi ho ze zahraničí? Díky moc!

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, v jaký drogerii kupujes ty UMA rtenky?:)

    OdpovědětVymazat
  12. Tiež sa snažím neumývať si vlasy každý deň a suché šampóny dobre poznám. Od Batiste používam ten pre brunetky a je veľmi dobrý, no odkedy som skúsila lacnejšiu Baleu a má rovnaké účinky, tak už Batiste nejako nekupujem. Inak ten LUSH a The Body Shop vám v Česku strašne závidím. Na Slovensku je zatiaľ tak Manufaktura, ale LUSH to je voňavá bomba sama o sebe. Mala som odtiaľ šumivé bomby do kúpeľa a tiež šampón pre hnedovlásky s koňakom, fakt paráda.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤