What are you looking for?
sobota 21. května 2016

SPORTY AND TRENCHIE

Hrozně mě teď baví fotit outfity. S přítelem už jsem na to skvěle sehraný, já konečně nosím věci, na který jsem se celou zimu těšila (trenchcoat <3) a co je hlavní - spousta věcí, co mi loni byla hodně těsná a uplně jsem se v nich necítila, mi teď je docela jinak. A to mě fakt baví. A cítím se díky tomu dobře a mnohem radši se fotím. Tyhle kalhoty jsou toho jasným důkazem. Kupovala jsem je někdy v zimě, kdy jsme s Kubou prochodili křížem krážem Fashion Arénu a nakoupili tam nějaký sportovní věci a věci do bytu v Tchibu. Já jsem k tomu přidala ještě nějaký spodní prádlo a tyhle lesklý tepláky, který mi ale v době nákupu byly spíš jako legíny :D. Proto jsem nad jejich koupí váhala, nicméně jsem si řekla, že přece hodlám něco zhubnout a že pak budou fajn...a to se mi zdá, že teď docela jsou. Takže jsem s Váma chtěla tuhle radost sdílet. No a navíc mě taky neuvěřitelně baví tahle kombinace "barev" - černá, bílá a béžová. A trench s teniskama. 
Outfit jsem měla na svý poslední hlídání prcků, o kterých jsem Vám už psala a na rozloučenou jsem jim brala nějaký dorty z Cacaa, na který jsem dostala doporučení. Nakonec mi bylo líto, že je nezačali všichni jíst v době, kdy jsem ještě byla s nima, protože bych fakt ráda ochutnala :D. No nic, holt si někdy budu muset nějakej dát sama!

Trench - H&M / pants - CALZEDONIA via FAPO / shirt - ZARA / shoes - ADIDAS / bag - LINDEX

Add your comment

  1. Domi, krásný outfit! Velmi ti to v něm sekne. Sdílím tvou radost z toho, když oblečení, které jsi v zimě měla těsnější teď krásně vynosíš a cítíš se v něm dobře :)) Jsi vážně kočka, jak jsi začala chodit cvičit a taky poupravila jídelníček, ale podle mě to jsi byla i předtím :) Krásný a hlavně teplý víkend :) Terka
    :PS: Příteli to focení tvých outfitů vážně jde :) Máš krásné fotky a jsi takový smíšek :))

    OdpovědětVymazat
  2. Parádní fotky Domi :) ta předposlední se mi líbí nejvíc
    A outfit se mi líbí taky

    OdpovědětVymazat
  3. Předposlední fotka je moc krásná!!! A outfit ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super kombinace, no a ty botky! :) Jenom mi tedy do očí bije ta konturka, ta linie působý hrozně ostře - ale vůbec nic ve zlém :))

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  5. krásný outfit! Ty kalhoty jsou parádní, ale nevím, jestli bych je osobně nosila:/ takhle se mi líbí, ale na sobě si je neumím představit. No a ty boty ♥
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi pekné fotky :) Najlepšia je tá, čo sa tak smeješ tam :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
  7. Super outfit, moc ti slusi :D Me se nejvic libi ten trenchcoat :D
    http://www.shineoffashion.com/

    OdpovědětVymazat
  8. je fajn, když jsou ti věci sednou lépe:)
    tepláky se mi moc líbí:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Hezké fotky, ale outfit je na mě asi moc každej pes jiná ves.

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesné. Trench krásnej, tričko fajn, ještě s tou taškou dohromady by to bylo ok, ležérní, příjemný. Prásk, dáme tam tepláky (nebocotoje) dole do gumičky, a k tomu nezapomeneme kecky, protože právě teď se kecky nosí divžené i k velké večerní. Je to módní, nedá se svítit.
      Domčo, už jsem psala - krásná, zajímavá - proč se ten evidentní půvab neustále snažíš vraždit?
      B.

      Vymazat
    2. No jo, holky, tak se každýmu líbí něco jinýho, vždyť na tom není nic divnýho :) mně prostě takhle kombinace prostě baví, proto jí nosím.

      Vymazat
    3. No jo. To je ta sebereflexe. Tak mnoho zdaru v teplákách a trenči. V Burberry by je to určo inspiruje.
      B.

      Vymazat
    4. S tou sebereflexi uz zacinas byt ohrana a ja zadny tyhle luxusni znacky nenosim, ani neaspiruju na to, abych inspirovala nekoho, kdo je nosi, takze :)))

      Vymazat
    5. takže...?
      Milá potrefená. Přemýšlej. Já jsem už starší a nejsem nekritická tleskalka. Ale vidím tady nádhernou holku, která totálně plýtvá potenciálem. Chceš dělat dobrej blog? Tak na sebe nenavěš kdejaký tepláky, který jsou momentálně jakože in. Nejde o to, co se mi líbí, jde i o to, co mi sluší. Barvy, střih, materiál. Styl. Vhodnost, příležitost, kvalita, čistota. SOUDNOST. Něco mi opticky dělá velkej zadek? Tak to nenosím. V něčem se mi rýsuje i to, co nemá?? Nenosím. Nějakej střih mi lichotí? Nosím. Mám hezkej dekolt? Rty? Kotníky? Zvýrazňuju to krásný.

      Pokud to máš tak, že tohle je pohodlný, navíc teda módní, kašlu na to, jak to na mně vypadá - tak nepiš články o módě. Pokud ale chceš někoho inspirovat (a je jinej důvod, proč píšou blogerky blogy?), pak neposlouchej jen "jůůů, jsi nejkrásnější, jsi v tom nádherná - jako vždy", ale přijímej i to negativní. Kritika posouvá dál.

      Vymazat
    6. Promiň, ale já kontruktivní kritiku přijímat umím. Když ale jasně napíšu, že se mi tahle kombinace líbí a přijde mi to prostě zajímavý, nechápu, proč máš potřebu do mě dál rejt. Nelíbí se ti to, oukej, beru, mně se taky spousta věcí nelíbí, ale respektuju, že ostatním třeba jo. Nikdy se nezavděčím všem, ale abys mi tady argumentovala, že nemám co mít módní blog, když mi vyhovujou kvalitní tepláky z Calzedonie v kombinaci s teniskama a trenchem, tak teda promiň, ale to seš docela mimo ty a ne já. S druhou půlkou prvního odstavce ovšem naprosto souhlasím.

      Vymazat
    7. Promiň, ale neumíš. Ale to asi je v pořádku. Když mně bylo před 15 lety tolik, co tobě teď, taky mi tahle schopnost asi chyběla. Patrně to tak má být.

      Vymazat
  10. Dle mého to Domi neumíš, ale asi to chce čas, masa vás přesvědčuje o tom, že je to správné. Na to mít sebereflexní uvažování musíš tak nějak dozrát a nebo taky ne. Proto Tě to ostatně od B. štve. Mne připadají poslední dobou blogy jak přes kopírku, stejné grafické rozvržení, stejný postup focení, kopie od kopie. Ano, nemusíme to číst, ale blogerky většinově paradoxně sami pohřbí to, co mělo někam lidi posunout. Je v tom kus lenosti a kus strachu - vyčnívat, jít proti davu, zkoušet...takto se pohodlně vezete. Mohu založit jen stý blog stejného zpracování a obsahu, zabere mi to hodinu...Držím palce. Třeba k tomu, že z toho jednou vystoupíš. L

    OdpovědětVymazat
  11. Jedno se Ti ovšem upřít nedá, to, že i negativa zveřejňuješ a odpovídáš bez hysterie, to většina v blogosvětě u nás nedává. Pěkný den L

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤