What are you looking for?
úterý 31. května 2016

LAST PHOTODIARY BEFORE I GO

Tak jsem zjistila, že těch článků je v zásobě ještě víc než na jeden denně! Pokud sem teda zavítáváte dnes poprvé, nezapomeňte omrknout i outfit z rána. V tomhle photodiary bych Vám zas klasicky chtěla shrnout mý poslední cca dva týdny. Bylo toho hodně, střídala jsem Hradec a Prahu, chystala se na odlet a snažila se toho klasicky stihnout co nejvíc s tím, že většinu dopolední jsem trávila ve fitku. Je to už tak nějak můj oblíbenej program a bez něj to není ono. A jak už dlouho říkám, že zas napíšu něco na tu cvičící tématikou - nebojte, napíšu - jen nejdřív potřebuju nějaký fotky. Dnes tedy hlavně klasický denní radosti, respektive klasicky spousta jídla, milá společnost a objevování nových míst. 


Nejmilejší chlupáči, kteří jsou samozřejmě hlavní hradeckou radostí a pokaždý, když vidím v Praze na Náplavce tu spoustu pejsků, toužím po tom, abych si je dokázala z Hradce teleportovat a měla je tam u sebe taky.

Jsou to miláčci, i když občas dost strašidelný. Vlkodlaci a tak.

NEJ-LEP-ŠÍ bezlepkovej rakytníkovej dort z hradecký Bazalky, což je bio obchod, kterej absolutně miluju a nejradši bych to tam vždycky vykoupila. Dost často to i dělám :D.

Po dlouhatánský době jsem vytáhla babičku na kafe a dortík - respektive pravej medovník, mňam!! A k tomu ještě výborný fresh džusy.

Nejoblíbenější pražský snídaňový místo je pro mě My Raw Café. Skvěle se tam nadlábnu, úžasně to zasytí a na tréninku mám pak vždycky ohromně energie a to potřebuju. Nechápu, jak někdo může cvičit na lačno. I třeba jen běhat. Tyhle banánový palačinky byly ovšem naprostá delikatesa, jen abyste věděli, po čem tam kdyžtak sáhnout!

S Kubou jsme se po půl roce opět vydali na večeři do Etnosvěta. A jako předkrm opět padla kokosová tempura, protože prostě - to musíte ochutnat, fakt!

Já jsem jako hlavní chod zvolila grilovanou zeleninu s hummusem a bruschetou. Kuba si tentokrát dal bryndzové knedlíčky, který jsem já měla na naší vánoční večeři.

A jako dezert jsem po dlouhém váhání ochutnala thajskou sticky-rice s mangovým sorbetem. Myslím, že jako moje dojmy dostatečně postačí informace, že od tý doby skoro každá moje snídaně obsahuje rýžovou kaši s rozmixovaným mangem a kokosem. NEBE!

Do posledních pár týdnů patřila i Ugo Očista, kterou nemůžu vynechat ani v tomhle článku, protože to pro mě byla hrozná zkušenost a myslím, že takhle zpětně to hodnotím ještě mnohem líp než těsně po tom, kdy jsem měla v sobě i ty negativní pocity, který už jsem dávno pustila z hlavy. Mám totiž dojem, že jsem pořád krásně pročištěná a to i přes to, že jsem teď svýmu pevnýmu režimu HODNĚ uvolnila popruhy a prostě si dopřávám docela na co mám chuť. Není mi ale těžko, nejsem nafouklá a naučila jsem se snídat spoustu ovoce a dělá mi to strašně dobře. Mám dobrou náladu, hodně energie a většinou ani žádný velký chutě přes den.

Během očisty jsem se byla podívat na otevření novýho outdoorovýho hřiště v Radlicích, kde při tý příležitosti byla exhibice, abychom viděli, co se na tom cvičí - ehm, jasně. Zatím na to hřiště jen občas pošilhávám z běžícího pásu a zkoumám, jestli tam je vůbec nějaká možnost i pro mě. Rozhodně se na tom chci něco naučit, ale rozhodně k tomu potřebuju nějakou pomocnou ruku :D.

V rámci Chřestfestu jsme si s Kubou našli jedno lákavý menu a na to si zašli. Chutnalo nám to moc, hlavně hlavní chod s filetem z mečouna. Dezert byl oproti tomu slabší jak chuťově tak fotogenicky, takže..

Když ho nutím pózovat, abych nastavila foťák na focení svýho outfitu, ňuňu.

Strávili jsme taky naprosto nádhernej víkend na Moravě, z Prahy jsme si to odfrčeli pomalu na kraj světa a půl víkendu jen ochutnávali víno. Dokonalý víno, nejsladší, co jsem kdy měla. A k tomu chleby se škvarkama - pro mě poprvé. A langoše, bramboráky a trdelníky. To bylo mimochodem těsně po Očistě, kdy jsem měla držet ještě tři čistý dny po. No nevadí, bylo mi dobře!

Z webu Raw Life mi přišla skvělá zásilka. Různý mixy superpotravin, který jsou vhodný do všech možnejch jídel - smoothiečka, lívance, pečení, whatever. Vyzkoušela jsem už všechny a jsem fakt nadšená a přidávám si nějakej do něčeho snad každej den. Však uvidíte dál na fotkách. A kdyby Vás zaujalo složení a chtěli jste nějakej taky vyzkoušet, dostala jsem po Vás kód DomByDom na 10% slevu.

Nikča mě vzala do Herbivore na všemi opěvovanou Acai Bowl, která mě totálně oslnila a od tý doby si dělám svoje vlastní mixy i doma. Je to totiž dokonalá snídaně a v případě nouze poslouží i jako oběd (říkám já, rozhodně ne trenér :D).

V Herbivore jsem si taky koupila mandlový nemléko, který je to nejjemnější pití, jaký jsem kdy měla a kdyby tahle jedna lahvička nestála tolik moc peněz, kupovala bych si jedno každej den. Fakt jsem něco tak jemnýho dlouho neochutnala.

No a taky jsem poprvé jela přívozem a byla z toho uplně vyplesklá!

Jedno večerní posezení s drahým v Cacau. Abychom vyzkoušeli i něco jinýho než brunche a obědy. Tentokrát teda padla sýrovo-šunková mísa, Ceasar salát a ještě Caprese, které zmizelo dřív, než mohlo být vyfoceno.

Počasí na tyhle outfity je to nejlepší počasí a mohlo by být trvale. Větší léto vlastně ani nepotřebuju :D



Dopolední sváča, kterou jsem si sama upekla - už poněkolikátý - a tentokrát jsem zjistila, že vytunění v podobě pomázání kešu máslem a přidáním dalšího ovoce je naprosto bezkonkurenční.

A odpolední svačina v podobě proteinových palačinek od My Protein, který nejsou ani trochu sladký a obsahujou opravdový minimum sacharidů.

Můj kluk, kterej teda sladkej je, když už jsme u toho...

A tohle je další fotka v řadě, která mě fakt baví (jojo, zas to slovo :D).

Vložka z oficiálního cheatdaye, i když v podstatě žádný velký zlo. Mini dortík (citronovo-levandulovej) z My Raw Café a mladý kokos. 

Ráno jsme si zaběhali - poprvé ve dvou - já jsem málem umřela v lesích a Kuba se stěžoval, že běží na půl plynu a na udobřenou jsme zašli na ty nejnejnejburgery do Le Burgeru. Vždycky už se chystáme do nějaký jiný burgrárny a na poslední chvíli to změníme na tu naši osvědčenou a milovanou.

Jo a jedna top novinka - na Náplavce zakotvila pirátská loď. Je to dokonalý párty místo a já to tam miluju ve dne i v noci - i v neděli to tam skvěle žije a v podpalubí je klimatizovaná diskotéka. Takže já myslím, že celý léto se tam budem potkávat a kroutit zadkama na nakloněný podlaze! Aperol i Mojito mají výborný a specielně v noci je to tam kouzelný. Připadám si tam jak na dovolený a zas miluju Prahu o kus víc.

Churros, který jsem chtěla už asi 4 cheatdaye zpátky a až teď na ně došlo. Tyhle skořicový koblihy máčený v hořký čokoládě fakt miluju a nevěřím tomu, že to jím tak málo, haha.


Acai smoothie bowl ke snídani, jejíž zdobení musím ještě nějak poladit, abych to mohla házet na instagram :D. Je to ale naprosto nejlepší start dne a jestli jsem se dřív těšila na snídaně, tak nevím, jak bych ten svůj stav popsala teď!

FitFoodie dobroty k obědu po fitku. Další moje oblíbená tradice aspoň jednou týdně.

Na Bloges Marketu to byl takovej mazec a taková paráda, že jsem ani nestačila vytáhnout foťák a už byl konec. Užila jsem si to ale ohromně, Blogeskám se neuvěřitelně povedla organizace, prostory, hudba - prostě všechno a bylo to boží. Navíc se mi povedlo prodat spoustu věcí (po některých už se mi ale stýská :D) a nepovedlo se mi dodržet předsevzetí, že si tam sama nic nekoupím (na minulým marketu jsem totiž utratila skoro všechno, co jsem si tam vydělala :DD). Letos jsem neodolala těmhle Adidaskám, protože....Adidas no, vždyť už mě znáte.

No a dnes už mě čekal poslední trénink, na kterej jsem vstávala v šest ráno a fakt jsem se těšila - a co se stane, když se na něco moc těšíte? Je to strašně strašný. A přesně to tenhle trénink byl. Měli jsme jít na ranní schody, což je naprosto šílený kardio, kdy mi tepovka lítá do takovejch výšin, že ani nevím, že je to možný. To mě ale minule neskutečně nabilo endorfinama a když jsem se ráno vzbudila a venku bylo šedivo a totální průtž mračen, byla jsem z toho dost smutná. Takže jsme s trenérem zůstali vevnitř a hoďku jsem normálně cvičila. Pak se ale vyčasilo, trenér posbíral svý svěřence a šlo se přece jen na ty prokletý schody. Ty mě tentokrát oddělaly tak, že jsem po těch uplně posledních nebyla schopná nádechu a automaticky se mi spustily slzy, nechápala jsem to a byla jsem uplně mimo. Dobelhala jsem se zpátky do fitka a moje dobrá nálada byla ta-tam. Znáte to, ten pocit, že když si myslíte, že něco zvládnete a pak najednou...ne. Naštěstí jsem se ale docela rychle uklidnila, protáhla se, se všema se rozloučila a běžela za Kubou na náš rozlučkovej brunch, kterej jsem si po tomhle hrozným ránu fakt zasloužila.

Dala jsem si jogurt s granolou a ovocem a k tomu banánovej chleba a Kuba acai.

Já jsem pak ještě měla chuť na něco slanýho, tak jsem zvolila bagel s uzeným lososem a byl teda naprosto výbornej. V Cacau ho řaděj mezi snídaně, ale stejně jako Acai Vám ho udělaj během celýho dne.

A abych toho pohybu neměla málo, vydali jsme se ještě na Vítkov. Vychodit ten bagel a tak. Řeknu Vám, když jsem viděla ty schody, málem jsem se rozbrečela :D. Ale stálo to za to a nahoře to bylo naprosto nádherný!

Selfie s Žižkou :D

Akorát pán z ostrahy z nás neměl radost a několikrát za námi musel přijít - ať nelezeme tam, ať nesedíme tady, ať nepokládáme batoh sem a taky nám vyprávěl, jaký zvěrstva tam vyvádejí zahraniční turisti a jak si pak pro ně jezdí jednotka rychlýho nasazení :D.

A pak se začly stahovat mračna, uuuu.

Btw, tuhle rtěnku mi včera v NYX vybral Kuba. Nejdřív říkal, že to bude vypadat, jakože jsem jedla Nutellu, ale nakonec se mu moc líbila. Sice docela hodně vysušuje a na rtech ji prostě nedokážete nevnímat, ale zase dost dobře drží i přes jídlo a má super odstín i matnej finiš.

MI-LU-JU.

A už teď se mi stejská :(((

Jdu si na chvíli schrupnout a uprostřed noci hurá na letiště!

Add your comment

  1. Domi, to je tak krásný článek! Všechny tyhle fotky, nebo aspoň některé z nich jsem postupně viděla v minulých článcích, nebo na tvém instagramu a nemůžu se více dočkat tohohle pátku až pojedu konečně zase za přítelem do Prahy a taky se mi už hodně stýská :(( Sice to je dva a půl týdne, ale mě to jako doba na stýskání úplně stačí, takže ti naprosto rozumím a už se ho nemůžu dočkat! :) Máš tak nádherné fotky, vážně! Mám další místa a restaurace na můj už tak extra dlouhý seznam :D O víkendu si určitě něco konečně odškrtnu! :)Díky díky díky! Moc si to v Americe s rodiči a hlavně bráchou užij! :)) Chápu tvé nadšení z Ameriky a především, že uvidíš po tak dlouhé době bráchu! Na jak dlouho tam vůbec budeš? Budu se těšit na fotky a postupně i nějaké články! Ahoj Domi a příjemný let přeji! Přeji ti to! :) Terka

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny fotky jako vzdycky, ale to jidlo, mnam, skoda ze nebydlim v Praze, uz bych to vsechno mela prozkouseny :D
    http://www.shineoffashion.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tím jídlem jsi mě zase dostala! A ti pejsci jsou rozkošní ♥ Krásné fotky!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek! Pěkně obsáhlý ale tak krásně se mi četl, že už se těším na další.. :) Fotky úžasné, všude ti to opravdu moc sluší! Nemůžu se vynadívat na ty vaše brunche a ostatní dobroty! :D Měj se krásně a užij si rodinu! :))

    OdpovědětVymazat
  5. miluju Tvoji/vaši práci s foťákem - nádherný fotky, ať jsi na nich Ty, přítel nebo nějaký to sexy jídlo <3 :D z Raw Life rozhodně plánuji objednávku, hodně mě jejich produkty lákají!

    OdpovědětVymazat
  6. Já tyhle tvoje články tak hrozně miluju, to je prostě tak hrozně inspirativní!!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤