What are you looking for?
úterý 31. května 2016

ZARA T-SHIRT DRESS

Nášivky mě ovládly, co si budem povídat. V neděli jsem na Bloges Marketu chválila třem holkám kabelky - s nášivkama, samozřejmě. Tenhle trend mě prostě baví a to jak na mně, tak na ostatních. Tyhle šaty jsem si vyhlídla už pěkně dávno a pak je pěkně složitě sháněla. Obešla jsem snad všechny Zary v Praze a nikde je neměli. Ale na instagramu se objevovaly pořád, tak jsem z toho byla zmatená a nakonec se mi je taky povedlo sehnat. Navíc za uplně poslední peníze, co jsem zrovna měla a pak mi samozřejmě měsíc visely ve skříni, protože na ně nebylo počasí. Teď jsem je ale konečně mohla vytáhnout a nosila jsem je tři dny za sebou - protože jsem byla na víkend u Kuby a byla jsem líná s sebou táhnout tašku s náhradním oblečením #sorrynotsorry. Karma se ale obrátila proti mě. Pokecala jsem se SAMOZŘEJMĚ hned první den a ještě si na ně obtiskla rtěnku. Uklidňovala jsem se tím, že ty nášivky jsou tak výrazný, že si fleku nikdo nevšimne. To možná ani nevšiml, jenže pak sem si v Bille koupila voňavý ostružiny v akci, VELEOPATRNĚ jsem je položila na vršek látkový tašky a už v metru jsem cítila, jak mě něco studí - zprvu jsem to přisuzovala mraženýmu ovoci - ale vzápětí sem zjistila, že se ostružiny vysypaly z krabičky, rozmačkaly, protekly skrz tašku přímo na moje téměř-nový šaty. Nejen že jsem byla vzteky bez sebe, protože nevím, jak to z toho dostanu, ale navíc jsem ještě vypadala, jakože jsem to nečekaně dostala. Špatná karma prostě!
Ale jinak jsem v nich měla super tři dny a fotky se mi taky líběj :D.

Dress - ZARA / bag - MANGO OUTLET / shoes - TOMS

Add your comment

  1. Bez výhrad super :).
    B.

    OdpovědětVymazat
  2. Karma je zdarma ako sa hovorí :D Ale nezávidím. Šaty ti pristanú a nášivky sa ti hodia :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
  3. Krasny outfit jako vzdy, ta nova kolekce Zary kde jsou vsude Patches je skvela, urcite si z ni musim neco koupit :D
    http://www.shineoffashion.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Domi, to je krásný outfit! :) Moc ti ty šaty sluší a neskutečně sedí! Ta příhoda s malinami mi něco připomíná, akorát já to měla na bílých šatech obtisk od jahod. Taky to vypadalo docela zvláštně :D Takže si umím představit, jak ti asi bylo! Bohužel karma! Chtěla jsem se zeptat, zda nevíš, jestli je možné tyto krásné šaty někde v Zaře sehnat? Od minule, co jsem je na tobě viděla, tak bych je ráda měla taky, ale bohužel v Opavě a okolí už tu v obchodě nejsou :( Měj krásný den a přeji příjemný a klidný večerní let s rodiči za bráchou :) Terka
    :PS: Užij si to tam, co to jenom půjde, věřím, že se na bráchu po takové dlouhé době musíš moc těšit, znám to, akorát že s mamkou! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Šaty se mi na tobě moc líbí, ale já bych je asi nenosila :D :))

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to tedy vůbec není můj styl :) Ale hlavně, že se v tom cítíš dobře :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Tyhle nášivky se hodí pro čtrnáctiletý puberťačky, rozhodně ne pro vysokoškolačku. Taky frčely, když nám těch čtrnáct bylo. Ta barva na tobě nevypadá dobře, vypadáš jak do zákopu. A na závěr toho všeho si, prosím, obohať svůj slovník, ať stále dokola nečteme, že tě něco baví (obvykle v naprosto nesmyslných spojeních jako: baví mě tahle rtěnka, baví mě ty barvy). Užij si Ameriku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo a je známá věc, že trendy se vracej, byť na to může mít každej z nás jinej názor :) khaki barva je jedna z mých nejnošenějších a nikdy mě nikdy k vojákovi nepřirovnal, takže tady se taky naše názory rozcházejí... a na závěr bych řekla, že slovník si ani obohacovat nepotřebuju, píšu tak, jak to je a když mě to baví, tak to napíšu, ať se ti to zdá sebenesmyslnější, protože já to tak prostě mám.

      Vymazat
    2. Tenhle komentář me tak pobavil! A to se obvykle reakci zdrzuju, jen dnes to proste neslo.. Úplne jsem ted v buse vybuchla smíchy :D ta barva se mi na Tobe naopak silene líbí, myslim, ze málokterá se k Tobe hodí vic! Vojando :D a co rict k pracnemu shánění šatů a pak randicku s ostruzinama? Asi Ti ty saty někdo nepřeje! Třeba je zrovna tady slecna se zlovestnym komentářem taky neúspěšně shání po cele Praze :( :DD

      Vymazat
    3. Teď jsem vybuchla smíchy zase já :) tak to fakt ne :) nekoupila bych si nikdy nic z toho, co vidím na tomhle blogu, už proto, že to propaguje tato osoba. Myslím, že třeba zrovna ta hořčicová z posledního článku je daleko lepší, taky červená, černá, možná že by i klasická zelená, snad i fialová... Takřka všechny barvy jsou lepší, tohle je opravdu krok vedle. Proč v tom Dominiku podporuješ, to chceš, aby nosila věci, které jí nesluší? Nebo se ti ta barva na ní opravdu líbí? To snad ne, to musí být leda naprostou absencí estetického cítění.

      Vymazat
    4. A Domčo, máš pravdu, trendy se vrací, ale nechme puberťácké oblečení puberťákům. A když se tedy hájíš tím, že se trendy vrací, tak už se moc těším, až budeš zase nosit zvonáče, to bude k popukání.

      Vymazat
    5. člověk se špetkou estetického cítění by naopak musel uznat, že to Domči sakra sekne! :)) a nemůžu si pomoct, ale i přes snahu psát hroozitánsky na úrovni a rádoby smysluplně, si nejde nevšimnout uštěpačnosti, kterou jsi komentář okořenila ;)
      vypadáš jako ze zákopu?.. ve zvonáčích budeš k popukání..? promiň, ale než nášivky, to je spíše puberťácký Tvůj komentář, který má ke konstruktivní kritice opravdu daleko :)

      Vymazat
    6. To je dobře, že je ta ušpětačnost vidět, to byl také jeden ze záměrů. Psát spisovnou češtinou neznamená být hroozitánsky na úrovni, znamená to být vzdělaný. Přesto ti děkuji za velice přínosný a obohacující názor, tvé vyjádření se k věci slovy ,,sakra sekne" totiž vůbec puberťácky nezní. Teď už je zjevné, proč se ti ty šaty líbí. Překvapuješ mě svými postoji a názory, podle pár článků na tvém blogu, který jsem rychle prolétla po těchto komentářích, to vypadá, že rozhodně nejsi tak mimo, jako jsou ostatní blogerky zabývající se módou, škoda těchto komentářů.

      Vymazat
  8. Šaty ti moc sluší. S tou rtěnkou a ovocem - to znám. Občas se prostě nedaří a pak to nejde vyprat
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  9. Tie šaty sú vážne pekné a s červenou kabelkou a topánkami to je vážne krásne! :))

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  10. haha tu nasivku vzadu na ramene som najprv precitala ze FUCK YOU :D #upsik #dirtymind

    OdpovědětVymazat
  11. Jako super, mně se šaty moc líbí, moc ti sluší, přesně takovýhle styl mám na tobě nejradši! a to s těma flekama.. jak kdybych to psala já :D

    OdpovědětVymazat
  12. Za me tyhle saty fakt ne, nedelaji vubec hezkou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ta první fotka je TOP!!! Moc ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to je vážně smůla! Ale ty šaty jsou fakt nádherný a hrozně ti sedí! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  15. první fotka je TOP!

    OdpovědětVymazat
  16. tak tohle je bajecny outfit ! a s tema cervenyma doplnkama fakt TOP !! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Mega najviac toto ! :) mozem sa spýtať, odkial máš nášivky ? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤