What are you looking for?
neděle 29. května 2016

DISCOTOMS

Krásné nedělní ráno!
Dnes Vám chci říct několik důležitých informací. Tou první je dnešní blogerská událost na Náplavce, kde bude na lodi za Železničním mostem probíhat Bloges Market, takže si mezi 14:00 a 18:00 určitě udělejte čas a zastavte se tam za námi - ať už nakoupit nebo jen popovídat. Druhá věc je ta, že v úterý v noci odlítám s rodičema do Ameriky za bráchou a čeká nás menší roadtrip. Pokud teda máte někdo nějaký tipy na skvělý místa (ideálně i na jídlo!) v Chicagu a New Yorku, budu Vám dole v komentářích moc vděčná a s tím souvisí i to, že mám teď v zásobě ještě několik příspěvků a protože to mám ráda aktuální a je mi jasný, že z Ameriky Vám budu chtít psát často fresh-diary, takže co bych nepublikovala teď, by se už pak ztratilo v konceptech, bude teď velmi pravděpodobně článek každej den. Proto ten dnešní nebudu už moc natahovat, běžím totiž ještě cvičit a pak rychle pobalit kufr a štendr a hurá prodávat na Náplavku. 
K outfitu bych ale ráda řekla to, že tyhle kalhoty z Manga jsem si minulej rok dost zamilovala a pak je nějak přestala nosit. Jsou světlý no. I teď se v nich necejtím zrovna hubeně, ale bavěj mě a jsou neuvěřitelně pohodlný a od toho mýmo převažujícího sportovního stylu je to příjemná změna. K nim jsem přidala nový discotomsky, který jsem dostala od Urbanluxu na svůj výlet po Americe a taky naprosto geniální detail ve formě vykukujících šňůrek podprsenky.

Pants - MANGO / tee - ZARA / bra - BECHICK.COM / trench - H&M / bag - LINDEX / shoes - TOMS 

Add your comment

  1. Super článek Domi! :) Jelikož se dneska bohužel na market dostavit nemůžu a moc mě to mrzí, tak doufám, že něco podobného bude v létě, až budu v Praze :) Ty si to každopádně moc i s ostatními blogerkami užij! Bohužel v Americe jsem nikdy nebyla, ale časem se tam dostanu, tak ti bohužel nemůžu poradit s tipy na místa/jídlo/obchody, ale určitě se tu najde plno vstřícných lidí, kteří ti rádi poradí a ty se podíváš na ty nejlepší místa! Moc moc si to tam všechno užij a hlavně s rodiči a bráchou, na kterého se musíš jisto jistě hrozně moc těšit a úplně ti rozumím, mě stačilo, když jsem mamku neviděla skoro půl roku, jelikož nebydlí se mnou :) Budu se těšit na všechny články a fotky, které budou jak teď vydané ještě v Čr, tak pak i ty z Ameriky! :)) Musím se zmínit i k outfitu, jelikož takový krásný nemůžu jen tak předejít. Celkově ti moc sluší a líbí se mi na něm úplně všechno! Ty boty, kabelka, ta vykukující podprsenka, ty boty! Všechno vypadá skvěle <3 Přeji ti krásnou a hlavně slunečnou neděli! :) Terka
    :PS: V těch kalhotech vypadáš skvěle a určitě je nos častěji, moc ti sluší a ty je nosit můžeš! Prošla jsi velkou změnou a jsi krásně štíhlá :)) Máš můj velký obdiv! Snažím se už dva týdny se sebou taky něco dělat a i když ti do léta určitě ideální nebude, tak už jsem zhubla pár kil a jím zdravě a to je především díky tobě! Ty jsi mě k tomu tomu ať začnu na sobě pracovat! K tobě já vzhlížím! :)
    :PPS: Ještě jednou ti přeji hezký výlet s rodiči a bráchou, moc si ho užij! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tie boty sú úplne super :) Keby nie som na SR, tak by som aj došla na tú náplavku a uži si výlet do Ameriky :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tenhle outfit se mi líbí moc, jen boty bych asi volila jiné - úplně mi k tomu zbytku nesedí. Ale kalhoty jsou moc pěkné a sluší ti to.
    Užij si Ameriku.

    OdpovědětVymazat
  4. Jé Ámeriku ti závidím;-). Jinak kočka jako vždy!

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi pekný outfit. v Amerike si to moc užite. Amerika je môj sen, snáď sa tam raz pozriem. Teším sa na tvoje články a fotky.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. děs běs! někdy fajn ale někdy mi přijde, že sama se sebou nemáš soudnost. sama si napsala, že se v tom necítíš, tak proč to proboha nosíš? vypadá to, že máš třikrát větší nohy než normálně máš (a to je co říct) a ještě k tomu jak kdyby ti tam do kalhot chyběl mužský úd. a opět nechápu proč ještě nohy opticky zkracuješ vyrolovanými nohavicemi. nejde mi do hlavy, že ti tvé okolí nic neřekne. ano, jistě, ať si každý nosí co chce, ale měl by se držet nějakých zásad, obzvlášť když má nějaké problematické partie a nedostatky. ty je podtrhuješ, místo opaku, proč? já mít tvé nohy, tak nosím převážně tmavé barvy kalhot a naopak zvýrazňuji hezkou drobnou vrchní část těla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ještě moje nohy nemáš a všichni jsme spokojený :))))

      Vymazat
    2. Upozorňuju, že nejsem autorkou příspěvku výš a nemám za cíl rejpat.
      Líbí se mi to. Hodně se mi líbí vršek, nekomplikovaná barevná kombinace, vtipnej detail šňůrek.
      Když roluješ ten obrázek pomalu dolů, je to pořád dobrý, dobrý, dobrý a najednou už to není ono - a to je přesně místo, kde končí kalhoty. Souhlasím s příspěvkem výš v tom, že dýlka kalhot je nešťastná, protože končí v blbým místě. Kalhoty by potřebovaly být ke kotníku. Takhle zkracují nohy (a tím zároveň bohužel přidají na objemu) a vyrábí optickou disproporci, což umocňuje ten spadlej sed. Takže to vypadá, že máš krátký nožičky a dlouhej trup. To nemáš. Kalhoty bych (já) nechala zkrátit ke kolenu a budou z nich luxusní gatě na léto, protože jinak ti sedí a jsou takový prima ležérní. Nebo jsou jen vyhrnutý?
      Kdybys měla nožičky jako tyčky, asi by to nevadilo, ale to naštěstí nemáš. Každá postava má svoje limity a všem nesluší všechno, i když by rádi.
      B.

      Vymazat
    3. S tou délkou souhlasím. Ty světlé kalhoty mi jako průšvih nepřijdou a celkově ten outfit působí opravdu pěkně žensky a upraveně, ale ta délka vážně není moc lichotivá. Aspoň za mě :-) Ale doufám, že takovýchto outfitů tu bude víc! Líbíš se mi v tom mnohem víc než v mikinách a teniskách :) Ale chápu, to pohodlí, sama to znám... Hezký den!

      Vymazat
  7. Za mě je tohle pecka, Domi! Ohromně ti to sluší ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Ameriku Ti Domčo v dobrém závidím. :) Jak dlouho tam budeš?
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  9. Nějak mi přijde, že se ti tu pořád rozpovídává jeden anonym (myslím, že je to dle stylu rejpání opravdu ten jeden stejný). Copak, že má takovou potřebu? :-) Vcelku mi jeho komenty přijdou až vtipný, snad si z nich nic neděláš :-);)

    V Americe přeji super zážitky,

    Týna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Týno, myslíš špatně, nejsme tentýž. Potřebu mám - posunout krásnou holku kousek dál. Jsou to maličkosti, kterými si zbytečně škodí. Obecně platí, že bez objektivní kritiky se spisovatel/návrhář/kdokoliv neposune vůbec nikam. A když ho bude každej jen chválit a oslavovat (a né vždycky upřímně, což je největší průšvih), prostě zakrní v domnění, že dosáhl dokonalosti. Domča ví sama, jestli o to stojí nebo ne, jestli je ochotná podívat se na věc z vnějšku, jestli to chce dělat líp. Já jsem o kritiku vždycky stála, protože člověk zpětnou vazbu mít musí, aby na sobě mohl pracovat. B.

      Vymazat
  10. Ameriku si moc užij, určitě přidávej články, ať můžeme alespoň v dobrém závidět :) Takový válet s rodiči je super, moc Ti to přeju. A outfit s emi proste MOC líbí... J8 nejenže nemůžu sehnat tu podprsenku, ani nemám žádný tričko s takovym výstřihem :D .... a kalhoty a boty jsou boží no.. já nemám slov...

    OdpovědětVymazat
  11. B- Myslela jsem ten anonym nad tebou - tzn. nekonstruktivní kritika, tebe ne :) skoro u každého článku má Domča nepodepsaný anonym vyloženě jen urážející se stále stejným stylem urážek. Týna

    OdpovědětVymazat
  12. Domi, neskutečně ti tenhle outfit sluší. No a co, že jsou kalhoty světlý? Vypadáš v nich bombasticky!! Máš super postavu, vážně :). Užívej si Ameriku! :)
    M

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤