What are you looking for?
úterý 10. května 2016

CULLOTES GOT ME TOO

Když se začaly v obchodech poprvé objevovat cullotes, kroutila jsem hlavou. Proč by někdo nosil volný třičtvrťáky, co jsme nosili v našich mladých letech a vypadali jsme strašně? Čím víc blogerek a lidí obecně si je kupovalo, tím zmatenější jsem z toho byla. Nelíbilo se mi to, divně se to kombinovalo a já pořád čekala, že tenhle trend zas rychle zmizí. Nezmizel. A já si je jednou na nákupech s mamkou zkusila - jen tak pro představu, abych si potvrdila svoji utkvělou představu, že určitě vypadaj strašně. No...nevypadaly a mamka se dokonce nabídla, že mi je koupí, že mi fakt moc slušej. A tak jsem si domů šokovaně nesla tašku s kouskem oblečení, o kterém bych nikdy neřekla, že budu vlastnit. Příteli jsem se to skoro bála říct a pak jsem se v nich bála s ním někam jít, protože on je narozdíl ode mě nesnáší pořád, ale nakonec jsme to všechno zvládli a dokonce se nám podařilo nafotit fotky u vody při šíleným větru a ostrým slunku. Aspoň to má zas trochu jiný kouzlo a mě fascinuje, že to nakonec celý vypadá docela uvolněně a vesele, když to porovnávám se stavem nálady nás obou v tu chvíli :DD. Taky se se svou drahou polovičkou jste schopni pohádat u focení outfitu? Hádám, že neznámej pojem to není pro žádnou blogerku! Nebo to neznáte? A jak se Vám vůbec líběj tyhle volný kalhoty a pojetí, který jsem zvolila já?

Trench - H&M / cullotes - MANGO / top - SHEIN / bag - OBAG / shoes* - TOMS via URBANLUX

Add your comment

  1. Celý look vypadá naprosto krásně! A mě si ten trend zatím úplně nedostal, ale to je asi tím, že žádné takové kalhoty nemám :D No, možná brzy vyrazím na nákup.. :D:)

    Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  2. Fotky jsou hezké :) A pohádat se u focení outfitu? Jo jo, to znám moc dobře :D

    OdpovědětVymazat
  3. Domi, moc ti to sluší :) Sice se mi cullotes poslední dobou vůbec nelíbily, ale tobě moc sedí a vážně na tobě vypadají krásně! Máš krásný, uvolněný a pohodový outfit, moc se mi líbí :) Taky bych takové volné cullotes chtěla, ale obávám se, že mě by zrovna moc nesedly, ale rozhodně se po nich brzy podívám v obchodě :D Díky tobě zkouším věci, které jsem doposud odsuzovala :) Děkuji! Já teda hádku s přítelem kvůli outfitu neznám a jsem za to ráda :D Blogerka bohužel nejesem a tak není ani moc důvod, proč by mi měl přítel outfit fotit :) To spíš mě raději fotí jako celek :D Tahle kombinace oblečení se mi na tobě moc líbí! Ty tomsky si zamilovávám čím dál tím více, asi se po nich taky brzo kouknu :) Přeji krásný zbytek dne :) Terka

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já jsem na tom asi podobně jako ty nebo spíš, jak jsi na tom byla. Pořád se mi to moc nezdá, ale zase to není taková ta nenávist, že to nemůžu vidět. Takhle v outfitu nebo na fotkách mi to tak hrozné nepřijde, ale na sebe bych si je asi nevzala. Každopádně ti to moc sluší a fotky se povedly :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se líbí na každém, jen jsem je sama ještě nevyzkoušela. Se svou malou výškou a bokama se bojím, že bych podtrhla vše, co bych měla spíš šikovně maskovat. Ale pokud na nějaké narazím, určitě je zkusím. Přeci jen, nejsem úplně kraťasový fanda a tohle by byl super kompromis :)
    Outfit se mi moc líbí, jen jsem stále nepřišla na chuť té tašce. Musím se ale přiznat, že nejlepší kamarádka jí má a já jí pořád ošahávám.. ten materiál si o to prostě říká :D

    OdpovědětVymazat
  6. Domčo, krásný outfit, hlavně to tričko!:)

    OdpovědětVymazat
  7. To je supeeer Domčo :) Mně se tenhle typ kalhot zatím líbil na všech blogerkách, hlavně teda na zahraničních a nakonec jsem si ze Zary jedny odnesla domů, rovnou i s topem, s kterým jsem si je zkombinovala :D Tak jsem zvědavá, jak to nakonec celkově bude vypadat. A hádky u focení outfitu? :D Naprosto běžná věc. Teď už je to trochu lepší, protože přítel ví, co a jak, ale dřív to bylo něco jako: " Ježiši to mi jako nemůžeš říct, že mi tady na těch všech fotkách ta vesta tak debilně trčí?".."No promiň, já koukám, abys tam byla celá...ne na to jak vypadáš".."Ale to musíš koukat, jak tam vypadám!! Ježiš já si snad zaplatim profi fotografa....(zhrzenej výraz)"...A tak dále jo :D :D No srandy kopec, však to asi znáš :D

    OdpovědětVymazat
  8. Za mne OK, byť jsem do teď netušila, že se jim říká cullotes (no aspoň jsem zas o něco chytřejší). Možná se po nich kouknu a zkusím, jak by vypadaly na mně.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi strašně krásná Domi a ten outfit ti hrozně sekne:))

    OdpovědětVymazat
  10. No mě se taky nelíbí (a nejvíc se mi nelíbili na Lou na Utuberingu :D) ale tím nechci říct, že vám to holky nesluší :D jen nějak nevím no... takový dva pytle, ale což třeba si je taky jednou zkusím a budou se mi líbit (spíš teda nééé :D)
    Kač

    OdpovědětVymazat
  11. Kalhoty jsou suprovy!

    OdpovědětVymazat
  12. Ty jsi taková kočka :), a ty kalhoty jsou skvělý <3

    OdpovědětVymazat
  13. :D:D:D:D som rada, že niesom jediná, ktorá sa pri fotení háda s frajerom.
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤